Bende bu tarz bi sey dusundum aslinda ama kycuklukten gelen garip yani aşamadigim bi korku bi baski var annemden geleceğini bildigim/ hissettigim. Onada bi kulp bulurlarmi dedim ama bulurlarsa bulsunlar. Artik gercekten aklimi yitirmek istemiyorum cunku pskolojim kaldırmıyor daha neler var anlatmadigim... Cok teşekkür ederim fikriniz icin cesaretlendim benim dusunceme onay gibi oldu sankiSms at. Ya da çocuğuna video cektir 'ananecim dedecim., Bayramınızı kutluyorum' dedirt,iyi bayramlar diye yolla gitsin.
Ayni durumlar desenize. Arama sonrasi dertBende 2 gündür bayramda annemi arayacağım yada aramak durumunda olduğum için huzursuzum.
Aramak da sorun değil sonrasında daha fazla konuşmak,iletisimin artması sorun.
Yani şuan sizi o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam.
Ben eğer anneannemde falan denk gelmezsek wp dan mesaj atmayı düşünüyorum.kizim arar ben mesaj atarım diye düşünüyorum en kestirmesi bu
Eğer daha sonra aramadın,mesaj attım diye söylerse o zaman düşünürüz
Evet aynen oyle. Yıllardır hic yuzlerine vurmadim en son patladim. Hic oyle gönül alma etme tenezzül etmrzler. Zaten hayrida olmaz kendi cikarlari icin en fazla konusmaya yer ararlar. Bu sefer uzak kalmak istiyorum. Maddi yardimlari yagdirdigi kizindan sikayetci bari bu kizimiza hic bi seye yapmiyorken saygida kusur etmiyo demiyorlar birdeüstüne sucsuz yere suclanmam. Yeter dedim. Teşekkür ederimAranız bu kadar kötüyse aramayın.
Baya üzmüşler sizi onlar da arayıp gönül alabilirler. İlla hep küçükler adım atacak değil ya.
Cok gecmis olsun sizede uzuldum. Acikcasi detay verip ifsa olmaktan korkuyorum olurda bi tanidik denk gelir vs hayatim kayarAnnemin bana yaptıklarını özet geçsem off bu kız nasıl dayanmış dersiniz. Maddi manevi ayrım inanın bana yaptıkları arasında en hafif olanı.
Sizinki ne yaptı acaba biraz açar misiniz ? Çünkü yazdıklarınız aramak dahi istemeyecek sorunlar değil gibi. Anlatmadığınız şeyler var bence.
Benim annem de ayrım yapar. Beni evlat saymaz. Ama umurumda mı ? Artık değil. Ben keyfime bakarım. Arasam da yanına da gitsem ilişkim matematik hesabını geçmez.
Bilmiyorum dermiydim. Elbette başa gelmeden bilemeyiz vede istemem ama hani varligida hayatimi cok zora sokuyor. Bu yasimda hala cocuk gibi korkuyorum onun gazabindanBir an sonrasına garantimiz yok siz bir ay sonrası için sıkıntı yapıyorsunuz
Bir hayal edin, anneniz bayrama erişemeden rahmetli olmuş, keşke hayatta olsaydı da bayramını kutlasaydım der misiniz? Ebetse ararsınız, hayırsa aramazsınız
Aynen oyle kimsenin kimsenin hayatini karartma hakki yok ama iste "anne" ya ona sorsaniz gayet olmasi gerektigi gib bi anne. Arayip soguk yapmak kolay olurdu ama kadin laf sokarsa bende sabir edemem diye korkuyorum. Neyse hic muhattap olmadan hadi iyi bayramlar zil caldi der ev tlfnu caliyor der kapatirim. TeşekkürlerSize zarar veren insanlardan kim olursa olsun uzaklaşın vallahi ben öyle yaptım .kimsenin kimsenin hayatını karartmaya mahvetmeye hakkı yok ne anne ne baba ne kardeş ne evlat uzak durun herkes yerini bilsin. Bayramda tel acin mesaj olmaz sakin soğuk bir nasılsınız iyimisiniz iyi bayramlar deyin kapatın .hayatıniza bakın
Cook teşekkür ederimKonusmuyorsun,restlesme var..
Zaten tavrini da belli etmissin..
Kisa ve oz bir tebriklesme olur..Sonrsinda kapatirsin zaten..
Uzatmak isterlerse de isim var kusura bakmayin dersin..Bu kadar gerilip endise etmeye,endise edip de tedirgin olmaya mahal yok.
ARTİK BUYUDUNUZ KİZLAR;ESKİ,DEMODE,SUREKLİ ELİN KIZINI İYİ GORUP KENDI KIZINI KOTULEYEN,RUHUNUZU SOMUREN ANNE MODELLERİ SİZE ZARAR VEREMEMELİ.
Ayrica sucluluk duymaya da gerek yok:Ruzgar eken,firtina bicer.
Cook teşekkür ederimKonusmuyorsun,restlesme var..
Zaten tavrini da belli etmissin..
Kisa ve oz bir tebriklesme olur..Sonrsinda kapatirsin zaten..
Uzatmak isterlerse de isim var kusura bakmayin dersin..Bu kadar gerilip endise etmeye,endise edip de tedirgin olmaya mahal yok.
ARTİK BUYUDUNUZ KİZLAR;ESKİ,DEMODE,SUREKLİ ELİN KIZINI İYİ GORUP KENDI KIZINI KOTULEYEN,RUHUNUZU SOMUREN ANNE MODELLERİ SİZE ZARAR VEREMEMELİ.
Ayrica sucluluk duymaya da gerek yok:Ruzgar eken,firtina bicer.
Zaten maddi ayrim manevi ayrimdan kaynaklaniyor yoksa onun lafini etmem keza 20 yildir neredeyse surekli yardim ediyorlar bi sey demedim. Allah korusun. Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin.Tam ayrıntısını yazamadığınız için birşey diyemiyorum. Ama maddiyatı geçtim manevi olarak çok büyük ayrım varsa yolun sonunda Allah size muhtaç edecektir. Allahın adaletine güvenin ve koyuverin gitsin.
İçinizden geliyorsa arayın gelmiyorsa bayram seyranmış hiç gerek yok aramaya. Eğer onlar kırdıysa büyük olarak bir kendilerine bakıp düşünmeleri lazım "Biz naptık, napıyoruz?" gibi gibi. Düşünmüyorlarsa da sizden gelecek bir tlf bile hiçbir şeyi değiştirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?