Ailemi evliliğime nasıl ikna edebilirim nasıl kabul ederler yardım lutfen

Unhappywoman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
60
2
1
30
merhaba kızlar benımde tavsiyenize ihtiyacım var ben 21 yasındayım sevgılım 38 yasında 8 aydır birlikteyiz ve cok ıyı anlasıyoruz artık bir ciddiyete baglamamızın gerektigini düşündük ikimiz oda ailen bilsin dedi aileme açtım annem onayladı gıbı sadece yasında bıraz kafası karısık cunku gordu tanıstı gayet duzgun beyfendı bırı oldugunu gordu fakat babama konuyu actıgımızda kastıyen net bı sekılde hayır dedı ben o yastakı adama kız vermem dedı ne yapcagımızı sasırdık bızı ayırmaya calıstılar sımdı ne yapcagımızı bılmıyoruz vazgecmekte istemiyoruz evlenmek istiyoruz nolur akıl verinnn!!! babama nasıl kabul ettirebilirim tanıstırabılırım

Tanıdıkça severse olur. .
Sevdiğinizi anlatın. .
8ay çok bir zaman değil ..
Yaş farkı baya var ..

Yasida baya varmis aslinda kac yildir berabersiniz?

Nasıl tanıştınız
Mesleğiniz var mı
Adamın işi var mı
Niye bu yasa kadar evlenmemus
Ayrıca 8 ayda evlenecek kadar tanidiginiza emin misiniz
17 yaş çok çok fazla benim amcamla o kadar yaş farki yok aramda
Dilerim ki siz aileniz değil de aileniz sizi ikna eder

Fiziken yaşını gösteriyor mu? Başından evlilik geçmiş mi? Gibi soruları olabilir babanızın.
Bunlarda sorun olmasa bile ciddi bir yaş farkı var kabul etmek lazım.

Evet çok iyi bir işi çok iyi bir maaşı var benım amcamla o kadar yok dıyorsunda bu birsey degistirmez amcasıyla 1 yas yada 30 yas fark olanda var bırlıkte oldugu olmus tabı ama evlılıgo goremedıgı ıcın evlenmemis aynı is yerınde calısıyorız beraber orda tanıstık 5-6 yıldır tanısıyoruz zaten

5-6 yıldır mi birliktesiniz

Fiziken yaşını gösteriyor mu? Başından evlilik geçmiş mi? Gibi soruları olabilir babanızın.
Bunlarda sorun olmasa bile ciddi bir yaş farkı var kabul etmek lazım.
Yaş farkının bende farkındayım malesef keske daha kucuk olsa yada ben daha buyuk olsam fızıksel olarak bırbırımıze uyuyorız o kucuk gosterıuo ben buyuk ve gezıp tozmak yerıne bırlıkte ailemizin izniyle olmasını istiyoruz sevınce elden bırsey gelmıyor malesef

Bugun uye olmussun.
Mesaj sayin : 5
Epey yorum alacak bi konu acmissin
Haa bi de annen olumlu bakiyormus.

Bana pek gercekmis gibi gelmedi konu.

Eger gercekse de baban haklı.

yaş farkı çok bir daha düşün

Baban haklı. Ben polyanna gibi yazamıycam. Daha 21 yaşındasın, "daha" diyorum çünkü 2 yıl sonra çok daha farklı bi insan olacaksın. Sen daha 23ken o 40 olacak. Sen gezelim diyeceksin, o otur oturduğun yerde biraz olgun davran diyecek. Sen şımarmak isteyeceksin, çocuklaşma diyecek. 7 değil, 17 yaş yahu. Üstüne 3 yaş koysan baban yaşında. Yani olacak şey var olmayacak şey var. Hem bu adam niye o yaşa kadar beklemiş? O adamı en az 30 yaşında biri paklar. Baban ne diyosa onu dinle, erkek adamı erkek adam bilir. Annene değil babana güven.

Siz daha reşit değilken 32 yaşında biri iken şimdi sevgili olmanız garip.
Siz olgunlardan ı da sabi subyandan hoşlanıyor olabilir.babanız haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…