- 23 Eylül 2013
- 147
- 36
- 28
- Konu Sahibi karpuzkiraz
-
Yaşım 22Yaş kaç ?
Ama okulumun bitmesine daha çok var ve beklemek istemiyoruz artık..Ben olsam ailemi dinlerdim.
Tıp fakültesiKaç senelik bir okul okuyorsun ki??
Bizimkiler kim olsa kabul etmez. Zaten haberleri var ilişkimizden ses etmiyorlar ilişkimize ama evliliği okul bitmeden asla istemiyorlarAynı bizimkiler Ama bizimkilerin bi farkı sevdiğim adam söz konusu olunca okul mevzusu açılıyor Başkasını kabul etsem bugün yapar düğünü annem
Ikinci sınıftayımKaçıncı sınıftasın ?? Onlarda haklı tıp fakültesi zaten ağır dersleri geç bunun intörnlük dnemi falan da var. Hiç yoksa o 7 senelik kısım bitsin yani.
Ne gibi sorunlar yaşadınız okul nasıl problem oldu?Bende okurken evlendim fakat herşey aksadı eşim her zaman destekliyiceğini söyledi ama okula gidip gelmem bile sorun oldu şu anda boşanma aşamasındayım aileni dinle onlar senin için en doğru kararı verirler ben ailemi dinlemediğim için çok pişmanım aileni karşına alma sakın.Okulun bitsin birbirinizi daha iyi tanıyın mezun olduktan sonrada eğer hala kararlıysanız evlilik için ailelerinde gönlünü yaparak yuvanızı kurarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?