• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aileme olan takıntım?

sizinle konuşmak istiyorum açıkcası çünkü yazdıklarınızı ben yazmışım gibi okudum. kafamdakileri biri buraya dökmüş gibi hissettim. ve ben hasta olduğumu düşünmeye başladım. napabılırız
Ben de aynı öyleyim.ne yapacağımı şaşırdım, destek alsam da bi sonuç alabileceğimi düşünmüyorum çünkü konu bende bitiyor.. Kardeşim yok 4 senelik evliyim ve evlendiğim günden beri aileme takıntı vaziyetindeydim, geceleri uyanıp ya onlara bişey olursa yanlarında değilim der geceyi kabus eder sabah da erkenden yanlarına giderim evlerimiz çok yakın değil,bu yüzden evi ihmal ettiğim de çok oldu eşimle zaman zaman sıkıntı yaşadık, geçen mayıs ayında doğum yaptım, 1 hafta sonra da babamı kaybettim, bunun üstüne durumum takıntım daha da fena oldu, işin içinde bebeğim olduğu için eşim de benim annemde kaldığım zamanlarda bebekten ayrı kaldığı için sorun yaşadık yakın zamanda, annem de her zaman yanında olmamı istiyor, senin evin var evinde ol ailenle ilgilen demiypr, nereye yetişeceğimi ne yapacağımı şaşırdım, sosyal hayatım kalmadı, zatwn babamın acısı büyük alışamadım onsuzluğa birde annem yanlız kaldığı için çok çok üzülüyorum..işin içinden çıkamıyorum

sizinle konuşmak istiyorum açıkcası çünkü yazdıklarınızı ben yazmışım gibi okudum. kafamdakileri biri buraya dökmüş gibi hissettim. ve ben hasta olduğumu düşünmeye başladım. napabılırız
merhaba ben biraz kendimi çekmeyi başardım.önce her seye yetmeliyim diyordum ama gecti şimdi oldugu kadar diyorum

bir de şöyle bir düşünce oluyor bende çok bencilce.eşim nasıl bu sebepler için benden soğur problem çıkarır beni seviyor deger veriyosa bir sey dememeli gibi.

Hiç sağlıklı değil düşünceleriniz. Ailenize bağımlısınız. Bunun mutlaka bir sebebi vardır, bunu bulup düzeltmeniz gerek bir uzman yardımıyla.

• Beğen
Reactions: GCA
evet belki de çok fazla üstüne düştüm.bide ayrıydım yıllardır diyorum ya sebep yok ama içimde bir dürtü var mutlu et bunu nasıl saglarsın.istediği şeyleri almalıyım eksiklik olmamalı hayatında gibi ne bileyim işte hep çocukluktan gelen seyler.

Benim merak ettiğim şey anneniz demiyor mu, kızım evine git kocan bekler her gün her gün niye benimlesin diye? Anneniz de bir hoş...

• Beğen
Reactions: GCA
Yardim alin cunku yapma etme diyince ise yarayacak gibi durmuyor sizdeki takinti.
Bu durum evlenince mi basladi? Bu kadar ailenizle olmak ve onlar icin ugrasmak istiyorduysaniz neden 7 sene baska yerdeydiniz? Gelip ilgilenseydiniz, evlenmeyip hergun annenizi gezdirseydiniz.
Bekarken yapmadiginiz seylerin vicdani evlenince tutuyor ve elin ogluna kizina eziyet oluyorsunuz. Eminim ailenizle otursaniz bu kadar annenizi gezdirmeye merakli olmazdiniz.

Evliliginiz yeni oldugu icin esiniz belki gecer diye ses cikartmiyordur ama ben boyle bir evlilik yasasam, devam ettirmek konusunda dusunmeye baslamis olurdum.

Back
X