Ailemi hor görüyor

Linatuna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
24
3
1
Arkadaşlar eşimle 1 yıllık evliyim ama benim aileme karşı soğuk bütün akrabalarımı bi bahane ile buyuzden sevmiyorum diyor ama onlar benim ailem anneannemle aynı şehirdeyim ameliyat oldu ona gitmek istedim beni götürdü ama kendi bırakıp gitti arkadaşıyla buluşmaya geçmiş olsuna gidiyorum ama yukarı çıkmaya bile tenezzül etmiyor ailemde niye böyle yapıyor bizi sevmiyor mu diyor ben onun ailesini el üstünde tutuyorum benimde kırikdigim sevmedigim şeyler oluyor onun hatrı için görmezden geliyorum ama o aynı şekilde değil 2 gündür konuşmuyorum yanında bile oturmuyorum dün kendi ailesinin yanında bana çok sert bağırdı gücüme gitti ağlamamak için kendimi zor tuttum hamileyim belki o yüzden bu kadar duygusalım ne yapmalıyım sizce

ailesine o olmadan gitmeyin
ailesine çok fazla mütevazı olmadan vazgeçin
mesela
ailesinin yaptığı yanlışları söyleyin tartışma çıkarmaya çalışmadan tartışma çıkmadan
siz söylerken asla kendi ailenize nasıl davrandığı ile ilgili kıyaslama yapmayın

O sizin ailenize nasıl davranıyorsa sizde onun ailesine öyle davranın. Ben bu konuda çok hassasım. Eşimde öyle. En ufak bi saygısızlığını görürsem misliyle yapacagımı bilir. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama hatır için saygı göstermek, bazı şeylere tahammül etmek zorunda. İyi olarak yaranamıyorsanız sizde onun gibi olun.

Size bağırırsa siz de cevabını verin. Susmayın. Ağlamak zayıflık değil ama susmak zayıflıktır..

Sizin ailenize nasıl davranıyorsa siz de onunkine öyle davranın. Ne eksik ne fazla.. Sorarsa da cevabını verin.

Zayıflık göstermeyin. Zira bence merhametsiz ve saygısız bir eşiniz var..

Ben de esimin hatrı için ailesine özen gösteririm çünkü oda benim aileme fazlasiyla öyledir. Sizin eşiniz o hatrı çok haketmiyor gibi geldi. Kötü davranmanıza gerek yok herkes kendine yakışanı yapar ama mesafeli olun ailesine karşı, kimse kimsenin anne babasının kaşına gözüne hasret degil yani..

Kendisine yapilmasini istemedigi seyi baskasina da yapmayacak.Senin ailene nasil davraniyorsa sen de aynisini yapacaksin gitmiyorsa gitmiyeceksin soguk davraniyorsa soguk soguk davranacaksin elestiriyorsa elestireceksin ailesini.

İnsanlar evlilik oturmadan çocuk yapmayın diye boşuna demiyorlar, işte bu sebeplerden.. Henüz 1 yıllık evlisiniz bu acele neden anlamıyorum. Neyse.. Ayrıca bu erkekler kendilerini ne sanıyor böyle ya! Herkesin ailesi çok kıymetli, pasif olmayın gerektiği yerde tepkinizi koyun yoksa böyle gider.

Ne hatırı ya?
O benim ailemi hiçe sayacak ben onun ailesini el üstünde tutucam.birde ailesinin yanında bana bağıracak.

Hatırlık hiçbirşey yok bu yazdıklarınızda
Uzulmeyede değmez.madem böyle bir hayat istiyor siz onun ailesine gitmeyin o da sizinkine gitmesin olsun bitsin

Kısasa kısas diye birşey var hiç duydunuz mu? Ben aileci bir insan değilim ama karşımdaki saygısızlık ederse de misli ile karşılık veririm.

Aynı benim eşim. Değişmiyorlar. Sizde terbiyesizlik filan düşünmeden aynı şekilde onun ailesine karşılık verin. Sorarlarsa da oğlunuz benim aileme böyle yapıyor bende böyle yapma kararı aldım dersiniz. Birde siz evliyseniz eşinizi zorlada olaa yanınızda tutun tek gitmeye alışırsanız bi daha gelmez. Geçmiş olsun yerine arkadaşlarını tercih etmeside ayrı bi terbiyesizlik zaten konuşma barışmak için de gelmiyorsa gelmesin boşa gitsin. Zaten daha bugunden tebiyesi olmayan adamın annen baban elden ayaktan düştüğünde ne terbiyesi olacak yada evinde ne kadar ağırlayacak? Erkenden yol vermen daha iyi. Ben bekledim bişey değişmiyor boşanma aşamasındayım

Benimki de bi ara bu kadar olmasa da tozutmustu biraz aileme karsi kaba kaba seyler yapmaya baslamisti.once anlattim guzel guzel bak onlar benim ailem dedim iyi de olsalar kotu de olsalar onlar benim ailem.beni seviyosan benim hatrima ailemle iyi gecineceksin dedim.senin ailen de dort dortluk degil ben senin hatrina susuyorum dedim eger konusursam kimse durduramaz beni dedim.gerek yok dedi bana.herkes kendine gore deger gormeli dedi.tamam o zaman dedim ben de.o gun bu gundur gereken degeri veriyorum ailesine kendisiyse sut dokmus kedi su anda.aileme karsi bi saygili bi saygili gormeyin.noldu olan kendisine oldu yine benim dedigime geldi ama ailesine olan tavrimi degisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…