- 20 Aralık 2017
- 9.802
- 32.024
- 548
- Konu Sahibi greengirll
-
Çocuk var mı?
Çocuk yoksa anlaşamadığınız için yapmadığınızı düşünüyorlardır içten içe..
Çocuk varsa eşinizle beraber oturup annenizle konuşun iyi ve huzurlu olduğunuzu.
Ortalığı karıştıran kv. Bence her şeyi anlatmayın ona..
Sizin için endişelenen bir aileniz var. Darlansanız da bardağın dolu tarafını görün.
Biz iyiyiz demekten ağzınız eskimez. Takıntılı insanla uğraşmak zordur..
Korkunun ecele faydası Yok ki.
Eşini de al annenin yanına git Gerçekten sorunlar düzeldiyse beraber Konuşun annenle belki içi rahat eder.
Başka insanları bu kadar bunaltacak kadar kafayı takması normal anne hassasiyetinin ötesinde. Anneniz sanırım kafayı takmak için sizi seçmiş. O konu olmasa başka bir şeye takacaktı. Bence beraber bir psikoloğa gidin. Tedavisini olsun. Devamlı böyle tedirgin olması genel sağlığı için de zararlı.
Inşallah susturmuştur.Konuştuk canım benim, beraber de ayrı ayrı da...Kv yüzünden korku içindeler, küstü ya bana gene, gene ortalığı karıştıracak çenesi durmayacak korkusu içindeler. Eşimin kv yi susturduğuna inanıyorum bu sefer , zira aylardır sesi çıkmıyor.
herşeyden önce onlar anne babasenelerce emek verdikleri evlatlarını tabiiki merak edecekler .. siz tam anlamıyla onları sorun olmadığına ikna ederseniz bu kadar üstünze düşmeyi keseceklerdir.. benim babam her aradığında geldiğinde ilk sorduğu sorulardan bir sıkıntı var mı bir durum yk inşallah diyor... bir kere olaylara dahil olduklarında hep orada olup sizi yalnız bırakmamak istiyorlar.. şu açıdan bakarsak büyük bir nimete sahipsiniz.. çoğu kişinin ailesi sahip bile çıkmıyor..
Sorun kv denizde. Siz karı koca olarak ister boşanırsınız, ister barışırsınız ona mı kalmış arayıp herkese reklam etmek. Hazır bu kadar dolmuşken gidip kv denizin haddini bildirin, bir daha onu ilgilendirmeyen konularda orada burada konuşmasın.
Annenize bir noktada hak veriyorum, kız annelerinin birçoğu öyle maalesef. Ayrıca babanızın hastalığı zaten annenizin psikolojisini bozmuştur. Anneniz “bize birşey olursa kızımızın arkasında kimse kalmayacak” korkusu yaşıyor olabilir.
Inşallah susturmuştur.
Annende sorun yaşamadığınızı gördükçe dizginler kendini
Set Çek canım arana tamamen en iyi Kv hiç görmediğin Kv :)))İnşallah canım. Eskiden konuştuğu kişilerle konuşuyorum onlara bir şey anlatmamış. Benimle konuşmuyor konuşmasın da zaten. Zaten anlatacak bir şeyi yok ki. Gelinim beni arıyor açmıyorum, mesaj atıyor cevap vermiyorum, kapıma geliyor evde yokum diyorum mu diyecek? Sadece birine ayy greengirll gelmiş de evde yoktum falan demiş, o da bir şey demeyince kapatmış konuyu. Hepsini eşim gördü gözleriyle, inkar da edemez. Görümcemle eşi de gördü gittiğimi kapının açılmadığını. Kapıda karşılaştık çünkü.
