Ailemden utanıyorum...

arkadaslar nasil ve nerden sikayet ediyoruz. bence bu konu dogru ve konu sahibi bu konu ortaya cikacak diye korktu

Bana farkli bir sosyal medya platformundaki paylasima dair yaptigim ihbar icin konunun adli mercilere iletildigi ve gereginin yapilacagina dair mail gelmisti (yetiskin bir erkegin, kiz cocugu resimleri ve altina yaptigi yorumlarla ilgili bir ihbardi) sayfa da kapatildi, ilgileniyorlardir diye umuyorum.

Kuzum yalan söyledim Valla yalandı, arkadaşlar abarttı beni ihbar edenler bile oldu Allah aşkına yalan diyorum daha ne diyeyim
Arkadaslar cidden abartmis haklısın Miray, çünkü herkesin babası, abisi, akrabası tacizden daha kötü ama tecavüz olmayan cinsel saldırılarda bulunuyor gayet normal yaşadıkların!!

Valla bir sürü şikayet oluşturuldu... sana dönüş yapıldığında şaka yaptım ehehe mi dersin artık yoksa Özür mü dilersin bilemem. Komik olduğunu düşündüğün zavallı şakan yüzünden bakalım Başına neler gelecek .

arkadaslar nasil ve nerden sikayet ediyoruz. bence bu konu dogru ve konu sahibi bu konu ortaya cikacak diye korktu

www.ihbarweb.org 》 Çocuk İstismarı diyerek şikayet edebilirsiniz. Kendisi yalan demiş ama ben de emin olmadım. Şikayette bulunmak en iyisi.

Bana X şehrin adliyesinden telefon geldi, kendi yaşadığım şehirde, ifadeye çağırıldım, ifade verdim.
Aylar sonra sonuç kağıdını muhtarlıktan aldım.
Hukuki sürece girdi-geçti.

İbharweb'den yapmadım şikayeti. Direkt savcı-emniyetine girdim buranın.

hükümet gibi kadınsın valla ne diyim sana tekrardan helal olsunnn

Üyeler burada savcılığa şikayet et dedi. En son da biz ediyoruz yazınca şakaydı, kandırdım yazdı konu sahibi. Daha önceki nişanlı konusunu da okudum. Ailesine yemeğe gittim ama sütyenim yoktu, kıyafetim eskiydi diye beni uyardılar filan yazmış. O da yalanmış. Kafa normal değil yani.

Ben de dahil birkaç kişi şikayet ettik. Bir de savcılığa direkt şikayet edilecek. Doğru mu yalan mı çıkacak ortaya.

Eski konularınıza baktım da bu konu da inandırıcı gelmedi zira olmayan şeyleri nasıl kurup da konu açmışsınız ağzım açık okudum. Biran önce psikoloğa gidin!

Aileme biri iftira atsa yapacaklarımı hiç yazmayayım.....
Anlamıyorum bi insan bunu nasıl uydurur hangi akla hizmet senin ruh sağlığın bozuk bence. Gündemde yeterince istismar olayları var zaten bide sen milleti kandırıyosun. Senin hatan yüzünden belki yardıma muhtaç bi kardeşimize inanmıcaz. Bu kadar bencillik olmaz. Sana söyleyecek söz bulamıyorum.

hükümet gibi kadınsın valla ne diyim sana tekrardan helal olsunnn

Est. Herkes yapıyor şikayetini kuzum.
Çok da açık-olduğu gibi bilgi veremiyorum, suç kapsamına giriyormuş, buradan uyardı bi polis memuru.
Bu konunun adli sürecini yazsam üstü kapalı, merakla bekleyen insanlar var filan diye sordum; suç teşkil eder, etik de olmaz dediler. Doğru yani; yardır yardır yazsam olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…