Aileme rest cekecegim

benkahvecanavari

ne kedisiz ne kitapsız
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.655
2.537
133
29
İzmir
Herkese iyi aksamlar, iyi bayramlar,

Oncelikle bilgisayarim bozuldugu icin maalesef telefondan yazacagim ve mesajlarinizi alintilamaya calisacagim, biraz zor olsa da. Simdiden hatam olursa affola, zaten yeterince gerginim.

Evet baslikta da belirttigim gibi aslinda aileme karsi biraz daha mesafeli olmak ama tamamen anneme karsi resti cekmek istiyorum. 24 yasindayim, guvendigim ve bildigim arkadaslarimla disariya cikiyorum, bazen en gec eve 2de geliyorum, arkadaslarim evime kadar birakiyor, apartman icine girene kadar ayrilmiyor ama annemle sirf bu sebepten dolayi cok tartisiyoruz. Bana karsi anlayisli ve saygili degiller, ben onlara saygi da kusur etmemeye calisirken ustelik. Su 2 gundur kavga cok buyudukce evden kacip gidiyorum 1 2 saat dolasip geliyorum ama inanin su an odamdayim ve duvarlar ustume geliyor evde durmak istemiyorum ama gidecek yerim yok. Anneme cok agir laflar ettim, yarin yine konusacagim, hic bir mutlu mutsuz anima onu dahil etmek istemiyorum, yuzumu gormeye muhtac kalsin istiyorum, baska sehirde universite okumaya gittigimde asla gorusmek istemiyorum.

Önce üniversiteyi kazanıp üstünüze düşen sorumluluğu yerine getirin sonra atarlanırsınız ailenize. 41 yaşındayım ailemle yaşasam ben bile gece 2 de eve gelemem. Kurmadığınız geçimini sağlamadığınız evde bunu yapanların kurallarına saygı göstermek zorundasınız

Gece 2,sizin yaşınızdaki bir genç kız için ve hatta bence çoğu kişi için uygunsuz bir saat.
Yanlış anlaşılmasın bagnaz vs değilim ama ülkede tecavüzcü sapık katil bolluğu varken insan.o saatte dışarıda olmaktan ürküyor.

Annenizin de asla kötü niyetli yaklasmadigina eminim. Mesela benim çocuğum da eve o saatte gelmemeli, gelirse yüzümün rengi illa ki değişir

Neden sevgili yada arkadaş yasak koyduğunda tatlı görünüyorda anne baba koyunca bu kadar atarlanılıyor ? Ben annemin kalbini kırsam ( ki ağır konuşmak haddime değil) sabahı bekleyemem özür dilemek için, sabah özür dilemeye gittiğimde ölüsüyle karşılaşırsam diye...

Büyük konuşma sus SaskinAnne dedim birden...

Bu nasıl bir tavır ya. Sen gece 2de eve gel annen bisey dedi diye kadın suçlu mu oldu. Gecenin bi yarısı hangi arkadaşına Bu kadar güvenip o saatte dışarda olabiliyorsun?

Anne ol da göreyim lafını yaşıyorum şu an ben. Hamilelik bile başlı başına zor bir süreç seni birde 24 yaşına getirmiş bu kadin kendi başına armut dibinde büyümediysen tabi.

Bence git özür dile. Mutlu mutsuz anima derken onsuz mutsuz olacağın kesin...

21 yaşındayım benim de annem delirtiyor beni ama yine de ortak yolu buluyoruz.Onu kırmadan uzlaşmaya çalışıyorum.Anne yüreği ki hele ki annenin dindarsa benim gibi bu konularda çok sıkı bir şekilde düşünebiliyor yeni nesil çok serbest eski nesil buna alışık değil o yüzden çatışmalar yaşanıyor.
Ben yine de annemden nefret etmiyorum onunla uzlaşıyorum o da mutlu bende.Her şeyi ölçülü yapıyorum.Bunu yavaşca ve güzel bir dille kabul ettirebilirsiniz.
Kız arkadaşlarımla tatile gittim geçen ilk defa.Yarın da gideceğim.1 ay öncesine kadar böyle bir şeyi teklif bile edemezdim anneme.
Tatlı dil ve uzlaşma yılanı deliğinden çıkartır haberiniz olsun.
Nefret etmek kolay,saygı ve sevgi duymak zor ki o senin annen.

Allah korusun

Aslinda 24 yasindaymissin ergende sayilmazsin bu tavirlar niye
Anne o merak etmekte hakli gece iki cok normal bi saat degil gunumuzu dusunursek
yarin konusurken empati yapin siz anne olsaydiniz eger
ben gozumden sakiniyorum

Hepinize degerli yorumlariniz icin tesekkur ediyorum,

Zaten universite okuyorum, son sinifim, yanimdaki insanla yanlis birsey yapmiyorum, gittigim yer, yesigim ictigm sey belli, rakamlarin ne onemi var?

Cok denedim ama dusuncelerime saygi diymuyor, dindar diyebiliriz ama sıkmaz oyle ev isi vs bile yaptirmaz aslinda cok rahat yasiyorum ama 40 yilda bir gece eglenmeye cikiyorum burnumdan geliyor halbuki yaptigim seyin yanlis oldugunu ben bilsem gitmem

Iste bende onu dusunuyorum, onceligim her zaman egitimim hayallerim, kariyerim. Akademisyen olmak istiyorum, gezmek, deneyim kazanmak. Zaten evlendikten sonra rahat rahat gezemeyecegim, belki yanlis kotu birine denk gelecegim, herseyin en guzelini en guzel yaslarimda yasamak istiyor, tabiiki seviyeli bir bicimde...

Akademisyen olmanın yolu gece dışarı çıkmaktan değil çok çalışıp çok araştırmaktan geçer tatlım bunu unutma

Akademisyen olmanın yolu gece dışarı çıkmaktan değil çok çalışıp çok araştırmaktan geçer tatlım bunu unutma

Farkindaysaniz ben tatildeyim, hani herkesin bos zamani oldugu ve kendince degerlendirdigi... Gece 2de, 5te eve odenmekle akademisyenligin ne gibi bir alakasi var? Benim su anki universite not ortalamam 3.32, notlarim oldukca iyi, dil okuyorum ve ogretmenlik stajim var. Ben egitimim icin yapmam gereken herseyi yapiyorum, okullar baslayinca zaten bambaska bir sistemim olacak, mezuniyetten sonra yuksek lisans basvurusu yapmayi planliyorum, yds va ielts gibi tonla buyuk sinavlar var onumde, bende diyorum ki kendimce zaten zamaninda stres olacagim biraz mutlu oldugum seyleri yapayim...

Hiç yds ye ya da ales e girdin mi
Puanlarını merak ettim...

Sen git milletvekili ol istersen o kadının kalbini kırdıktan sonra

E anne bu bırakta biraz bi şeylere müdahale etme hakkı olsun değil mi inan kötülüğünü düşünmüyordur

Hiç yds ye ya da ales e girdin mi
Puanlarını merak ettim...

Sen git milletvekili ol istersen o kadının kalbini kırdıktan sonra

Hepsini bu yil yapacagim, bu yuzden benim icin gelecegimi belirleyen bir yil olacak, mumkun oldugunca sevdigim seyleri yapiyor, film izliyor, kitap okuyorum...

Evet, olabilirsem ne mutl bana, fakat her annenin cocugunun dusuncelerine saygili olmasi ve yasayacagi deneyimleri kisitlamamasini yeglerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…