- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
- Konu Sahibi Miray12_34
-
Ruh hastası böyle bir konuda yalan olmaz. Neyse Pazartesi Yada salı ailenede neden böyle bir konuda yalan söylediğini açıklarsın .Kuzum yalan söyledim Valla yalandı, arkadaşlar abarttı beni ihbar edenler bile oldu Allah aşkına yalan diyorum daha ne diyeyim
Kesinlikle kardeşinizi herşeye karşı uyarın ..
Rabbim seni ve kardeşini tez zamanda kurtarsın o evden... inşallah çok güzel yuvalar kurarsınız çok ama çok mutlu olursunuz..
Bana mail gelmişti ayni kisiden mi bahsediyruz bilmiyorum ( bir trans bir erkege aşık oldum konusunda yorum yazan kisiyi diyorum). Bu mail gelmişti .
"
Yapılan teknik inceleme ve hukuki değerlendirme sonucunda, ihbarınıza konu hususun adli mercilere intikal ettirilmesi takdirinizdedir"
Aa nasıl yaniKonu yalanmış.
Arkadaslar cidden abartmis haklısın Miray, çünkü herkesin babası, abisi, akrabası tacizden daha kötü ama tecavüz olmayan cinsel saldırılarda bulunuyor gayet normal yaşadıkların!!Kuzum yalan söyledim Valla yalandı, arkadaşlar abarttı beni ihbar edenler bile oldu Allah aşkına yalan diyorum daha ne diyeyim
arkadaslar nasil ve nerden sikayet ediyoruz. bence bu konu dogru ve konu sahibi bu konu ortaya cikacak diye korktu
Bana mail gelmişti ayni kisiden mi bahsediyruz bilmiyorum ( bir trans bir erkege aşık oldum konusunda yorum yazan kisiyi diyorum). Bu mail gelmişti .
"
Yapılan teknik inceleme ve hukuki değerlendirme sonucunda, ihbarınıza konu hususun adli mercilere intikal ettirilmesi takdirinizdedir"
hükümet gibi kadınsın valla ne diyim sana tekrardan helal olsunnnBana X şehrin adliyesinden telefon geldi, kendi yaşadığım şehirde, ifadeye çağırıldım, ifade verdim.
Aylar sonra sonuç kağıdını muhtarlıktan aldım.
Hukuki sürece girdi-geçti.
İbharweb'den yapmadım şikayeti. Direkt savcı-emniyetine girdim buranın.
Aa nasıl yani
eee.zaten yalanmis kızlar ihbar edince yalan dedi fazla yorum almak içinmis.Sen sutyensiz salas bir kiyafetle nisanlisinin evine giden ve kvden gorumceden tepki alan uyesin degil mi?
Hepsi yalan miydi?
Ee biz sana nasil inancaz simdi?
Ya bu konu da yalansa?
İtiraf etti yalanmıs buda ilgi çekmeek için yazmışmışSen sutyensiz salas bir kiyafetle nisanlisinin evine giden ve kvden gorumceden tepki alan uyesin degil mi?
Hepsi yalan miydi?
Ee biz sana nasil inancaz simdi?
Ya bu konu da yalansa?
hükümet gibi kadınsın valla ne diyim sana tekrardan helal olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?