Aileme rest cekecegim

Ohh demek ki vermek istedigim mesaj anlasilmis, ne mutlu!
Aynen oyle, madem herkes bu kadar duzgun, herk3s bu kadar aileci, yalansiz, dolansiz, tertemiz disarda olablar kim? KK nin yeri bende buyukte bazen sadece ben zina yapiyomusum ben cehennemlikmisim gibi geliyor, ahirette tek yanicam

Saka bir yana fevri davranislar ve kotu sozler konusunda cok haklisin, hele bu gunun kavgasini gorseydin ohooo... Yarin bi bakicam duruma, ben col kiriliyorum ya o da kirilsin istiyorum. Sinir harbiyle soylediklerim dogru degil yani ama cok kirildi bu gun belli

Saat 4.30, bilgisayardan yazamiyorum telefondan satirlarca yazinca kasiyor. Bu mesajiniza neler yazardim dertlesmis olurdum belkide ama sartlarim musait degil, size sadece tesekkur ettigimi bilin, neler yazmissinuz paragraflarca ellerinize saglik guzel yureginizden operim

Çok büyük tepkiler veriyorsun ailen seni düsünuyor ve gece 2 lere kadar dışarda kalmanı istemiyor bu çok normal çünkü dışarisi tehlikelerle dolu ve o an seni kurtaramazlar..bu yüzden dizlerinin dibinde ol istiyorlar..ha yine çık dolaş ama makul saatlerde evinde ol..böyle bi sey için anneye rest çekilmez..anne ya anne..

Tepkilerimin cok fazla oldufunu biliyorum, size yazdiklarim yuzde 25i, hala ovunuyo muyum asla... Ama burnuma kadar geliyor artik. Dogru kotu birsey olsa kurtaramazlar dunyanin binbir turlu hali var fakat bu beni sonsuza kadar koruyabilevekleri anlamina gelmez. Ben baska ilde okurken basima gelebileceklerini bilemezler, her turlu tehlikeye acik oldugumu, yanlis seyler kullanabilecegimi ya da evime erkek sokabilecegimi,gozleri gormez. Bu yuzden evet hakimiyeti birakmasinlar ama kontrolu biraz bana versinler istedim, cunku onlar mudehale ettikce ben birsey bilemedim, gormedim, ogrenmedim

Onlarda ellerinin uzandıgı yere kadar müdahale etmek istiyor..mesela bak ben 24 yaşındayım çok gencim ama anneyim..oglumu tüm tehlikelere karşı bi fanusa kapatmak isterim yani tamamen senin iyiligin için yapiyorlar orta yolu bulmaya çaliş bu yüzden ailenle aranı bozma klişe bir söz ama gerçekten anne olunca çok iyi anlayacaksin annenden cok daha korumacı bi tavir takınacaksın belki de...

Ayni yastayiz, ben evlat nedir bilmiyorum, uzun zamanda evlilik planim yok. Ben boyle konusurum tabii coluk cocuksuz bekara kari bosamak kolay misali. Sagolun

Katılıyorum, aile neden bu kadar değersiz ben de anlam veremiyorum, bir insanın dünyaya getirdiği, bakıp büyüttüğü çocuğuna neredesin ya da gecikme deme hakkı yok mu? Hem de her gün kadın cinayetleri, taciz, tecavüz olan bir ülkede? Biraz annenizin yerine koyun kendinizi.

24 yasindayim 5 senedir ailemden ayri yalniz yasiyorum tatillerde memlekete geldigimde disari ciktigimda 22.30da panik ataklarim tutmaya basliyor. 11de eve girsem de azar yiyebilirim 1de gelsem kiyamet kopar 2de gelsem bi daha cikamam. Halinize sukredin

Devir kötü diye annen senin için endişeleniyor olamazmi. Annen normal sen anormalsin

E o zaman evden ayrilmak icap eder. Orasi ana babanizin evi ve kurallari onlar koyar. Mesela bana misafirlige gelince benim kurallarima uyarsiniz. Ben ikide geleb misafire kapi acmam mesela.

Hani aileler buyudugumu anlasinlar istiyoruz da, siz de buyudugunuzu gosterin o zaman. Yasiniz musait evden ayrilmak icin.

Gece 2de eve geldiğinizde ses etmiyosa delirin bence. Ortalık sapık kaynıyo napmasını bekliyosunuz? Memnun değilseniz bulun bi iş çıkın ayrı eve kafanıza göre yaşayın. 24 yaşındaki insanlar üniversiteden mezun oluyo siz başka şehirde üniversite hayali kuruyosunuz. Dayamışsınız sırtınızı ailenize ooh.

Bende 24 yasındayım. Eve en fazla 22.00 da girebilirim.Bu durumuda yadirgamiyorum.
Hergün onlarca kötü haber duyuyoruz çünkü.
Anneniz haklı.

Yaptıgın sey yanlış gece eglenmeye gıtmek nedemek senın yolun yol degıl annen cok haklı basına buyruk yasayamassın yasın cok kucuk buyuk olsa ne yazar bır dusun senın evladın olsa gece yarıları eve donmesını ıstermisin.

Hanimefendi universite son sinif ogrencisiyim, neredeyse bitecek ama siz beni universiteye yeni baslattiniz. Hadi konumu okumuyosunuz bari yorumlari okuyun ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…