Aileme rest cekecegim

Aynen sevgilisi gece ikide gelmeyeceksin dese , ayyy ne hoş beni çok seviyor derler. Yahu bu annelerden ne istiyorlar anlamadım , gece iki bircok şehir için disarda olmak için normal bir saat değil ki.Kadının canısın parcasisin senin için endişe ediyor, triplere bak ya. Değer kıymet bilin azıcık ya konu sahibi.

Deneyim derken?

Bak yaşın küçük değil ergen değilsin. Hepimizin başından geçmiştir ayrı evde olsam anne babamı sevmiyorum sivilcelerim neden çıkıyor...vs bunlar 15-20 yaş grubu tripleridir

Yanı ben olsam o saatte kızmak için değil merakta kaldigim için korktuğum için kızım yanımda olsun isterim.

Yarın birgün yaparsın demiyorum ama bir anlık bisey iste buraya acaba hamilemiyim korkuyorum diye konu açmak istemiyorsan anneni dinle derim

Onu sevmeyi ve anlamayı denersen işin kolay olacaktır

Akademisyenlik işine gelince umarım olur. Hayatında başarılar

Hayatimda yillardir kimse yok, oyle keko tavirlara da pabuc birakmam! Ekonomik ozgurlugunu ve sosyal anlamda meslegini eline almayi hedefleyen kisaca "borusu oten" kadinlari ornek alirim, hayal urunu seyleri mumkunse kendine sakla, ozellikle benim ikili iliskilerdeki tavirlarim hakkinda bir bilgin yoksa...

Gece eve geç giremiyorum diye ev terk etmek?
26 yaşındayım eve giriş saatim yok. 12 yi geçirmedim hiç.

Hanimefendi bekaret raporumu hangi adresinize postalamimi istersiniz?

O hamile kalma bilmem ne konularini acmamak icin verilmesi gereken her cabayi veriyorum, ayrica herkes istedigiyle cinselligini yasasin banane, meslegimi elime aldiktan sonra istersen bende yasarim cocugumu dogurur bakarim da! Ama sizin 24 yasinda birine yapistirdiginiz su itamdan dolayi kiniyorum...

Gece eve geç giremiyorum diye ev terk etmek?
26 yaşındayım eve giriş saatim yok. 12 yi geçirmedim hiç.

Evi terk etmeyecegim, iletisimimi bitirmek istiyorum. Ornegin yarin kahvaltimi kendim hazirlayacagim, annemin yaptigi yemegi yemem kendime yaparim gibi... okul acilinca da muhtemelen yasadigim sehiri ziyaret etmeyecegim, normalde sıklikla gelen biriydim

Sana önüne gelenle yatıyorsun demedim

Hatta cinsellik yaşıyorsun da demedim
Bir gun biru kandırır demek istedim

Doğru okumani rica ederim

" Borusu öten" kadın olmak anneye 17 yaşındaki çocuğun yapacağı tavirlari yaparak olmuyor ne yazık ki! Ya da annem yuzumu gormeye muhtaç kalsın, mutlu mutsuz anlarımda olmasın diyerek. Bu sizi borusu öten değil hayirsiz evlat yapar sadece.

Ayrica orda genelleme yaptım neden üzerinize alındıniz? Annem babam karışmasın diyenler, erkek arkadaşlarına kuzu gibiler genelde , siz öyle değilseniz alınmayın uzerinize.

Ve de yazdığınız konu 16 yaşında ergen bir kız çocuğu tarafından yazılmış gibi tripli, yaşınızı görmedim ilk başta 17 ,18 falan sandım. Güçlü bir kadın olmak istiyorsanız önce bu tavırları bırakın bence.

O "Borusu oten kadin" sifatini aileme karsi kullanmadim zaten, ornegi erkekler ustunden verdiginiz icin bu tavri onlara gosterdigimi belirtmek istedim ve belirttigime de inaniyorum siz bambaska yere cekiyorsunuz. Ben zaten yeterince elimden geleni yapiyorum, bir cok gencin yapabileceginden cok daha fazla sey, ailemin eve bakmasi gerekirken eve ben bakiyorum

Üzmeyin anneciğinizi kimbilr o nasıl üzülmüştür anne olunca yavrunuza bişey olacak diye aklınız gidiyor ne demek anneye küsmek anne evlada kızsa içi acır kıyamaz etraf o kadar kötü ki iyi ki anneniz var yanınızda siz bi öpün o hemen barışır nefreti paylaşmayın sevgiyle anlamaya çalışarak düşündüm de büyük oğluma ben de kızıyorum o da sizin gibi düşünse ama ben ona bişey olur diye herşeyden sakınırım

Tamam ailenizle tamamen iletişimi kesin isterseniz sizin karariniz, ilerde kendiniz pişman olacaksınız iyi günler.

