Bazen KK'nin her kesimden kadının olduğu bir mecra olduğunu düşünüyorum, bazen de yorumları okuyup sasip kalıyorum.
Nasıl bir siteyse hiç kimse gece vakti dışarıda olmamış, akşam arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmemiş, sevgilisinde kalmamiş, ailesine zinhar yalan söylememiş, "birinci yıl donumumuzde sevgilim beni öpmek istedi" diyen konu sahibine "adamın niyeti kötü, terket şerefsizi, sevse dokunmaya kıyamazdi" diyen insanlarla dolu bir site...
Gece 2 tabii ki geç bir saat ama altlarında araba var ve kadını eve kadar bırakıyorlar.
Kaldı ki bir konsere gitsen ortalama 12.30da biter, şurada bir kokoreç yiyip eve geçeyim desen yollar beraber eve varman ikiyi bulur. Çoğu mekanda saat 11de kapılar açılır.
Ben de ailemle yaşıyorum. Eve giriş saati konusunda ben de çok problem yaşıyorum. Ki saat 12yi gectigim nadirdir.
Arkadaş ortamından her zaman ilk ayrılan kişi olmak benim için de fazlasıyla rahatsız edici. Ama ailemi de anlamaya çalışıyorum. Gittiğim yerleri asla haber vermem ve arkadaşlarımın ismini bile bilmezler. Arabam yok, kimseye kendimi eve bıraktıracak biri değilim, o saatte tek başıma geliyorum.. bir de benim için istiklal hala tıklım tıklım ve saat henüz ortam itibariyle erkenken onlar yemeklerini yemiş, Tv'de dizilerini izlemiş,coktan yatma saati gelip gözleri yollarda beni beklemis oluyorlar. Zaman kavramı göreceli oluyor yani.
Ben de çözümü fazla geç saate gelmemekte, eğlence hayatima sık sık gittiğim tatillerde devam etmekte buldum.
Ha mutlu muyum? Tabii ki hayır. Keşke kendi evimde yaşasaydim da eve giriş saati diye bir problemim olmasaydı. Ya da muhabbet çok guzelken arkadaşımın evinde kalabilseydim. Ama bir evde yasiyorsan onun da kurallarına uymak lazım. Sonucta yurtların,bazı otellerin bile bir giriş saati oluyor.
Konu sahibineyse tavsiyem fevri davranıp yarın yüzüne bakacağin insanların kalbini gereksiz yere kırma.
Zaten Ağustos bitmek üzere. Eylül'de bir bahaneyle gidersin sehrine, dilediğin gibi yaşarsın. Görüşmek istemiyorsan yaz tatilinde de staj - yurtdışı bilmemnesi falan ayarlarsın.
Yani yine görüşmezsin. Ama kavga Edip kalpler kırıp gitmeye gercekten değer mi?
Bence değmez.
Ha yine gelme yanlarına,ama dersaneye başladım falan de. Bir bahane sun. Böyle köprüleri yıkıyorsun ama insanın başına herşey gelebilir. Bir sonraki şehre gelişin onlar için hastaneye gitmek için olabilir, sen kötü bir olay yaşayabilirsin, onlar yanına gelebilir ya da uzuuun sure işsiz kalip onlardan gelen harcliga muhtaç olabilirsin. Her şey insanlar için. Böyle atar trip yapıp köprüleri yakma derim ben.