selam kızlar....
nişanlıyım ve bi süre sora evlenip yuvamdan ayrılacağım,ailemle istanbul anadolu yakasında oturuyoruz şimdi ise evlenince avrupa yakasına taşınacağım.
aramızda arabayla 1 saat gibi bi mesafe olacak yani çat kapı girip göremeyeceğim onları ancak planlı git gel olacak..
biraz önce dolaptaki atılcak eşyaları seçiyordum,kozmetikleri falan kutulara koyup toparladım hepsini bi araya yavaş yavaş yapıyordum anneciğim odama geldieşyalarımı toparladıgımı görünce gözleri doldu ben ise soğukkanlı duruyorum hep belli etmiyorum ama artık onlardan ayrılacağım yeni yeni bana dank ediyor.
işleri yarıda kestim ve buraya yazmak istedim.
çok zor ya belli yaşa kadar ailenle ol sonra bambaşka bi ev ve yeni bi hayatzor hemde çok zor.
evinde tek kızıyım düğün günü çok ağlıycaklar nasıl dayanıcam nasıl kendimi tutucam hiç bi fikrim yok
sizlerde çok zorlandınızmı?
bilmiyorum misafir gibi olunmamalı yani şuan anlayamıyorum ama niye böyle bi düşünce varkioy oy üzülmeyin bu kadar
evlendikten sonra ailenizle aranizda 1 sokak dahi olsa,eskisi gibi girip cikmak zor oluyor
kendi cevreniz kendi misafiriniz özel isleriniz v.s sebebiyle..
ister istermez misafir gibi olanabiliyor
ama bildigim kadariyla metrobüslerle cok daha kisa bir zamanda karsiya geciliyor
Allah yuvanizda mesut mutlu etsin insallah zaman buldukca ailenize gidip hasret giderirsiniz
canım benim tabiki zorlandık hatta ben gelin almaya geldiklerinde anne ben gitmek istemiyorum abi ne olur göndemeyin beni demişim hehehhem ağladım hem de gittim ama inan gelin arabasına binene kadar ağladım sonra allah insana ferahlık veriyor bir an olsun o stresten kurtuluyorsun başa çıkacakmıyım diye düşüncen bitiyor fakat gel gelelim sen gene ist olacaksın daha uzaga gurbete gelin gidenler de var cnm çt kapı zatn evlendikten sonra sen istemezsin gitmeyi herkes ana kuzusu bebeğim unumtma bunu
onlar gelemiyomu. bende gebeyim ilk 2 ay cok kotu olmuştum. 10 gun gittim annem baktı. ama kız baba diye tutturunca mecbur eve donduk. onlr ist ben antalya hele biz cok daha zor. hasta olursun cocuğu bırkacak kimse yok şmdi 2. gelecek napcam bilmem. allah bana yardım etsin
Canım sen mutlu olda..ailen emin ol bunada alışacaklar...bu yaşadıklarının hepsi normal...herkesin yaşadığı şeyler...bak ne güzel telli duvaklı gelin olıyorsun ailen için emin ol bundan daha gurur verici bişey olamaz...Annende vaktiyle böyle çıkıp gelmemişmiydi babana..ve sıra sende...Herşey iyi olacak inşallah böyle düşün...şimdiden bunları düşünüp üzülme..
illaki olacak canım, sen bi de kına gecende ''bu gece misafirim koynunda yatır anne'' derken görama bunlar tatlı hüzünler. Allah başka dert vermesin. inşallah yeni yuvanda da çok mutlu olursun.
ay ben kına gecemde ağlamadım. 6 sene beklemenin verdiği mutlulukmu ne :)) daha idrar edememiştim durumu
ay kendimi hatırladım bi an. hele düğün sonu ayrılmak çok kötü. sen yine yakınmışsın benim 9 saat aram vardı ( şimdi 22 saat uzağım ). ilk aylar zırıl zırıl ağlardım. eşim bile bıkmıştı bu halimden. ne zaman bebişim oldu, ağlamalarım o zaman kesildi. ama özlem hiç bitmedi.
ben de kendi kına gecemde ağlamamıştım, mecburen ağlama numarası yapmıştımama benden iki sen önce evlenen ablamın kınasında üç kız kardeş birbirimize sarılıp deli gibi ağlamıştık. içimiz çıkmıştı resmen ağlamaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?