- 14 Kasım 2015
- 60
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Unhappywoman
-
Evet çok iyi bir işi çok iyi bir maaşı var benım amcamla o kadar yok dıyorsunda bu birsey degistirmez amcasıyla 1 yas yada 30 yas fark olanda var bırlıkte oldugu olmus tabı ama evlılıgo goremedıgı ıcın evlenmemis aynı is yerınde calısıyorız beraber orda tanıstık 5-6 yıldır tanısıyoruz zatenNasıl tanıştınız
Mesleğiniz var mı
Adamın işi var mı
Niye bu yasa kadar evlenmemus
Ayrıca 8 ayda evlenecek kadar tanidiginiza emin misiniz
17 yaş çok çok fazla benim amcamla o kadar yaş farki yok aramda
Dilerim ki siz aileniz değil de aileniz sizi ikna eder
5-6 yıldır tanısıyoruz 8 aydır beraberiz ıkımızde cok seviyoruzYasida baya varmis aslinda kac yildir berabersiniz?
Evet çok iyi bir işi çok iyi bir maaşı var benım amcamla o kadar yok dıyorsunda bu birsey degistirmez amcasıyla 1 yas yada 30 yas fark olanda var bırlıkte oldugu olmus tabı ama evlılıgo goremedıgı ıcın evlenmemis aynı is yerınde calısıyorız beraber orda tanıstık 5-6 yıldır tanısıyoruz zaten
Yaş farkının bende farkındayım malesef keske daha kucuk olsa yada ben daha buyuk olsam fızıksel olarak bırbırımıze uyuyorız o kucuk gosterıuo ben buyuk ve gezıp tozmak yerıne bırlıkte ailemizin izniyle olmasını istiyoruz sevınce elden bırsey gelmıyor malesefFiziken yaşını gösteriyor mu? Başından evlilik geçmiş mi? Gibi soruları olabilir babanızın.
Bunlarda sorun olmasa bile ciddi bir yaş farkı var kabul etmek lazım.
yaş farkı çok bir daha düşünmerhaba kızlar benımde tavsiyenize ihtiyacım var ben 21 yasındayım sevgılım 38 yasında 8 aydır birlikteyiz ve cok ıyı anlasıyoruz artık bir ciddiyete baglamamızın gerektigini düşündük ikimiz oda ailen bilsin dedi aileme açtım annem onayladı gıbı sadece yasında bıraz kafası karısık cunku gordu tanıstı gayet duzgun beyfendı bırı oldugunu gordu fakat babama konuyu actıgımızda kastıyen net bı sekılde hayır dedı ben o yastakı adama kız vermem dedı ne yapcagımızı sasırdık bızı ayırmaya calıstılar sımdı ne yapcagımızı bılmıyoruz vazgecmekte istemiyoruz evlenmek istiyoruz nolur akıl verinnn!!! babama nasıl kabul ettirebilirim tanıstırabılırım
Yurek yemedım sevdım38 yaşında koskoca herif , üstelik sadece 8 aydır tanıyorsun .
Yürek falan mı yedin .
Erkekler de dede olacak yaşa gelseler bile hala 20lik kız peşindeler hey yarabbim .
Gercek olmasa ınan burda işim olmaz keske kabul etselerdde tavsıye almak zorunda kalmasaydımBugun uye olmussun.
Mesaj sayin : 5
Epey yorum alacak bi konu acmissin
Haa bi de annen olumlu bakiyormus.
Bana pek gercekmis gibi gelmedi konu.
Eger gercekse de baban haklı.
Evet çok iyi bir işi çok iyi bir maaşı var benım amcamla o kadar yok dıyorsunda bu birsey degistirmez amcasıyla 1 yas yada 30 yas fark olanda var bırlıkte oldugu olmus tabı ama evlılıgo goremedıgı ıcın evlenmemis aynı is yerınde calısıyorız beraber orda tanıstık 5-6 yıldır tanısıyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?