Ailemi evliliğime nasıl ikna edebilirim nasıl kabul ederler yardım lutfen

olgun adam her yönden iyidir çekip çevirir ama bazı şeyleride yaşamış görmüş olur yani senin yaşın küçük çocuklar gibi eglenmek istersin ama o yaşının verdigi olgunlukla böyle şeylerden hoşlanmayabilir. 4 5 yaş tamam da 17 yaş fazla gibi geldi bana nerdeyse kuşak farkı bile var babana hak veriyorum canım sonuçta onlar herşeyin en iyisini bilir.

Yas farki da baya varmis ya.. Neyse onu yargilamicam da, ailenin rizasini almadan hic bir ise kalkisma bence.. yasin daha 21 ve sadece 8 aydir birliktesiniz. Biraz zamana birak. Olacagi varsa zaten olur. Babanda yumusar. Bu isler her zaman istedigimiz gibi kolay olmuyor malesef.

Bence birak ailen seni ikna etmeye calissin, bu şansı babana ver.
Ille de yok evlenicem diyorsan bari 1-2 yil daha flort et iyice tani dicem ama damat bey 41 e kadar bekleer mi bilemem
Flort etmemede ızın yok aileme actıgımdan beri konuyu ben mutlu olcagıma emınım

Ailemın rızası olmadan olmaz zaten bende sabırla beklıcem ınsallah duzelır hersey bellı bı zamangevtıkten aonra tekrar konusucam babamla ıkna etmeye calıscam sevdıgımı gosterıcem

Ben duygusal olarakda his davranis olarakda cok olgun oldugumu dusunuyorum karsımdakıde boyle dusunmus ki bir ilişkiue basladık herseyı konustuk tarttık oyle bı karara vardık

17 yaş nedir yahu, çok fazla, bu adam çok iyi dünyanın en iyi erkeği olsa da değer mi? Sizle aynı yaştayız, gerçekten hata yapmanızı istemem, 17 nedir ya, bir yaşıma daha girdim, ailenizi dinleyin, onlar dışardan bakıp görüyorlar her şeyi, mantıklıca oturup düşünün lütfen

Ailemın rızası olmadan olmaz zaten bende sabırla beklıcem ınsallah duzelır hersey bellı bı zamangevtıkten aonra tekrar konusucam babamla ıkna etmeye calıscam sevdıgımı gosterıcem

Sen sabirla bekleyeceksin de adamin yasi kemale ermis

Ben 1 sene onceye kadar benden 5 yasbuyuk biryle bile evlenmem 25mden once evlenmem diyodum buyuk konusmusum insanın basına gelıyor malesef bende bılıyorım yası ama sevıyorum ben onu o yasta gormuyorum bi kişide anlasın lutfen dısardan bakınca cok abesk bıde benım yerımde olsaydınız

Sizin yerinizde olmak istemem, baştan kapılarınızı açmayacaktınız, adam 38 yaşında evlenince 40 olur, size ayak uydurabilir mi, hastalıkları falan başlar, ömrünüzün en güzel yılları öyle geçer gider, daha önce sevgiliniz olmadı mı ondan mı kapıldınız bu kadar

Nerden eminsin, yani 8 ay içinde evet ben bu adamla evlenmeliyim diye dusunduren nedir seni. Madem actin konuyu anlat,
Yoksa su durumda evlenmene ben de izin veremem :)))
Adamı zaten 5-6 yıldır tanıyorım ailesini herseyını bılıyorum konum olarak iyi bi yerde cevresi tarafındanda sevılen sayılan bırı oyle 20 yasında kız buluyımda evleneyım tıplerınden degıl zaten ilk adımı ben attım ona zor bı durum ama işyerınde hergun beraberiz ızınlerımızde sabahtan aksama kadar vakıt gecırıyoruz artık bırbırımızı tanıdıgımızı dusunuyorız amac evlılıkde degıl ama ailemızden gızlı saklı kacamak bulısmak ıstemedıgımız ıcın bı soz yapmak istiyoruz

Ondan kapılmadım durusuna guvenilirligine sevısıne hayran kaldım yanlıs anlasılmasın uzun boylu guzel bı bayanım cevremdekılerde oyle soyler ama bu baska benımde elımde olmadan gelıstı ben hersee razıyım

Şimdi aşıksınız ondan böyle, aşk her şey değil, mantıkla harmanlanmayan aşk; aşk değildir, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim, ailenizi karşınıza almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…