Ayy sanki konuyu ben açmışım gibi :) Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş derler ya öyle oldu bu durum :)
Ama önünüzde iş güç vs gibi engeller yoksaa konu ile ilgili ailenizle sık sık konuşup kendizi hazır hissettiğinizi ve önünüzde bekleyecek bişeyiniz oldmadığını söyleyin.Ben şahsen son 1 senemi bunu yaprak geçirdim :).. Benim ailem de daha erken (23 yaşındayım ve 6.senesinde olduğum bir ilişkim var ) olduğunu söyleyip durdu bana. Evin 2.ve son kızı olduğumdan ablamı da geçen sene Aralıkda evlendirdiklerinden zor geliyor sanırım. Yalnız kalacaklar vs diye. Sen de aynı durum söz konusu olabilir. Ve dediğin gibi benim de evlilik masrafı ile ilgili onlardan pek bir beklentim yok. Biz herşeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz şu aşamada zaten..
Neyse 1 senedir yaptığım konuşmaların sonunda bu eylülde nişan yapmaya ikna ettim :) Seneye Nisan ayı gibi de düğün inşallah. Bu yöntemi dene derim. Başlarının etini yemekten başka çare de yok sanırım :)... Kolay gelsin diyorum sana bu süreçte arkadaşım :)