Kısasa kısas diye birşey var hiç duydunuz mu? Ben aileci bir insan değilim ama karşımdaki saygısızlık ederse de misli ile karşılık veririm.Arkadaşlar eşimle 1 yıllık evliyim ama benim aileme karşı soğuk bütün akrabalarımı bi bahane ile buyuzden sevmiyorum diyor ama onlar benim ailem anneannemle aynı şehirdeyim ameliyat oldu ona gitmek istedim beni götürdü ama kendi bırakıp gitti arkadaşıyla buluşmaya geçmiş olsuna gidiyorum ama yukarı çıkmaya bile tenezzül etmiyor ailemde niye böyle yapıyor bizi sevmiyor mu diyor ben onun ailesini el üstünde tutuyorum benimde kırikdigim sevmedigim şeyler oluyor onun hatrı için görmezden geliyorum ama o aynı şekilde değil 2 gündür konuşmuyorum yanında bile oturmuyorum dün kendi ailesinin yanında bana çok sert bağırdı gücüme gitti ağlamamak için kendimi zor tuttum hamileyim belki o yüzden bu kadar duygusalım ne yapmalıyım sizce
Aynı benim eşim. Değişmiyorlar. Sizde terbiyesizlik filan düşünmeden aynı şekilde onun ailesine karşılık verin. Sorarlarsa da oğlunuz benim aileme böyle yapıyor bende böyle yapma kararı aldım dersiniz. Birde siz evliyseniz eşinizi zorlada olaa yanınızda tutun tek gitmeye alışırsanız bi daha gelmez. Geçmiş olsun yerine arkadaşlarını tercih etmeside ayrı bi terbiyesizlik zaten konuşma barışmak için de gelmiyorsa gelmesin boşa gitsin. Zaten daha bugunden tebiyesi olmayan adamın annen baban elden ayaktan düştüğünde ne terbiyesi olacak yada evinde ne kadar ağırlayacak? Erkenden yol vermen daha iyi. Ben bekledim bişey değişmiyor boşanma aşamasındayımArkadaşlar eşimle 1 yıllık evliyim ama benim aileme karşı soğuk bütün akrabalarımı bi bahane ile buyuzden sevmiyorum diyor ama onlar benim ailem anneannemle aynı şehirdeyim ameliyat oldu ona gitmek istedim beni götürdü ama kendi bırakıp gitti arkadaşıyla buluşmaya geçmiş olsuna gidiyorum ama yukarı çıkmaya bile tenezzül etmiyor ailemde niye böyle yapıyor bizi sevmiyor mu diyor ben onun ailesini el üstünde tutuyorum benimde kırikdigim sevmedigim şeyler oluyor onun hatrı için görmezden geliyorum ama o aynı şekilde değil 2 gündür konuşmuyorum yanında bile oturmuyorum dün kendi ailesinin yanında bana çok sert bağırdı gücüme gitti ağlamamak için kendimi zor tuttum hamileyim belki o yüzden bu kadar duygusalım ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?