Ne kadar tatlisiniz, uslubunuz cok kibar. Oncelikle cok bunaldigimi yansitamadim sanirim, her zaman aileme karsi isteklerimi savunabilen biri olmadim, annem uzulmesin diye cogu seyi onun istedigi gibi yasadim ama beni bir kafeste tutuyormus gibi hissettim en son, yasitlarimla kendimi kiyasladim, ne cok eksigim varmis dedim kendi kendime, millet ne kadar korkusuz ve ozguvenliymis, ben o ozguveni yakalayamadim kendimde ailemin evhami yuzunden, elimden geldigince kendimi insanlara ve disariya atmaya calisiyorum

Sizi anlıyorum sağlam bi duruşunuz var hayatı görmek yaşamak paylaşmak tadını çıkarmak istiyorsunuz gençsiniz ama annelik çok başka gözünüzden sakınırsınız babası bişey dese alınırsın hep iyi olsun evladım istersiniz evladı sevmek çok başka

Burda kendinizi daha doğru anlatmisiniz, yazdığınız konuda" annem suratimi görmeye muhtaç olsun "tarzı ifadeler konuyu okuyunca bir iticilik oluşturuyor. Keşke konuyu bu şekilde acsaydiniz.

Aramızda negatif enerji oluşmuş olabilir ama demeden edemeyecegim bu hisleri bazen ben de yaşıyorum ki 26 yaşında okumuş mesleğini eline almış biri olarak. Bazen annemin fazla evhaminin neden olduğunu düşünüyorum ama kadın korumak kollamak istiyor ve kendisi de baskı içinde büyümüş , ona rağmen bana yeteri kadar özgürlük sağlamaya çalışıyor, evhamina engel olmaya gayret ediyor. Tartışmalarımiz bizim de oluyor ama hepsini benim iyiliğim için yaptığını biliyorum. Kendine göre beni korumaya çalışıyor , kizamiyorum çünkü öyle görmüş. Yeteri kadar torpulemeye çalışıyor zaten kendini görüyorum.

Ayrı evde yasiyorsaniz bu saatten sonra aynı eve falan çıkmayın, aynı evde iken de idare etmeye çalışın ama küslük falan da sokmayın aranıza. Yarın uyanacagimizin garantisi yok , gerek yok boşverin.

Beni anlayabilmenize cok sevindim, iyi kotu her elestiriye acigim beni en cok kendimi ifade edememek uzer. Ilerde bende dusunuyorum anneligimi hatta bu calismalarim kariyet hedeflerim hep dogmamis cocugumun iyi gelecegi icin ama cocuklarin biraz kendi ayaklari ustunde durmasindan yana oldugum icin bu cirpinislarim

Ben sizi haklı buluyorum ama biraz fevri davranıyorsunuz. Kusura bakmayın ama annenize verdiğiniz tepki yaşınızın tepkisi değil bence. Daha sakin davranarak, konuşarak anlatmalısınız derdinizi.

Benim ailem de karışırdı eve gidiş geliş saatlerime. "Kız çocuğunun orada ne işi var, o saatte ne işi var" kafasında insanlar değiller kesinlikle. Korumacı oldukları için karışıyorlardı ve bir yerde haklılardı da.

Şehir dışında okudum, tek başıma yaşıyordum. İlk söylediklerim "ben başka bir şehirde her şeyle tek başıma mücadele ediyorum. Eve kaçta geldim, kaçta çıktım, kiminle, neredeyim bilmiyorsunuz. Buraya geldiğimde neden bana güvenmiyorsunuz, çocukmuşum gibi davranıyorsunuz" demiştim.
O an aldırış etmese bile eminim bunun üzerine düşünmüştür.

Birden bire gece 2'de 3'te gelmeye başlamadım ama yavaş yavaş arttı saatler. Kafeye de gitsem, bara da gitsem sorduğu zaman gittiğim yer hakkında doğruyu söyledim, arkadaşlarımdan bahsettim. Sakince "gecenin 1'inde sokakta bir başıma durmuyorum sonuçta. Arkadaşlarım var yanımda" diyordum.

