Üzülüyorum aileme ama oğulları kızlarından ağır basıyor. Başka bir insanla harfine kadar aynı cevabı veriyorum ona normalden bana anormal davranıyorlar hep bir azarlama halindeler. Bu olay 10 defa oluyorsa 9 u eşimin yanında oluyor maalesef ve beni esimin yanında küçük düşürüyorlarSıkma canını mesafeli davran o zaman kimse canını sıkamaz
Açsaydınız iyiydi. Ne diyorsunuz mesela? Ses tonunuz mu farklı?
Sizin için üzücü bir durum tabi ki. Ama her kız ailesi öyle değil. Biz böyle görmedik yani.Hayırlı geceler KK kadınları
Aileler neden kız evlatlarını evlendirince üvey evlat muamelesi yapıyor insan yerine koymuyorlarbenim ailem aynen böyle işte çok moralim bozuk yarın abimin düğünü var herkez diken üstünde biri birşey dese normal cevap verirken ben birşey söyleyince neden azarlarcasina ya da ezercesine konuşurlar artık düşünmekten mideme ağrılar girdi
Ne yapacağımı cidden şaşırdım kaldım arkadaşlar ben biraz dertleşmek istiyorum içimi döküp rahatlamak istiyorum
Ya inanın yarın bi bitsin hiç kimseyle bir süre görüşmek istemiyorum :/ ben babama soruyorum niye böylesiniz diyorum kızım abin çok zorluk çekti hep ezildi vs diyor bi abime bakıyorum bir kendime o zaman ben öleyim diyorumHer aile oyle degil.
Benim kiler hic de uvey evlat gibi falan davranmiyorlar bana aksine daha fazla sahip cikiyorlar.
Bence acikca soyleyin boyle yaparlarsa gidip gelmeyi keseceginizi falan soyleyin
Sizin anneniz sinir hastasıymış, kız evladı olup evlenmenizle ilgisi yok herhalde durumun?Canım bende de öyle oluyor gerçekten moralim bozulmuştu geçen hatta.Normal bir tavsiye istedi annem, ben de fikrimi söyledim, birden kızdı karışma bana ne yaparsam yaparım sanane dedi.
E hem tavsiye istiyon hem de kızıyon dedim.
Her zaman öyle değiller tabi ki ama annem sinir hastası benim, arada sinirleniyor.
Yani anlayacagınız nazı size geçiyor diyim.Sizi sevmediklerinden değil.
Siz her şekilde kızsalarda alınmıyorsunuz ya da hemen affediyorsunuz ondan anneniz millete sinirlenip kimseye bir şey diyemiyor doluyor, sizde patlıyor.
Düğün de üst üste stres zaten büyük ihtimal strestendir.
Bütün paranı onlara vererek hata yapmışsın işte. Ailen de olsa seni küçük görmüşler, onların çalışanı falan sanmışlar herhalde. Bence de sana hiç saygı duymuyorlar ama saygı kazanılan bir şey. Tepki koymadıkça daha çoook görürsün bunlarıYa inanın yarın bi bitsin hiç kimseyle bir süre görüşmek istemiyorum :/ ben babama soruyorum niye böylesiniz diyorum kızım abin çok zorluk çekti hep ezildi vs diyor bi abime bakıyorum bir kendime o zaman ben öleyim diyorum
Abim üniversite mezunu ben lise, abim 27 yaşında bu yaa kadar eve toplasan 2 3 bin katkısı olmuştur ben 23 yaşında evlendim 12 yaşımdan beri çalıştım her ay kuruşuna kadar aileme verdim. Babam diyor ki işte evleniyor bütün parayı ben veriyorum ya eziliyor eeee napayim adam üni mezunu baba parasıyla evleniyor diye oturup ağlayayım mi diyorum içimden ama suratına desem evden kovarlar galiba beni..
