Ailemin bitmek bilmeyen oyalamaları

Yok evlenmek için değil, intihar ettiğimde zaten evliydim ailemin zorbalıklarına dayanamadığım için ettim

Burda okudğum en saçma konu bu olabilir, konu sahibesi resmi olarak evlisin çık git adamın yanına. Ailenin vermemesi gibi bir şey olamaz sen satılık/kiralık mal mısın? Ne için intihar ettin? Çıkıp gitseydin.

Yahu kacsana o zaman niye canından vazgeçiyorsun düğün İcin
Düğün için canımdan vazgeçmedim ki, ki o bahsettiğim olaylar silsilesi bir gece içinde gerçekleşti yine kaçmaya kalkarım diye annemi tepeme diktiler annemin bedduaları hakaretleri kaldıramadım yani hiçbir şey düşünmedim o an

Burda okudğum en saçma konu bu olabilir, konu sahibesi resmi olarak evlisin çık git adamın yanına. Ailenin vermemesi gibi bir şey olamaz sen satılık/kiralık mal mısın? Ne için intihar ettin? Çıkıp gitseydin.
Çıkıp gitmek problem değil küçük abim intihar olayından sonra anneme oranla daha ılımlı yaklaştı ben de inanmak istedim güzellikle dolduracağına o yüzden biraz daha sabretmek istedim ama zaman geçtikçe o da gerçek niyetini belli etti

Artık o evden çıkar mısınız lütfen?

Evli barklı kadınsınız gidin eşinizin yanına, ne işiniz var bu delilikle?

“Huyuna gitmek” diye birşey yok, onu evli kadını boşatıp köle gibi başkasına verme planları yapan aile düşünecekti.

Düğünü boşverin, asıl önemli olan nikah kıyılmış evlilik bağı kurulmuş.

Çıkıp gitmek problem değil küçük abim intihar olayından sonra anneme oranla daha ılımlı yaklaştı ben de inanmak istedim güzellikle dolduracağına o yüzden biraz daha sabretmek istedim ama zaman geçtikçe o da gerçek niyetini belli etti

Siz bekledikçe daha da cüretsiz olmuşlar.

Bu kız yanımızda bu evlilik fason diye umutlanmışlar. Ciddi hata.

Başından gitsediniz sınırınızı çizseydiniz bu kadar yüzsüz olamazlardı. Size bu tavsiyeyi verenleri sakın bir daha dinlemeyin.

Siz bekledikçe daha da cüretsiz olmuşlar.

Bu kız yanımızda bu evlilik fason diye umutlanmışlar. Ciddi hata.

Başından gitsediniz sınırınızı çizseydiniz bu kadar yüzsüz olamazlardı. Size bu tavsiyeyi verenleri sakın bir daha dinlemeyin.
Ne deseniz haklısınız onlara bu hakkı bu rahatlığı ben verdim, böyle olacağını bilseydim hiç dönmezdim eve

Konuyu bilmiyorum ama ne olursa olsun intihar etmek normal bir davranış şekli değil, her istediğimiz olmayınca ölmeye mi çalışalım lütfen psikiyatrik destek alın.

Gerçek mi? Eşinizi tanıyor musunuz bunca olayı içinde şişirip size kötü davranmasın sonra? Nasılsa arkası yok falan demesin? İki üç gün huylarına git sonra markete diye çık git ortada bi yerde kocanla buluşup eve gidin. Her şey gerçek olamayacak kadar garipmiş. Canınıza tak edecek kadar nefret ediyorsunuz evlisiniz iki eşya peşine eve geri dönmüşsünüz , buraya yazabiliyorsunuz ama plan yapıp ayrılamıyorsunuz vs.

Ee siz neden hala o evdesiniz peki? Polisi arayın, hazırlayın bavulunuzu gidin eşinizin yanına. Gerçekten sizde garipsiniz. Tamam önce düğün yapalım bari demişlerde bariz oyalıyorlar sizi. Sizden günah gitmiş, yeterince sabretmişsiniz.

