Ailemin benimle derdi ne ben anlamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kirilmakta haksiz gormuyorum seni ancak butun bu terslemeler dugun harcamalarinda fikrini beyan ettigin icin. Halan, teyzen soyler ama onlarin yorumlari etkisiz kalir oysa sen ayni seyleri soylediginde belki sana yapamadiklari icin vicdan azabi duyuyorlar belki de degerli ogullarina borcla da olsa bol bol eksiksiz hazirlik yapmalarina mudahale ettigin icin sinirleniyor olabilirler. Terslemelrin onune gecmek icin dugun hakkinda yorum yapma bence.. Bazi aileler boyle maalesef.. Kiz cocuguna bi ceyizini versinler yeter ama erkek cocugu icin oyle dusunmuyorlar..

Diyorum ya haksiz bulmuyorum bu konuda seni ancak ailen resmen biz acliktan olsek de bunu yaptik veya yapacagiz sen karisma diyorlar. Oysa sen babanin evinin gecimini dusunuyorsun. Girecekleri zor durumu dusunuyorsun. Yipraniyorsun bosu bosuna.. Bosver.. Kocanla evinde gecimine bak sen. Ogullarini tepesine cikaran ailen dusunsun biraz da bunlari.

Haklısın canım fikir beyan ettim evet ama ilk anlamadıklarında beni terslediklerinde müdahil olmamam lazımdı ben çok üzüldüm aslında babam o mobilya alındıktan sonra tansiyonu 18 lere çıkmıştı yüzünün rengi atmıştı. Kiyamadim cidden eve geldim hüngür hüngür ağladım ama şimdi diyorum boşver yani benim onları düşündüğüm kadar kendi kendilerini düşünselerdi bu durumlar da olmazdık ya neyse herşey olduğuna varırmış.. Ben üstüme düşeni yaptım elinden geldigi kadar. Bu saatten sonra da hiç birşeye karışmam üzülsem de içimde yaşarım.

Hep boyle olmuyor mu. Evlenseler bile kiz cocuklari ailelerinin sorunlari ile dertleniyorlar. Erkek cocuklari hala bencil hala bencil..

Her aile mükemmel olmak zorunda değil. Annen baban diye kusursuz olacaklar diye birşey yok. Eğer cidden seni bu kadar üzüyorlarsa mesafeni koymalısın. Gider gelirsin ailen sonuçta ama mesafeli olursun

Evet tahmin ettiğim gibi düğün stresi var üZerinizde ve bütün stresi size yansıtıyorlar. Ama değer vermediklerini düşünmeyin vede karışmayın. Nazları size geçiyor diye düşünün. Kendi seçimleri sonuçta ne yapabilirsiniz bu saatten sonra borcu üstlenmiş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…