Aileler korumacı davranmakta haklılar. Ama bu yüzden insanlar okul bitince eve dönmek zorunda kalırlarsa, baskıdan kurtulmak için buldukları ilk adamla yanlış evlilikler yapıyorlar. Bunları bile söyledim hep bıkmadan. "Lütfen beni bunaltmayın" dedim ama kavga etmedim hiç. Kavga ederek ya da iletişiminizi keserek bir şey elde edemezsiniz çünkü.

Sakin olun, sakince mantıklı konuşun ki büyüdüğünüzü kabullensinler. Her an her saatte başımıza bir şey gelebilir, gece vakti bunun olma olasılığı daha fazla tabii ki. Ama siz aklı başında bir profil çizmezseniz karşınıza çıkan zorluklarla mücadele edebileceğinizi düşünmezler.

Destan yazmışım resmen. Umarım aranızı düzeltirsiniz.

Bazen KK'nin her kesimden kadının olduğu bir mecra olduğunu düşünüyorum, bazen de yorumları okuyup sasip kalıyorum.
Nasıl bir siteyse hiç kimse gece vakti dışarıda olmamış, akşam arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmemiş, sevgilisinde kalmamiş, ailesine zinhar yalan söylememiş, "birinci yıl donumumuzde sevgilim beni öpmek istedi" diyen konu sahibine "adamın niyeti kötü, terket şerefsizi, sevse dokunmaya kıyamazdi" diyen insanlarla dolu bir site...
Gece 2 tabii ki geç bir saat ama altlarında araba var ve kadını eve kadar bırakıyorlar.
Kaldı ki bir konsere gitsen ortalama 12.30da biter, şurada bir kokoreç yiyip eve geçeyim desen yollar beraber eve varman ikiyi bulur. Çoğu mekanda saat 11de kapılar açılır.
Ben de ailemle yaşıyorum. Eve giriş saati konusunda ben de çok problem yaşıyorum. Ki saat 12yi gectigim nadirdir.
Arkadaş ortamından her zaman ilk ayrılan kişi olmak benim için de fazlasıyla rahatsız edici. Ama ailemi de anlamaya çalışıyorum. Gittiğim yerleri asla haber vermem ve arkadaşlarımın ismini bile bilmezler. Arabam yok, kimseye kendimi eve bıraktıracak biri değilim, o saatte tek başıma geliyorum.. bir de benim için istiklal hala tıklım tıklım ve saat henüz ortam itibariyle erkenken onlar yemeklerini yemiş, Tv'de dizilerini izlemiş,coktan yatma saati gelip gözleri yollarda beni beklemis oluyorlar. Zaman kavramı göreceli oluyor yani.
Ben de çözümü fazla geç saate gelmemekte, eğlence hayatima sık sık gittiğim tatillerde devam etmekte buldum.
Ha mutlu muyum? Tabii ki hayır. Keşke kendi evimde yaşasaydim da eve giriş saati diye bir problemim olmasaydı. Ya da muhabbet çok guzelken arkadaşımın evinde kalabilseydim. Ama bir evde yasiyorsan onun da kurallarına uymak lazım. Sonucta yurtların,bazı otellerin bile bir giriş saati oluyor.
Konu sahibineyse tavsiyem fevri davranıp yarın yüzüne bakacağin insanların kalbini gereksiz yere kırma.
Zaten Ağustos bitmek üzere. Eylül'de bir bahaneyle gidersin sehrine, dilediğin gibi yaşarsın. Görüşmek istemiyorsan yaz tatilinde de staj - yurtdışı bilmemnesi falan ayarlarsın.
Yani yine görüşmezsin. Ama kavga Edip kalpler kırıp gitmeye gercekten değer mi?
Bence değmez.
Ha yine gelme yanlarına,ama dersaneye başladım falan de. Bir bahane sun. Böyle köprüleri yıkıyorsun ama insanın başına herşey gelebilir. Bir sonraki şehre gelişin onlar için hastaneye gitmek için olabilir, sen kötü bir olay yaşayabilirsin, onlar yanına gelebilir ya da uzuuun sure işsiz kalip onlardan gelen harcliga muhtaç olabilirsin. Her şey insanlar için. Böyle atar trip yapıp köprüleri yakma derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…