- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
- 33
- Konu Sahibi karpuzkiraz
-
Ogrenci evinde ders çalışıyorsun istediğin gibi. Ama evlendiginde yok akrabalar yok esinin gönlünü hos tutmak yemek yapmak misafirler vs vs vs olacak. Ama cok istiyorsan evlen. Ailen izin vermiyor biz degil sevgilin ne okuyor?N
Ne fark var ki ben de zaten öğrenci evinde kalıyorum yemekti temizlikti yapıyorum bunları
33 de baya gecmis :)))Ailen haklı bu evlilik sevdası ne yaşım 33 aklımdan evlilik düşüncesi geçmiyor artık hem sevgilim çok sinirliymiş kocanın yanında kısıtlanıcaksın gez dolaş parayı kazan önce kocanın eline bakma
Evlenin de görün evlilik bu kadar basit değil. Öğrenci evindeki yemeğe temizliğe benzemez.N
Ne fark var ki ben de zaten öğrenci evinde kalıyorum yemekti temizlikti yapıyorum bunları
evliliği ne sanyorsanız 33 tam zamanı bence33 de baya gecmis :)))
okulun bitmesine 5 sene var dahaOkulun bitmesine ne kadar var ?
Ailen gibi düşünüyorum. .
Önce okul , iş ..
Evlilik sonra. .
22 yaş küçük mü evlilik için. gerçekten öyle mi düşünüyorsunuz?Bölümün çok sıkı bir bölüm.. Evlenince sadece hayat senden ve ondan ibaret mi olacak sanıyorsun? annesi babası görümcen eltin kaynın o bu şu sen bunlarla ilgilenmekten bi kere kendi derslerine vakit ayıramazsın.. ve ayrıca yaşın daha küçük evlilik için..
biraz daha zaman geçsin.. aceleye ne gerek var.. evlilik büyük sorumluluk.. şuan zorla da olsa ikna etsen aileni en ufak sorunda yaa ben sana demiştim diye laf edecekler ki haklılar. biraz daha pişmek lazım..
22 yaş küçük mü evlilik için. gerçekten öyle mi düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?