- Konu Sahibi karpuzkiraz
-
Bizimkilerin de haberi var iki yıldır Ama annem her allahın günü burnumdan getiriyor öyle böyle değil Bezdim artıkBizimkiler kim olsa kabul etmez. Zaten haberleri var ilişkimizden ses etmiyorlar ilişkimize ama evliliği okul bitmeden asla istemiyorlar
Ama okulumun bitmesine daha çok var ve beklemek istemiyoruz artık..
Ailesi neden pişman oldu? arkadaşınız mutlu mu evliliğinde?benim arkaadaşım eczacılık kazandı ilk yılında evlendi. okula devam ediyor ama ailesi çok pişman kabul ettiği için. pişman olmaktan korkuyor olabilirler.
aha aynen inşallah çözüm bulur d -a kavuşuruzBizimkilerin de haberi var iki yıldır Ama annem her allahın günü burnumdan getiriyor öyle böyle değil Bezdim artık
Bence erken davranma ailenin evinde okul okumakla esin evinde okul okumak ayri. Baba evinde otur. Ha şu olablr. Nişan yaparsınız beklersinizAma okulumun bitmesine daha çok var ve beklemek istemiyoruz artık..
Sevgilimin ailesinin bu konuda sorunu yok. Çocuk da istemiyoruz zaten okul bitinceye kadar. Sevgilim de destek olacağını söylüyor ben de yapabileceğimi düşünüyorum. Tek sıkıntı ailemin destek vermemesi..Ben universite 2.sinifin bittigi yaz evlenmistim.
Ustelik yurtdisina yerlestim, son 2 sene surekli Turkiye'ye gelerek okulu zar zor bitirdim.
Evlilik, dersler cok zorluyor gercekten, hatta hala okuyor olman es ailesi tarafindanda pek hos karsilanmiyor.
Yani bekleyebilirseniz bekleyin, ustelik birde hamile kalirsaniz okul durumunuz dahada riskli olabilir.
İnşallh Sağolaha aynen inşallah çözüm bulur d -a kavuşuruz
Yeni bitti okulu
Kaçıncı sınıftasın? Evlilik ayrı bir sorumluluk evli değilim ama kuzenim bu hatayı yaptı ve pişman oldu. Daha çok gençsin bekle bence. Her şeyde bir hayır vardır. Erkek arkadaşın okuyor mu ,askere gitti mi?
çok mutlu olduğunu düşünmüyorum dersler ağır ev okul bi arada çok zorSa
Ailesi neden pişman oldu? arkadaşınız mutlu mu evliliğinde?
Bende mühendislik son sınıftaydım evlendiğimde eşim daima destekleyeceğini söyledi.Okul açıldı gidip geliyordum okula otobüsün en ufak bir gecikmesi çok büyük problemdi.Ders çalışmam dahada büyük bir sorundu çünkü onun akrabalarına vakit ayıamıyormusum.İnsanlar öğrencisin diye düşünmüyorlar oturmaya geliyorlar yada oturmalara çağırıyorlar.Gitmezseniz alınırlar çünkü daveti sizin için veriyorlar.Temizlik yemek dersler ağır gelirdi ama altındanda kalkmıştım ama her yaptığım iş kv tarafından eleştirilirdi.Kv bu konuda oldukça düşüncesizdi oraya buraya sürüklerdi beni .Belki seninki böyle olmaz ama en azından aileni dinle diye anlatıyorum bunları.Ben dinlemedim çok pişman oldum.Onlar asla senin kötülüğünü düşünmez.Ne gibi sorunlar yaşadınız okul nasıl problem oldu?
Evet sorunlarımız vardı bunları çok şükür yoluna sokuyoruzKonu sahibi başka bir konunda erkek arkadaşının çok geçimsiz öfkeli olduğundan bahsetmişsin. Bence aileni dinle ama aileni dinlemiş olmak için değil, kararını tamamen kesinleştirmek için.
Yeni bitti okulu
Ailen haklı bu evlilik sevdası ne yaşım 33 aklımdan evlilik düşüncesi geçmiyor artık hem sevgilim çok sinirliymiş kocanın yanında kısıtlanıcaksın gez dolaş parayı kazan önce kocanın eline bakmaSevgilimin ailesinin bu konuda sorunu yok. Çocuk da istemiyoruz zaten okul bitinceye kadar. Sevgilim de destek olacağını söylüyor ben de yapabileceğimi düşünüyorum. Tek sıkıntı ailemin destek vermemesi..
Ne fark var ki ben de zaten öğrenci evinde kalıyorum yemekti temizlikti yapıyorum bunlarıBence erken davranma ailenin evinde okul okumakla esin evinde okul okumak ayri. Baba evinde otur. Ha şu olablr. Nişan yaparsınız beklersiniz
tüm yorumlar için teşekkür ederim. mantığım bırak diyor duygularım kestirip atamıyor. psikolojik desteği denemeye karar verdim. olursa ne ala, olmazsa sevgimi kalbime gömüp onsuz devam edeceğim hayatıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?