Merhabalar bu sanırım 3.konum. diğer iki konumu bilenler beni tanır. En son resmi nikahlı eşime karşı, ailemin beni tutsak etmesinden bahsetmiştim.. Sonrasında sizlere yazamadım akıbetimi merak edenler olmuş. Size son konuyu yazdığım gün yani 27 nisanda intihar teşebbüsünde bulundum. Ailemin durumu erken farketmesiyle ambulansla hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alındım. 3 gün yoğun bakımda kaldım. O süreçte doktorlar durumumun iç açısı olmadığını herşeye hazırlıklı olunması gerektiğini söylemiş. 3 günün sonunda tahlillerimin temiz olması sebebiyle kendime gelmemle beraber beni servise çıkardılar. Bir gün de serviste kaldıktan sonra taburcu oldum. Bütün bunlar yaşanırken büyük abim iş için şehir dışındaydı ve olan biten hiçbir şeyden haberi dahi yoktu. Gelince kendisine usulünce anlatıp bir ay içinde nişanın yapılacağı sözünü verip birkaç ay içinde de düğün yapacağız demişlerdi. Geldi üstünden bir ay geçti ne büyük abime söylendi ne de nişan falan olmadı. Bir önceki konuda dert yanmamdan bana kızanlar olmuştu dişini sık sabret ne olacak gibisinden. Sabretmek problem değil asıl mesele ailemin tutarsız tavırları. Ben hastaneden döndüğümden beri ailem yalan dolanlarla beni de eşimin ailesi tarafını da oyalamaya çalışıyor. Bana ağustos Eylül gibi diyen abim kayınpederime kasıma belki düğün yaparız diyor. Annem gitmiş rahmetli babamın yakın bir arkadaşına herşeyi anlatmış hayatımda yüzünü görmediğim adam beni arayıp vazgeçirmeye çalışıyor, o işe yaramayınca gitmiş kendi arkadaşına anlatmış normalde hiçbir şekilde telefonda konuşmadığım kadın günde 4-5 kez beni arayıp nasihatler dizerek vazgeçirmeye çalışıyor. Ha daha durun bunlar çok hafif, annem ve küçük abim bana boşanıp herkesin önünde tekrar nikah yapma teklifiyle geldiler.. Ben tabiki kabul etmedim, çünkü bana verdikleri sözlerin aksine gündemlerinde olan tek şey boşanma. Ve herşeyin de bir kulpunu bulmuşlar. Merak etme başkasıyla evlenirsen suçu bize atarsın, nişanlılık döneminde ailem nikah kıydı dersin diyor abim. Annem de (çok afedersiniz) eğer bir şeyler yaşadıysan merak etme doktora gider hallederiz, çocuk olsa bile aldırırız dedi şok oldum o an annemi tanıyamadım. Yahu sonuçta resmi nikahlıyım, olmasam bile bi cana bu kadar kolay kıyılmaz ama inanın çıkmazdayım. Durumu bilen bazı yakınlarım hala daha sabret diyor ama bunca yalan dolanın içinde nereye kadar sabredilir ki ayrıca eşimi tutamıyorum çıldırmış durumda, ben de çok bunaldım ne yapmalıyım bilmiyorum gelinlikle çıkabileceğime çok inanmıştım ama ailem maalesef tam tersine zorluyor.
Canım kacıp gideceksin düşünecek bişey yok. Normal evden disarı diye çık birdaha dönme. Evden çıkartmıyorlarsa polisi ara

Gidip nikah kıyacak kadar gözü kara ama kocasının yanına gidemeyecek kadar korkak olmak çok absürt geldi bana. Ya boşanın adama yazık olmasın ya da bir kere daha karartın gözünüzü.

Okududuğum en saçma konulardan biri .
Senin iraden yok mu canım . Topla eşyanı çık git .muz cumhuriyeti mi burası,zincire mi vurdular seni. Biraz daha kalırsan eşin bırakacak seni bu gidişle.
İlla düğün olsun diye mi tutturdun anlamadım? Ay hayatı ne kadar zorlaştırıyorsunuz kendinize ya .

Artık o evden çıkar mısınız lütfen?

Evli barklı kadınsınız gidin eşinizin yanına, ne işiniz var bu delilikle?

“Huyuna gitmek” diye birşey yok, onu evli kadını boşatıp köle gibi başkasına verme planları yapan aile düşünecekti.

Düğünü boşverin, asıl önemli olan nikah kıyılmış evlilik bağı kurulmuş.
Kesinlikle olması gereken buydu ben saf gibi güzellikle halledeceklerine inanmak istemiştim sadece :((

Back
X