Ailemi nasıl ikna edebilirim...

karpuzkiraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
147
36
28
4yıllık bir ilişkim var ve artık evlenmek istiyoruz. Sorun şu ki ben okul okuyorum ve ailem okulum bitmeden asla onay vermeyeceğini söylüyor. Korkuları okulumu bırakam. Halbuki defalarca açıkladım okulumu evlensem de bitireceğim diye ama yok yok yok. Bu konu ne zaman açılsa Abartıyorlar aşırı tepki veriyorlar yok elim ayağım titriyor sen nasıl bunu düşünürsün tansiyon ilacımı getir ay felç olacağım konuşmam bozuldu bir daha bu konuyu açma benden asla onay alamazsın falan... nasıl ikna edebilirim nasıl konuşmam gerekir onlarla...

Aynı bizimkiler Ama bizimkilerin bi farkı sevdiğim adam söz konusu olunca okul mevzusu açılıyor Başkasını kabul etsem bugün yapar düğünü annem

Kaçıncı sınıftasın ?? Onlarda haklı tıp fakültesi zaten ağır dersleri geç bunun intörnlük dnemi falan da var. Hiç yoksa o 7 senelik kısım bitsin yani.

Bende okurken evlendim fakat herşey aksadı eşim her zaman destekliyiceğini söyledi ama okula gidip gelmem bile sorun oldu şu anda boşanma aşamasındayım aileni dinle onlar senin için en doğru kararı verirler ben ailemi dinlemediğim için çok pişmanım aileni karşına alma sakın.Okulun bitsin birbirinizi daha iyi tanıyın mezun olduktan sonrada eğer hala kararlıysanız evlilik için ailelerinde gönlünü yaparak yuvanızı kurarsınız.

Aynı bizimkiler Ama bizimkilerin bi farkı sevdiğim adam söz konusu olunca okul mevzusu açılıyor Başkasını kabul etsem bugün yapar düğünü annem
Bizimkiler kim olsa kabul etmez. Zaten haberleri var ilişkimizden ses etmiyorlar ilişkimize ama evliliği okul bitmeden asla istemiyorlar

benim arkaadaşım eczacılık kazandı ilk yılında evlendi. okula devam ediyor ama ailesi çok pişman kabul ettiği için. pişman olmaktan korkuyor olabilirler.

İlk önce çalışmaya başla kendi parayı kazan daha yaş 22 bu evlilik Sevdan ne gez dolaş

Ben universite 2.sinifin bittigi yaz evlenmistim.
Ustelik yurtdisina yerlestim, son 2 sene surekli Turkiye'ye gelerek okulu zar zor bitirdim.
Evlilik, dersler cok zorluyor gercekten, hatta hala okuyor olman es ailesi tarafindanda pek hos karsilanmiyor.
Yani bekleyebilirseniz bekleyin, ustelik birde hamile kalirsaniz okul durumunuz dahada riskli olabilir.

Ne gibi sorunlar yaşadınız okul nasıl problem oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…