Ay kv yi görseniz kendisini ve çocuklarını saraydan çıkma olarak lanse eder...Beni ilk öğrenmiş, bir arkadaşını yollamış bankaya bana baktırmaya, "bakalım oğluna layık mıymışım"...

Oysaki ben eşimden 13 yaş küçük, güzel, başarılı, becerikli, afedersiniz ama 4*4 lük bir kızım. Eşimle aynı zamanda bir çok talibim vardı, ben eşimi karakteri için seçtim. Özgüvenle beni taşıyor yanında diye. Eşimin dayısı falan kimseyi beğenmezler, siyasette üst düzeydi o zaman, Prada Gucci, LV falan giyen bir aile, beni çok beğenmişler ve eşime turnayı gözünden vurdun sonunda demişler...
Geçen bir teyze geldi kızım senin ismin dolaşıyor her yerde, x ailesi kendine bir gelin almış su gibi maşallah, bankada çalışıyor çok güler yüzlü şu bu diye dedi, ben de seni tanıdığım için orda söyledim kızım seni dedi. Bunları niye anlattım kv nin bana karşı kini bundan ötürü mü bilmiyorum...
Şöyle ben eşimin annesine gittiğini anlamıştım tavırlarından, sinirli olmasından...Kv sonra bir akrabama anlatmış, eşimin ona kızdığını, başkaları ile konuşmayı yasakladığını, sorunlarımızı kendi içimizde çözeceğimizi söylemiş. Bunun üzerine kp de kızmış niye herkesi arıyorsun söylüyorsun diye ve tartışmışlar, kv evden gitmiş bir kaç gün akrabalarının yanına.
Eşimin isteği sorun olmasın, iyi geçinin. Evlenmeden önce söylemişti bana zaten, ailemle iyi geçinirsen çok mutlu olurum, iyi aile ilişkileri sıcak aile ortamını çok seviyorum diye. Gel gör ki annesinin öyle bir isteği ve arzusu yok. Eşim sen inatsın annem inat aranızda kalıyorum ne sorununuz varsa aranızda çözün demişti bir kaç kere, ama kv benimle konuşmadığından ne çözebilirim ki? O beni muhatap almıyor, hiç bir zaman da almayacak yüzüme söylemeyecek ki eşime karşı kanıtım olmasın.