- 13 Mart 2013
- 492
- 66
- 53
- Konu Sahibi Liipstiick
-
Sen anormal falan değilsin, ailen kızları kocaya varınca misyonlarının biteceğini düşünen ailelerden. Üzüldüm, kadınlara bir rahat vermiyorlar ki arkadaş. Ama bunlardan kaçmak için evlilik falan da asla çözüm değil.
Bari siz yapmayınEvlen kurtul tatlim
Yok kusura bakmak ne kelime hak veriyorum. Ama sakin yapımdan ötürü dahada fazla üstüme geliyorlar. Başka aileleri örnek göstersem beni sen ilgilendirirsin onlar değil diyor. Her şekilde önüme bir engel koyuyorlar yaniCok skici ya okurken bile ruhum daraldi.ben ozgurlugune duskun bi bayanim ozgurlugumu kisitlayacak herseye ve herkese sinir olurum.ozgur olupta gecenin bi vaktinr kadar sokaklarda orda burda gezip her onune gelenle arkadas olmaktan bahsetmiyorum.ama birine hesap vermek en nefret ettigim seydir.sen resit meslegi olan bir bireysin.bu ne ya is arkadaslarinlada bi kahve icemiceksen öl bari. Cok skici bi ailen var kusura bakma.catlayiveririm ben o ailede iyi dayaniyosun
Senin istediğin şeyler çok normal, ailen anormal.. Ama böyle bir durumdan kurtulmak kolay değil. Ya aileni bir kenara itip kendi ayakların üstünde duracaksın, gerekirse evlatlıktan reddedilmeyi göze alacaksın ya da evleneceksin. Başka seçenek yok.
Bari siz yapmayın
Kendisine söyledim zaten bu gidişle ya evden kaçırtacaksınız yada hiç tanımadığım birine gelin vereceksiniz beni diye.
Aşırı bunaltmanın adını korumak ve sevgi koymuşlar.
Şu anlattıklarına bakılırsa mümkün görünmüyor bu istediklerin. İşin zor ne diyelim.Şuan için ne reddedilmeyi ne de evlenmeyi göze alabilirim
Sadece biraz anlayış bekliyorum. İnanın eve girme saatim 18.30 olsun diye babamın bi işinin olmasını yada bir yerlere gidiyo olmasını diliyorum. Çileden çıkıyorum her haftasonu olduğunda
canm ben sana kac evlen yada tanimadgn biriyle evlen demedim ki hele kurtulmsk icin evlen hic demedim. Sevdigin bi adamla evlen anlayisli ise rahat edersin mnasinda dedim..zor bi durum tabiki asiri koruma gudusu..
Madem öyle acaba niye çalıştırıyorlar sizi hayret gün içinde o kadar çok insan görüyorsun ki sastim doğrusu.
Canım annenle güzel bir dille konuş arkadaşlarını eve davet et annen tanissin bilirse senin kimlerle birlikte olduğunu sanırım daha rahat edersin
Şöyle aslında gerçekten mükemmel insanlar. Kısıtlamaları dışında.
Çalışmak için okudum. Zaman kaybetmek için değil sanırım bunun bilincindeler ki ona bir şey demediler.
Neler neler söyledim.
Hatta bazı samimi arkadaşlarıma inanmıyorlar sen beni evden alsan seninle olduğuma inansınlar demişliğimde vardır
Senin istedigin seyler gayet normal, ama malesef Ailen anormal.
Evlen kurtul diyenlere asla katilmiyorum , sakin boyke bir yanlis yapma sonucu daha kotu olabilir ..
Ailenle konus dicem ondanda anlamiyorlar.
Sana aslinda bir secenek kaliyor ya aileni silip kendi hayatini kurucaksin , yada boyle yasamaya devam edeceksinm
Anneni al yanına çık ,abine teklif et kahve içmeyi kendini bunaltma.böyle böyle belki onlar da senin artık bunaldigini gorup tek başına zaman geçirmek istediginin farkına varabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?