- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Dahafazlailgi
-
Masallah tekrar girmişsiniz kazanmışsınız ne kadar azimlisinizMerhaba tekrar. Neredeyse her gün bir konu açıyorum farkındayım, ama son birkaç haftam çok bunaltıcı geçti ve bir şekilde insanlara kendimi açma isteğim oluştu. Teşekkür ederim şimdiden.
Ben aileme büyük bir yalan söyledim ve yalanımda boğulmak üzereyim...
Şöyle ki; ben kendimi bildim bileli mimar olmak istedim. En büyük hayalimdi. Ama lys puanım tıp fakültesine yettiği için ailemin innnanılmaz ötesi ısrarı, psikolojik baskısı yüzünden tıp fakültesi yazmak zorunda kaldım. Asla tıp okumak istemedim. Bir türlü de okula uyum sağlayamadım zaten. Sınavlara çalışmadım, geçemedim. Okula gittiğim her gün zulümdü.
Geçen senenin başında canıma tak etti ve kimseye söylemeden ygs başvurusu yaptım. Daha sonra da lys... Bir ara babama konuyu açtım; bir daha böyle bir şey söylersem çok üzüleceğini, onu çok fazla hayal kırıklığına uğratacağımı ve bu konuyu bir daha açmamamı söyledi.Annem de aynı şekilde... Gram destek yok yani.
Tercih zamanı geldiğinde aileme haber vermeden mimarlık yazdım ve kazandım. Okula kaydımı da yaptırdım. Aileme de henüz söylemedim. Sadece kardeşim, birkaç arkadaşım ve sevgilim biliyor. Okulların açılacağı tarih yaklaştıkça nefes alamıyorum. Ağız tadıyla mutlu olamadım.
Aileme söylemeliyim evet ama; nasıl söyleyeceğim?
Edit: söyledim, HUUH.
Vaay harikasın ,tebrik ederim:)Merhaba tekrar. Neredeyse her gün bir konu açıyorum farkındayım, ama son birkaç haftam çok bunaltıcı geçti ve bir şekilde insanlara kendimi açma isteğim oluştu. Teşekkür ederim şimdiden.
Ben aileme büyük bir yalan söyledim ve yalanımda boğulmak üzereyim...
Şöyle ki; ben kendimi bildim bileli mimar olmak istedim. En büyük hayalimdi. Ama lys puanım tıp fakültesine yettiği için ailemin innnanılmaz ötesi ısrarı, psikolojik baskısı yüzünden tıp fakültesi yazmak zorunda kaldım. Asla tıp okumak istemedim. Bir türlü de okula uyum sağlayamadım zaten. Sınavlara çalışmadım, geçemedim. Okula gittiğim her gün zulümdü.
Geçen senenin başında canıma tak etti ve kimseye söylemeden ygs başvurusu yaptım. Daha sonra da lys... Bir ara babama konuyu açtım; bir daha böyle bir şey söylersem çok üzüleceğini, onu çok fazla hayal kırıklığına uğratacağımı ve bu konuyu bir daha açmamamı söyledi.Annem de aynı şekilde... Gram destek yok yani.
Tercih zamanı geldiğinde aileme haber vermeden mimarlık yazdım ve kazandım. Okula kaydımı da yaptırdım. Aileme de henüz söylemedim. Sadece kardeşim, birkaç arkadaşım ve sevgilim biliyor. Okulların açılacağı tarih yaklaştıkça nefes alamıyorum. Ağız tadıyla mutlu olamadım.
Aileme söylemeliyim evet ama; nasıl söyleyeceğim?
Edit: söyledim, HUUH.
mimarlıkta fellik fellik iş aramak pek mümkün değil:)Mezun olup tiptaki arkadasların 5000 tl ile ise baslayinca sende mimarliktan fellik fellik iş arayinca .....
Hofff yaşlimiyim neyim anne gibi konustum .
Umarim hakkinda hayirlisı olur.
Mezun olup tiptaki arkadasların 5000 tl ile ise baslayinca sende mimarliktan fellik fellik iş arayinca .....
Hofff yaşlimiyim neyim anne gibi konustum .
Umarim hakkinda hayirlisı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?