Ailemin beni insan yerine koymaması,işi bırak memlekete dön !

İşsiz kalsanız üçüncü gün of puf çekecek kişiler bir zahmet çalışmaya da karışmasın.

O bağırmalar aslında çaresizlikten, babanız eskisi gibi emredemediğinin farkında.

Siz bildiğiniz yolda devam edin, üç gün bağırırlar dördüncü gün susarlar.

Ay o ne be? 😀 Ben de merak ettim, abisi gelip napacak işyerinde. Düşünüyorum. Bu kızı işten çıkartmazsanız hepinize işlem yaparım mı diyecek acaba?
abisi degil sorun babası :)
karamella burda zaten abisiyle yasiyor, abisi sen bilirsin demis, babası bunaltıyo

Ailenizle ayrı şehirdesiniz ama abinizle kalıyorsunuz ayrı eve çıkmanızı istemiyolar doğru mu anlamışım? Çalışan,kendi ayakları üstünde duran bir kadınsınız insanlar atanmak için senelerce beklerken babanız cidden işi bırakıp dönmenizi mi bekliyor bu ne bencillik ya? Kesinlikle dönmeyin sonuçta işiniz var gücünüz var bir kadın gayette tek başına yaşayabilir.
Ailede bir yere kadar.

Yakında atanıp gitmeyecekmiydiniz sanki oyle birşey hatırlıyorum ama.
Eğer öyleyse zaten taşınmak çokta mantıklı değil. Hazır eşyalı tutarsanız kolay ama diğer türlü sizi yorar biraz. Aileniz baskı yaptığı için değilde mantıklı olduğu icin ben olsam yerinden kıpırdamazdım sanırım.
O kadar süreler bana hic uzun gelmiyor çünkü liseden itibaren cok uzun yıllar boyunca hep okulum ve iş yerlerim bir - bir buçuk saat arası olmuştu. Hatta şimdi yine bir iş görüşmem var, orasida 1.5 saat ☺️

Back
X