Anladığım kadarıyla yeni evli bir çift değilsiniz.Esiniz de siz de çocuk sahibi olabilecek yastasiniz ama olmuyorsunuz (sebebi sadece sizi ilgilendirir yanlış anlamayın).Kayinvalidenizin aradığı /aramadığı tüm akrabalariniz da eşinizle yaşadığınız problemleri -ayrilma aşamasına geldiginizi biliyor.Akrabalarinizin annenizle her görüşmelerinde bu konuya degindiklerine....çocuk sahibi olmamanizin nedeninin sizin çift olarak mutsuz olmanıza bagladiklarini ve bunu "ah..ah...vah..vah" diye sürekli annenize hatirlattiklarini düşünüyorum.Sizin de mesai olarak yoğun olduğunuzu ....düğün ,bayram eşinizle tüm sulalenizi gezemediginizi,mutluluğunuzu gözlemleyemedikleri için ellerindeki veriyle düşüncelerinin şekillendiğini hissediyorum
Set Çek canım arana tamamen en iyi Kv hiç görmediğin Kv :)))
Kv deniz sizi ister sevsin ister sevmesin saygı duymak zorunda. Annem gelinlerinden birini günahı kadar sevmez ama müdahalede etmez, oğlum sevmiş evlenmiş der. Her ihtiyaçlarında yanında olur maddi manevi, abimin hatrı var diye. Abimle yengem bayağı sorunlar yaşıyorlar, abim annemi arayıp çağırıyor. Ben artık boşanacağım dayanamıyorum diye. Annem “boşanırsan seni evime almam bir daha, çocukların var kadın ancak yetişiyor, sende aksisin” falan filan olayı kapatıyor. Annem benden başka kimseyi anlatmadı, bana da aylar sonra araları düzelince anlattı.Aynen yıllardır sorun kaynağı aynı. Yani kadının derdi benimle, sevmiyor istemiyor, boşansak rahatlayacak eminim ki. Eşimin ağzından aldığı bir kaç cümle bile ona yetti, cümle aleme duyurdu bakın ben kadar uğraşıyorum onlar için ama ne yapayım bakın ayrılırlarsa ben suçsuzum moduna girdi. Arada da herkese beni kötüledi ki kendini masum çıkarsın. Eşim ağzının payını verdi o günden sonra ailemden kimseye anlatmıyor bir şey zaten anlatamaz da.
Annemler tabi ki haklı, ama bu afedersiniz gerizekalı kv yüzünden boşuna üzülüyorlar. Hiç mi Allah korkun yok be kadın, benim babam kanser, yaşattıkların yüzünden 60 kiloya düştü üzüntüden, bir kere arayıp sormadı, derdi oğlunu boşatmak benden. Ama Allah büyük bu zamanlarda, kendi kızı da kendi kv sinden ötürü sorunlar yaşadı, şimdi damadının peşinden ayrılmıyor aman sorun yaşamasınlar diye...
Aa deli mi ne sen neden ayırasın :))Aynen öyle şu an çok mutluyum, eşimde farkında zaten bunun :) Kv bunaltır mı eşimi ondan emin değilim. Gene görüşmek için ısrar eder mi bilemiyorum...Geçen sefer kendini temize çıkarmak için yaptı tahminim. Bakın sorun benimle alakalı değil gibi. Çünkü kv ye daha önceden eşimin ayrıldığı nişanlısı için sen suçlusun sen ayırdın demiş herkes , anneme öyle söylemiş. Bu sefer kendini aklamak için uğraştı sanırım.
Kayınvalidesi için demişler;"sen suçlusun,nişanlılari sen ayırdın " diye.Aa deli mi ne sen neden ayırasın :))
Senim Kv seni kıskanıyor. Oğlunu paylaşamıyor belli.
Kv deniz sizi ister sevsin ister sevmesin saygı duymak zorunda. Annem gelinlerinden birini günahı kadar sevmez ama müdahalede etmez, oğlum sevmiş evlenmiş der. Her ihtiyaçlarında yanında olur maddi manevi, abimin hatrı var diye. Abimle yengem bayağı sorunlar yaşıyorlar, abim annemi arayıp çağırıyor. Ben artık boşanacağım dayanamıyorum diye. Annem “boşanırsan seni evime almam bir daha, çocukların var kadın ancak yetişiyor, sende aksisin” falan filan olayı kapatıyor. Annem benden başka kimseyi anlatmadı, bana da aylar sonra araları düzelince anlattı.
Önceki konularınızı okumuştum, son derece şımarık bir kv niz var. Herşeyi müdahale etmeye çalışan, herkesi emri altına almaya çalışan bencil bir kadın. Sizi emri altına alamadığı İçin bu kadar zoruna gidiyor zaten.
Hm pardon.Kayınvalidesi için demişler;"sen suçlusun,nişanlılari sen ayırdın " diye.
Kv deniz sizi ister sevsin ister sevmesin saygı duymak zorunda. Annem gelinlerinden birini günahı kadar sevmez ama müdahalede etmez, oğlum sevmiş evlenmiş der. Her ihtiyaçlarında yanında olur maddi manevi, abimin hatrı var diye. Abimle yengem bayağı sorunlar yaşıyorlar, abim annemi arayıp çağırıyor. Ben artık boşanacağım dayanamıyorum diye. Annem “boşanırsan seni evime almam bir daha, çocukların var kadın ancak yetişiyor, sende aksisin” falan filan olayı kapatıyor. Annem benden başka kimseyi anlatmadı, bana da aylar sonra araları düzelince anlattı.
Önceki konularınızı okumuştum, son derece şımarık bir kv niz var. Herşeyi müdahale etmeye çalışan, herkesi emri altına almaya çalışan bencil bir kadın. Sizi emri altına alamadığı İçin bu kadar zoruna gidiyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?