- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi lonelinessyk
Oyle de iste milletin agzi torba degil buzesin. Malesef konusuyorlarKime neyse çok biliyor millet de yanı...evliler mı evliler artık şu saatten sonra lafını yapmak da çok ayip

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle de iste milletin agzi torba degil buzesin. Malesef konusuyorlarKime neyse çok biliyor millet de yanı...evliler mı evliler artık şu saatten sonra lafını yapmak da çok ayip
Annesi biliyo ama bi türlü babasını ikna edememişlerİzinsizmi evleniyorsunuz doğrumu anladım hakkında hayırlısı olsun keşke annene söyleseydin o belki babanı ikna ederdi
Cok tesekkur ederim canim insallah bana kuskunlukleri cok uzun surmeden insallah barisiriz cevremdeki herkes arkadaslarim aldır dedi aldırmadım kıyamadim insallah hayirlisi neyse o olur da ailem beni affederAllah yardımcın olsun canım . Güçlü olmaya çalış . Zamanla ailen de seni anlıcak inşallah . Bebeğin için bu yola girdin . Sen kendine iyi bak ki o da iyi olsun ❤
Yarin nikahtan sonra arkadaslar arasi bi yemege cikicaz eglence olacak ufak evimize dondugumde de evlilik cuzdaninin fotografini atip mesaj aticamYani babaniz bilmeyecek mi? Nasil haber vereceksiniz. Hayrlisi olsun hakkinizda
Konustum babam ikna olmadiBi şekilde annenle konuş
Anneme dedim babam ikna olmadi hicbir sekilde susn kimsenin haberide yok evlenecegimdenİzinsizmi evleniyorsunuz doğrumu anladım hakkında hayırlısı olsun keşke annene söyleseydin o belki babanı ikna ederdi
O zaman başka çaresi kalmamış ama böyle bir durumda linç yiyebilirim belkiama aldırmayı düşünürdüm o psikolojiyle hamilelikte nasıl geçer bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun inşAnnesi biliyo ama bi türlü babasını ikna edememişler
Insallah uzulecekler evet bende uzulucem kimse benim yasadigim kadar uzulemez bunalamaz ben su sure zarfinda neler yasadim bi Allah bi ben bilirim zaten kendimden de gectim tek kafama taktigim ailemİnşallah pişman olmazsın.Böyle şeyler sadece filmlerde olur sanırdımkeşke baban bu kadar diretmeseydi ya da doğruyu söyleseydin. Adam çok üzülecek ya
Evet psikoloji berbat ama ben kıyamadım aldırmaya içim el vermediO zaman başka çaresi kalmamış ama böyle bir durumda linç yiyebilirim belkiama aldırmayı düşünürdüm o psikolojiyle hamilelikte nasıl geçer bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun inş
Cok tesekkurler canım annem dısında ailem hicbir zaman gercegi bilmeyecek yasadıgım süre boyunca da pat diye evlendim diye yuzume vurulacak ama baska carem olmadigini Allah biliyo inşallah ofkeleri cabuk diner tek dusundugum suan ailemBebeğini seçtin sen mükemmel bir annesin daha şimdiden
ama bak kacmandansa annen evlenmeye mecburlar desin en azındna baban gene bagarcak ama evden kovmaz heralde sen anlat baban bu durumu nasıl karsılar öldürür falan diyosan mecbur kacıcan zaten ama annen önce babana desin bu kızın mecbur evlenmesi lazım anla artık diyeArtik dusunmeye yonelik hicbir sey kalmadi babam asla diyo kararindan da donmuyo yaza olacak acelesi yok deyip bana bagiriyo cagiriyo evime de gelmesinler asla almam diyo boyle rezillik mi olur 1 aya dugun nikah olmaz deyip ben rizalarini almak icin yalvardim yakardim ikna etmek icin geriye baska hicbir carem de kalmadi gidip pazartesi tarih alıp en kısa ne zaman varsa nikah tarihini aliyoruz zaten evin eksik kalan her seyide geldi beyaz esyalar tv her seyde kuruldu nikahi kiyip geciyorum evimize bana demediklerini birakmadilar tamam haklilar erken olmasindan rahatsizlar ama bu kadar da ustume gelip bunaltmaya haklari yoktu
