Ailemi evliliğime nasıl ikna edebilirim nasıl kabul ederler yardım lutfen

bence sizin azlık çokluk kavramınız da sıkıntı var evet kendinizi Halis Toprak'la kıyaslarsanız fark 'biraz' olur ama normal olanla kıyaslarsanız farkın biraz olmadığını görürsünüz.
Farkın abesk oldugunu bılıyorım normale gore cok fark ama sevgiye aşka göre sıfır ben onu hıc o yasta gormuyorum goremıyorum emınım oda benı o kadar kuıck gormuyo gorse sımdıye kadar bıterdı

hmm iyi en azindan babanin yasi varmis daha ikna edilebilir gibi....eger herseyi goze aliyosan ki aliyosun gordugum kadariyla...siz uyumlu oldugunuzu dusunuyosaniz gerisi muhim degil..umarim mutlu olursunuz
Tesekkur ederım ınsallah edılebılır gercekten sevıyorum ki alıyorum ınsallah Amin yorumlarınıza tesekkur ederım Allahta size kalbınıze gore olanı versın :) umarım hersey umit ettigim gibi olur:)

Tesekkur ederım ınsallah edılebılır gercekten sevıyorum ki alıyorum ınsallah Amin yorumlarınıza tesekkur ederım Allahta size kalbınıze gore olanı versın :) umarım hersey umit ettigim gibi olur:)

Bize gönlümüze ve gözümüze göre verdi. Sen baya seviye sınırlarını aştın ama büyüklük bende kalsın. İnşallah layık olma müteşerrifine Nail olduktan sonra hayırlı bir izdivaç yaparsın.isterim yani herkes mutlu olsun şu üç günlük dünyada.

Farkın abesk oldugunu bılıyorım normale gore cok fark ama sevgiye aşka göre sıfır ben onu hıc o yasta gormuyorum goremıyorum emınım oda benı o kadar kuıck gormuyo gorse sımdıye kadar bıterdı
Abes. Bana çok ütopik geldi bu arada ergenliğin 24 yaşında bittiğini eklemek istedim.

Bişey sormak istiyorum diyelim evlendiniz 1 2 sene içinde çocuk istedin ya olmazsa adam o zaman 40 ını geçmiş olucak bunları düşünüp en doğru kararı ver lütfen

Bence yaş farkınız gerçekten çok. 8 ay dediğin nedir ki ben ayrıl derim. Ben bu adamları da anlamam yarı yaşındaki kız, erken evlense senin yaşında çocuğu olurmuş neredeyse.

Bişey sormak istiyorum diyelim evlendiniz 1 2 sene içinde çocuk istedin ya olmazsa adam o zaman 40 ını geçmiş olucak bunları düşünüp en doğru kararı ver lütfen
25mde cocuk yaprı dıye dusundum oda 45 olur 60 yasında bıle cocuk yapan var onda sorun yok ama tesekkurler yınede dusunmen yeterli :)

Bence yaş farkınız gerçekten çok. 8 ay dediğin nedir ki ben ayrıl derim. Ben bu adamları da anlamam yarı yaşındaki kız, erken evlense senin yaşında çocuğu olurmuş neredeyse.
Bencede cok ama ayrıl demekle olmuyo sevınce ayrılmak kolay olmuyo keske soylendıgı kadr kolay olsa denedık bıkackez ama yapamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…