Canım sorun annem değil ki abim ve babam :/ hep bir dışlama hep bir azarlama halindeler normal fikrimi söylüyorum hiç kale alınmıyorum ben evlendim diye el mi oldum diye gerçekten çok kırıldım şu bir kaç ayda oğullarını kazananacağız derken kızlarını kaybedecekler haberleri yok :/Canım bende de öyle oluyor gerçekten moralim bozulmuştu geçen hatta.Normal bir tavsiye istedi annem, ben de fikrimi söyledim, birden kızdı karışma bana ne yaparsam yaparım sanane dedi.
E hem tavsiye istiyon hem de kızıyon dedim.
Her zaman öyle değiller tabi ki ama annem sinir hastası benim, arada sinirleniyor.
Yani anlayacagınız nazı size geçiyor diyim.Sizi sevmediklerinden değil.
Siz her şekilde kızsalarda alınmıyorsunuz ya da hemen affediyorsunuz ondan anneniz millete sinirlenip kimseye bir şey diyemiyor doluyor, sizde patlıyor.
Düğün de üst üste stres zaten büyük ihtimal strestendir.
Canım bütün parayı aileme verdim küçüktüm çalıştım yeri geldi 50 lira istedim niye diye sordular abim üni okurken kaç defa para gönderdik evlenirken bile kendi paramla evlendim Babam öyle söyledi bana senin parandı ben az katkı yaptı dediler.Bütün paranı onlara vererek hata yapmışsın işte. Ailen de olsa seni küçük görmüşler, onların çalışanı falan sanmışlar herhalde. Bence de sana hiç saygı duymuyorlar ama saygı kazanılan bir şey. Tepki koymadıkça daha çoook görürsün bunları
Kesinlikle koyacağım ailem bana yarardan çok zarar veriyor :/Düğünden sonra mesafe koyun bence.
Zaten kız evladına hakkıyla davranan ailelerin ellerinden öpüyorum.Sizin için üzücü bir durum tabi ki. Ama her kız ailesi öyle değil. Biz böyle görmedik yani.
Ancak sıklıkla duyduğum bir durum dediğiniz şey.
Bu nasıl aile ya, 12 yaşlarında çocuğu çalıştırıp bütün parasını alıp harçlığından bile kısmak.. Resmen vicdansızlığın daniskasıCanım bütün parayı aileme verdim küçüktüm çalıştım yeri geldi 50 lira istedim niye diye sordular abim üni okurken kaç defa para gönderdik evlenirken bile kendi paramla evlendim Babam öyle söyledi bana senin parandı ben az katkı yaptı dediler.
Babamın bir sürü borcu olduğunu bile bile kız tarafı 20.000 tl lik mobilya aldırdı oturma odası ve yemek odası halısı perdesi ayrı toplasan 60 70 bin lira masraf yaptılar. Şimdi abimin morali bozukmuş ben suyuna gideyim neden çünkü abim kız tarafına hayır diyemedi :/ alamayız diyemedi kız tarafına.
Babam borca karşılık takılan paraları istedi sadece altınlar onların olsun dedi kız tarafı parayı da gelinle damadın olsun dedi yine birşey diyemedi abin bunları yapmayın dediğim için herkes iyi ben kötü oldum :/
Seviyordur tabi canım öyle düşünmeyin.Zaten kız evladına hakkıyla davranan ailelerin ellerinden öpüyorum.
Şimdi sorsanız babama ben kizimi çok seviyorum der
Canım kız tarafı başta kabul etti şöyle birşey var bütün borcu Babam ödeyecek 250.000 tl ev borcu var birde üstüne düğün borcu yüklendi kız tarafı şimdi de hayır alamazsınız parayı diyor benin zavallı abim halen ağzını açıp bir laf edememiyor hayır diyemiyor.Bu nasıl aile ya, 12 yaşlarında çocuğu çalıştırıp bütün parasını alıp harçlığından bile kısmak.. Resmen vicdansızlığın daniskası
O aileye ciddi tepki koymadan sizi böyle çok afedersiniz aptal yerine koymaya devam ederler.
Şöyle bir şey var düğünde takılanları babanız isteyemez kanunen geline aittir.
Yine de babanız tek başına 60-70 bin masraf yaptıysa aşırı pahalıymış.
Bence yine de siz yüz göz olmayın bırakın naparlarsa yapsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?