- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Bu cümlenizden üniversite son sınıf öğrencisi olduğunuz anlamını çıkaramadım kusura bakmayın. Yorumları okumak zorunda değilim sizin konunuza istinaden yazdım.
Bukadar ınsan senın annenım haklı oldugunu söylüyor pekı sen hala kendını mı haklı buluyorsun ileride sende anne olacaksın sen sımdı ne yaparsan aynısını kendı cocugundan bulursun kır dizini en gec aksam 6-7arası evınde ol yazık ya şu analara .Tamam canim
ilerde evladın olursa anlarsın annenin endişelerini.şuan fevri davrandigin kanaatindeyim.Herkese iyi aksamlar, iyi bayramlar,
Oncelikle bilgisayarim bozuldugu icin maalesef telefondan yazacagim ve mesajlarinizi alintilamaya calisacagim, biraz zor olsa da. Simdiden hatam olursa affola, zaten yeterince gerginim.
Evet baslikta da belirttigim gibi aslinda aileme karsi biraz daha mesafeli olmak ama tamamen anneme karsi resti cekmek istiyorum. 24 yasindayim, guvendigim ve bildigim arkadaslarimla disariya cikiyorum, bazen en gec eve 2de geliyorum, arkadaslarim evime kadar birakiyor, apartman icine girene kadar ayrilmiyor ama annemle sirf bu sebepten dolayi cok tartisiyoruz. Bana karsi anlayisli ve saygili degiller, ben onlara saygi da kusur etmemeye calisirken ustelik. Su 2 gundur kavga cok buyudukce evden kacip gidiyorum 1 2 saat dolasip geliyorum ama inanin su an odamdayim ve duvarlar ustume geliyor evde durmak istemiyorum ama gidecek yerim yok. Anneme cok agir laflar ettim, yarin yine konusacagim, hic bir mutlu mutsuz anima onu dahil etmek istemiyorum, yuzumu gormeye muhtac kalsin istiyorum, baska sehirde universite okumaya gittigimde asla gorusmek istemiyorum.
Bukadar ınsan senın annenım haklı oldugunu söylüyor pekı sen hala kendını mı haklı buluyorsun ileride sende anne olacaksın sen sımdı ne yaparsan aynısını kendı cocugundan bulursun kır dizini en gec aksam 6-7arası evınde ol yazık ya şu analara .
ilerde evladın olursa anlarsın annenin endişelerini.şuan fevri davrandigin kanaatindeyim.
Bayram bayram bu ne öfke ya
Anne o anne canın yansa ilk koşacak olan kadın
Allahtan bi yaşınız büyüyor hemen rest çekmeler gideceğim demeler benim hayatım demeler...
2 de eve gelince tebrik mi edecek seni
Oh paşam istediği gibi yaşasın ama anne babası hiç söz dahini olmasın ohhh ne güzel
Biz Turk milleti olarak yanlis anlamada ya da yargilamada bir numarayiz. Diyecek soz yok iyi gunler diliyorum size
Canım? Büyü de gel ablası. Yalan söylemenin ve aile sözü dinlememenin kötü bişey olduğunu öğren de gel.Tamam canim
Canım? Büyü de gel ablası. Yalan söylemenin ve aile sözü dinlememenin kötü bişey olduğunu öğren de gel.
Ben yanlış anladığımı düşünmüyorumsizin yazdıklarınızdan Çıkan sonuç bu ki birçok kişi hem fikir
Birak anneyi babayi
Gece 2'de eve gelen adami bile eve almiyorlar
Sen kalkmissin " annemin yuzunu gormek istemiyorugggggmmm" diyorsun.
Sahi bir annenin endisesini anlamak icin gercekten dogurmus olmak mi lazim?
O anne babanin seni eve aldigina dua et sen
Kusura bakma.Erkek kisminin gece 2de ne isi var zaten disarda, evde otursunlar
anneme karsi resti cekmek istiyorum.
yuzumu gormeye muhtac kalsin istiyorum
Konu sahibi, sizde farkındasınız fevri davranışınızın değil mi? “Evet” dediğinizi duyar gibiyim. O an yaşadığınızın sinirin etkisine veriyorum ama umarım annenize karşı bunları yapmazsınız, yapmayacağınızı da umuyorum çünkü korkunç cümleler bunlar.
Gelelim bana, ben hayatım boyunca serbest büyümüş bir insanım keza kardeşimde. Hayır anne olunca anlamayacağım çünkü sizin yaşınızda kardeşim var onda herşeyi yaşıyorum. Kendisi dün akşam 11 de erkek arkadaşı ile buluşmaya çıktı ve eve gece 2’de geldi. Evet merak ediyorum, düşünüyorum ama o bir birey nerede nasıl davranması gerektiğini biliyor. Erkek arkadaşı da eve kadar bıraktı ve camdan gördüm el sallaştık.
Annem meraklı bir kadındır, cevap alamazsa cevap alıncaya kadar arar yazar. Ama ulaşınca merakı gider bekler. Babam zaten ayrı bir dünya karışmaz, etmez fakat ben ve kardeşim arkadaş ilişkileri olsun, sevgililik ilişkileri olsun hep dikkat etmişizdir.
Sabahlara kadar atölyede çalışıyorum. Daha çok geceleri çalışıyorum annem yatmadan beni arar uyur. Gecenin 4’ünde veya 3’ünde eve girerim. Eve girdiğimde sarılır, uyumasına devam eder. Gerçekten onların bulunduğu durumu anlamamak zor değil. Çünkü kardeşimde yaşıyorum. Nereye gitse nerede olduğunu görüyorum. Her ne kadar çevresini tanısakta insan ister istemez merak ediyor.
Karşılıklı saygı önemli. Saygılı değiller demişsiniz bir mısranızda “saygı” hepsinden önemli. Bence annenizle bir oturun konuşun. “Saygı benim en hassas olduğum konu, rica ediyorum endişeni, merakını anlıyorum ama saygılı davran anne” deyin.
Annemle aramda bir sorun olsa, münakaşaya girsek anında kızdığım noktaları kendisine belirtirim. O da farkına varar ve özür diler.
Baktınız devam ediyor artık kendi yolunuzu çizmenizin vakti gelmiş.
Ailenin parasıyla geçimini sağladığın sürece o atara gidere hakkın yok bacim
Ha o zaman atara devam fndndnd ben de dert ederdim bana karisilmasiniAilem benim paramla geciniyor bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?