Aileme söylediğim büyük yalan...

Oh be iyi yapmışsın. Kaç yaşındasın? Zaten her şekilde tıptan daha önce bitirirsin herhalde, tıpta kaldıysan bir de?

sen kendini dinle mımarlık ıstıyorsan mımar ol

Amcam gibi.. amcamda makina muhendisligi okurken atilmis rekrar sinava girip jeoloji muh. Kazanmis ve bunu herkesten saklamisti ise girdikten bir muddet sonra hersey aciga cikmisti..

Yalan söylemeye onların tavrı neden olmuş..Zorla tıpı yazdırmışlar.Hayat sizin hayatınız.Bu cesaretinizden dolayı tebrik ederim.Çok uzatmadan da gerçeği söylemelisiniz.

Kocaman bi alkis sana ne cok sevindim yillar sonra dusunup uzulecegine bana izin vermediler die kendi hayatini eline almissin mudahale etmissin pasif kalmamissin vallahi cok tebrik ederim seni.

Umarım hayalinin peşinden gitmiş işsizler ordusuna katılmazsın.
Türkiye'de sevdiği işi yapan kaç insan var ki?böyle düşününce ailene kızamadım doğrusu.

Tıpı kazandım ama yapamıyorum boşuna okuyorum diye anlat belki anlarlar dicem ama hiç sanmıyorum maalesef

Tıp cok zor bir meslek, insanlarin hayatlari sizin ellerinizde, bu yuzden isinizi severek yapmaniz cok onemli. Tipta deli para kazanirsin fakat mutlu olamazsin, az para kazan ama sevdigin isi yap. En dogru karari vermissin, mezun olduktan sonra tip sektorunden bikacagina eminim, bu sefer yillar senin icin izdirap gibi gelecekti. Aile konusu ise zor, bence israr edin, kararlarinizin arkasinda durun, belki size kuserler, tavir koyarlar ama siz onlarin evladisiniz, fazla uzun surmez. Kocaman tebrikler:)

6 ay konuşmadılar mı inanamıyorum ya.. ama iyiki yaptım çok mutluyum demişsiniz işte bu her şeye bedel sizin adınıza aşırı sevindim :)

Gerçekten yük kalkmış olmalı üstünden.. Yalnız itiraf etmeliyim evde kıyametler kopucak sandıydım ben, başta öyle bi anlatmışsın ki

Neyse.. Süper haber tabi..
Tebrik ederim, başarılar dilerim

Mimarlık mı çok kazandıran bir meslek değil :0
30.000 nüfslu küçük bir ilçede yaşıyorum tam 8 tane mimarlık bürosu var he hepsinde en az 7 işçi çalışıyor maaşlar 2.000 civarından hesap edersek 15.000 yanında çalışanlara veriyor her biri. e işçilere 15.000 veren adam kendi cebine ne kadar alıyordur kim bilir? İki katlı bir villa projesi 10.000 tlye yapılıyor 2.000 tl bunun masrafı yani autocad programıyla 3-4 günde çizdiğinden 8.000 civarı bir gelirin oluyor. GÜZEL BİR ÇEVRE varsa. Denk geldi sizin yorumunuzun altına yazdım ama mimarlık kazandırmıyor diyenler gerçekten kendini ezdiren mesleğini hakkıyla icra edemeyen mimarlardır.
Sizin yorumunuza ithafen değil, genel düşünceyi kırmak için yazdım.
Burada doktor 3.000 alırken mimarların villaları jeepleri var vallahi :)

Konu sahibi bu arada ben de mimarlık okuyacağım inşallah seninle meslektaş olacağız inanıyorum ki çok severek okuyacaksın ve çok iyi yerlere geleceksin yolun açık olsun :) Başarılar

Baya cesurca bir hareket cesaretinize hayran kaldım yani sizde haklısınız böyle bir baskıyla kimse istemez ama ailenin de vardır bir bildiği keşke bu kadar büyük bir hamle yapmasaydın hayırlısı olsun Hakkı'nda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…