Bana düşmez ama canim keşke evlenmeden önce sevgiline bu kadar açmasaydın kendini kocan olmadan böyle bişey yaşamıssın mecbur bazı şeylerin bedeli ağır oluyor hayat tercihlerimizi yaşıyoruzInsallah uzulecekler evet bende uzulucem kimse benim yasadigim kadar uzulemez bunalamaz ben su sure zarfinda neler yasadim bi Allah bi ben bilirim zaten kendimden de gectim tek kafama taktigim ailem
Evet psikoloji berbat ama ben kıyamadım aldırmaya içim el vermedi
merhabalar,yazamadim kusura bakmayin yogun telastan yarına nikahimiz var evleniyoruz evde tamamen kuruldu bi eksigimiz olmadan cok sukur yarın gunduz nikahimizi da kiyiyoruz bugun hastaneye gittik kan verdim hamileligim kesinlesti hamileymisim gene icimde bi suphe vardi belki degilimdir eczaneden aldigim testlere guvenmim diye de ya 6 haftalik yada 7 haftalikmis suan 2 tane de ilac verdi 3 ncu ayina girdiginde bunlari duzenli kullanacaksin dedi şuan evimde son gecem icim cok buruk cok agladim duygulandim ama yapacak bir sey yok evimide ozlucem hayirlisi olsun
tatlım bak bende kacarak evlendim ve 2 sene küs kaldık kacmak en son is de zaten neden kactıgını anlıcak önce annen mecbur kız hamile evlenicek desene yoksa normal sartlarda hicbi baba 2 ayda dügün yapmaz mecbur söyliceniz yani bundan kacarı yok ama sen babanı bilirsin babam beni öldürür falan diyosan zaten söyleme hamileyim diye döver falan bosver yaz bize ama ne yaptıgınıherkese iyi aksamlar
1 senedir beraber olduğum sevgilimden hamile kaldım ben hala kabul edemiyorum şoklardayım ama sevgilim aksine cok mutlu baba oluyorum diye bu arada ben 23 o 25 yasında zaten evlenme teklifi etmisti ama biraz daha dusuneyim edeyim diye yuzugu takmamistim taktim aileme de uzun zamandir gorustugum biri var evlenme teklifi etti kabul ettim bu hafta izninizle istemeye gelmek istiyo ailesiyle cok uzatmak istemiyoruz nikahimizi kıyıp ufak bi eğlence yapmak istiyoruz dedim.
babamda annemde pat diye evlenmek mi olur yazın olsun 1 2 aya evlilik olmaz düğünde olacak edecek diye başladılar söylenmeye istemeyr gelsinler etsinler ama düğün nikahta yaza olur boyle aceleye ne gerek var dediler durdular kaldım çıkmazda sevgilime anlattım oda bende kimsenin kalbini kirmadan bize küsmeden olsun bu iş istiyoruz bana ikna et babanı bi şekilde benimde babam olsun gene konuş ikna etmeye diyo bende diğer işleri hallediyorum diyo arkadaşıyla beraber yaşıyordu başka bi ev kiraladi hemen bu hafta da eşyaları almaya gidicez ben bunlari hallederken sende ailen işini hallet diyo
ben herkesi idare etmekten konusmaktan ikna etmekten yoruldum çok hemde benim zaten psikolojim alt üst durumda birde babam annem hepten yoruldum karnımda şişmeden belli olmadan hemen evlenmemiz lazım tahmini 1 aya yakın gebelikte iyice kafayı yedim ne yiyebiliyorum uyuyabiliyorum sinirden ağlaya ağlaya günlerim geciyo bana bi akıl fikir tavsiye verin ne olur ... nasıl düzlecek bu işler..
Ben de merak içindeyim.Naptiniz? Evden ayrıldınız mı?
Bana düşmez ama canim keşke evlenmeden önce sevgiline bu kadar açmasaydın kendini kocan olmadan böyle bişey yaşamıssın mecbur bazı şeylerin bedeli ağır oluyor hayat tercihlerimizi yaşıyoruz
Gerçekler hiç bulanmasın evlilik dışı birlikteliklerde bu ihtimal hep varSizin bu zihniyetleriniz yüzünden midem bulanıyor.