Aileme destek olup olmama konusu

Allah yardımcın olsun çok zor bi durum. Evlat kolay büyütülmüyor annelerin hakkı ödenmez diye boşuna söylememişler. Ben olsam ben de elindekini avucumdakini dökerdim. Ama böyle devran nereye kadar döner? Annenizi çalışma konusunda cesaretlendirin. Titiz bir kadınsa haftada 3 gün temizliğe gitse 400-500 lira kazanır. Sabırlıysa çocuk da bakabilir. Siz nereye kadar yeteceksiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebekten sonra masraf da artacak. Doğum sonrası çalışmayı düşünüyorsanız belki bebeğinize annen bakar sen de ona destek olursun ama bu şekilde sen arada kalıp çok yıpranırsın.

Herkese yetişemezsin. Annenin rahatlığı senin bu vicdan muhasebelerinden geliyor sanırım. Biliyor ki sen çözüm bulacaksın.
O yüzden bırak annen de ayakları üzerinde dursun. Temizlik bulaşık yemek pasta-börek, pazarcılik vs tonla yapabileceği iş var. Çocuğu büyümüş. Biz o yaşlarda iken annem çalışmaya başlamıştı. Kardeşimle hasta abime bakıyorduk üstüne yemek yapıyorduk evi silip supuruyorduk her işi yapabiliyordük. Okula da hafta sonları kursa da 10 yaşından beri tek gidip geliyorduk. Annemin yüreği hep ağzındaydi bize bişey olur mu diye. Neyse 10 yaşındaki çocuğu bırakmasın tabi tek ama okula getirip görecek birileri ayarlanabilir dert sadece buysa

Yıllardır annemle tek yaşıyoruz.
Ben lise çağındayken kardeşim küçüktü babam bizi terk etti.
50 bin borçla bizi baş başa bıraktı.
Annem yıllarca çalıştı ödedi bize baktı.
Anneniz çok hazırcı ve fırsatçı.
Lürfen biraz teşvik edin çalışması için.

500 tl hiçbir şeye yetmez annenin elini taşın altına koyması lazım çocuk bakabilir kafe restaurantların mutfagina yardimci olarak girebilir .birilerinin eline bakmaktansa yorulup tatli tatli kendi parami yemeyi tercih ederim. Onlar maddi anlamda rahat olmadikca için rahat etmez anliyorum ama bi konusma yapman şart.senin aldigin para kesilince ne olacak en azindan annenin bunu düşünmesi lazım.
Annemler bi ara çok dara düştü annem hayatı boyunca hiç calısmamıs bir kadın evde tupper satışı yapmaya başladı ve ciddi anlamda güzel para kazanmaya başladı ve o dönem için o para onu çok rahatlattı kimseye el açmadı annen biraz kolaycılığa kaçıyor üstelik çok da genç istersen bi konuş kırmadan anlatmaya çalış

Cocuk bakabilir.
Evde yemek yapip satabilir( sarma vs)
Hani ne bileyim gucune mi gider ama tam gun olmasa da yarim gun temizlige gidebilir.
Yani aslinda para kazanabilir.

Yası cok gencmiş
Bence calısmak istemiyor calısmak istese en kötü dedigin gibi evlere temizliğe gider yine çalışır kardesiniz büyümüş iyi kötü
Bize gelen yardımcınında cocugu vardı okul cıkısı gelirdi cocuk bizde acardı kitabını ders calısırdı bi kenarda
Annenizin biraz darda kalması lazım calısmayı düşünmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…