- 14 Şubat 2017
- 707
- 538
- 103
- 36
- Konu Sahibi greengirll
anneni birkaç günlüğüne yatılı misafirliğe çağır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinin bunları annesine anlatması doğru değil bence.
Bu aramızda kalmalısydı.
Boşver aileni sen git tayin iste daha huzurlu olursunuz
Benim ki anlatmıyor, ana kız sır küpü. Biliyorlar çünkü zamanında yaptıklarını. Görümcem bekarken bana “ben çok iyi gelin olacağım, eşimin ailesiyle iyi geçineceğim” derdi. Evleneli 1 yıl olmadı, taşınacakmış eşinin ailesi çok yakınmış. Ben evlendiğimin 2. Haftası kalmaya gelmişti abimi özledim diye, ben kötü gelindim sen iyi ol şimdi
![]()
Nasıl bi kv öyle ya.Benim kv demin aklı çıkar aramız bozulacak diye.Eşimle bi ara sorunlarımız vardı kadın kahrından öldü ayrılırız birşey olur diye.Yalvardı yakardı aman kızım sen ona bakma diye.Eşimin ağzına ettiler resmen.Yazık birşey söylesem asla gidip eşime anlatmaz aramız bozulur diye.Hele annemgile asla söylemez.Sizi nasıl bi durumda bırakmış.
Pislikler..
Benimde.akraba ziyareti olaylarım eksik,aslında sorun yaşıyoruz,hatta kavga ama artik bana sacma geliyor.
Yani ben yanlış mi düşünüyorum bilmiyorum ama,mesela esimin;dayisi,anneannesi,dedesi,kuzenleri gelmisler memleketten. Kaynanaya. Daha gelmeden once kaynana geleceklerini söylüyor. Bana ne? Hani gercekten ba_na_neeeeeeee
Bende esime.gitmicem annene,sen git istiyosan dedim oda gitmedi ben gitmeyince
Kaynana israrla arıyor. Bir beni,bir eşimi. 1 gece kaldilar..ertesi gun esim gitti bende annemlere gittim. Gitmemek icin ciddi sebeplerim var bu arada,o akrabalarin cocuk varmi sorusu,arti buda yetmiyor,"cocuk yapın " demeleri,bana cok zayıfsın demeleri,ve benim evime hic gelmemis olmalari. Kaynanaya gelen misafirden banane. Bu akrabalarini saydirma huyundan aşırı nefret ediyorum ohhh gitmedim. Sence yanlış mi yapiyorum?
anneni birkaç günlüğüne yatılı misafirliğe çağır
Bana boşanmandan değil de boşanmamandan korkuyolar gibi geldi daha çok. Senin mutlu olmadığını düşünüyolar sanırım.. Güzelce oturup konuşsan belki çözebilirsinKızlar günaydın, 1,5 sene kadar önce eşimle boşanma aşamasına kadar geldiğimiz bir süreç vardı, ailesi yüzünden aramız bozulmuştu. Ben aileme anlatmamıştım zira huylarını biliyordum annem panik atak ve takıntı hastası (başka rahatsızlıkları da var), babam kanser. Sağolsun kv annemlere anlatmak için telefona sarılmış annemler müsait değilmiş zaten evin içinde hasta var sıkıntılı dönem, annem de sonra kv ye dönmeyince kv ne kadar tanıdığı akrabamız varsa teyzelerim yengelerim vs vs olayı anlatıyor annemler de duymuş oluyor böylelikle. Annem kv ile konuşmak istiyor kv kabul etmiyor sonra annem ısrarla konuşmak isteyince telefonda kavga ediyor annemle ve o günden sonra konuşmuyorlar. Ailem daha sonra eşimle muhatap oldu, eşim sorunlarımızı çözdüğümüzü sıkıntı olmadığını vs söyledi anneme. Şu anda eşimle normal bir hayatımız var, kv kp konuşmuyorlar, ben de hiç bir şey söylemiyorum. Annemler sürekli boşanacağım, aynı şeyleri yaşayacağım, yaş geldi 31, hayatını karartacak bu aile, bize söylemiyorsun tavrında. Kardeşimi bile doldurmuşlar, çocuk yurtdışında, arıyor beni "abla bak geç değil ayrıl yeni birini bulursun" diyor e benim eşimle sorunum yok ki diyorum, hiçbiri ikna olmuyor.
Babaannemle yakınımdır, 90 yaşında kadın, annemler sürekli ona soruyormuş, inanmıyorlarmış, gece annem tavana gözlerini dikip uyumuyormuş çok takıyormuş. Bana gün içinde ulaşamazlarsa ya da sesim yorgunsa , her haftasonu göremezlerse hemen bana söylemiyorsun aranız kötü demeye başlıyor. İnanın çok bunaldım, ailemden de gitgide uzaklaşmaya başladım. Takıldılar kaldılar o günlere. Yarının ne olacağı bilinmez olur da boşanırsam sanırım kaldıramayacaklar.
Babaannem çok bunalmış bana sürekli annenden bıktım laf anlamıyor diyor, halam bana kızıyor (beraber yaşıyorlar) annemin huzurunu bozuyorlar müdahale et diyor, annem ben kimseye bir şey söylemiyorum yalan söylüyorlar diyor, ben ortada kalıyorum ve geriliyorum.
Zaten çok yoğunum, eşim de öyle, akşam evimizde huzurluyuz şükür, ben planlar yapıyorum geleceğe yönelik ama bizimkiler yüzünden moralim aşırı bozuluyor artık.
Aslında yapılacak bir şey yok gibi ama gene de yazmak istedim rahatlamak için.
Okuyan herkese şimdiden teşekkürler...
Şnşallah çıkar da gidesinizZaten afedersiniz çocukları osursa haberi olacak öyle bir kadın, öyle bir bağımlı hayatları var. Eşim hatamı anladım anlatmıyorum dedi umarım öyledir.
Babam daha iyi şu anda sağlık olarak şükür, şu an gitsem içim rahat yani. Biz de düşünüyoruz bakalım kısmet bizde genelde yazın oluyor tayin olayları.
Bana boşanmandan değil de boşanmamandan korkuyolar gibi geldi daha çok. Senin mutlu olmadığını düşünüyolar sanırım.. Güzelce oturup konuşsan belki çözebilirsin![]()
Şnşallah çıkar da gidesiniz
Kv den seninle kızını kıyaslıyordur “oğlum karısını nasıl rahat ettiriyor ama kızım kocasından çekiyor” diye zoruna gidiyordur. Tatile gideriz eşimin memleketine, eşim çocuklarla ilgilense olay olur. Hemen herkes çok şanslısın bak oğlumuz nasıl çocuklarla ilgileniyor diye bunu diyende eşimin dayısının gelinleri bizimle aralarında 2-3 yaş olan insanlar. Eşim nerden onların oğulları oluyorsa.Ana-kız sır küpü olmaya çalışıyorlar ama Allah büyük işte arada kaçırıyorlar ağızlarından
Ben hep derdim içimden, görümce hanım seni de göreceğim evlenince diye görüyorum valla nasılmış el kapısıKız milyarlarca maaş alıyor 100 tl lik çanta alamıyor kendine düşünün
Para biriktireceğiz diye..
Ağzından kaçırdı gene, alışverişe çıkmışlar eşi almış da almış bizimki bulamamışAlamadım demiyor da...Kv çıldırıyor bazen maaşını kocana yediriyorsun diye...
Kv den seninle kızını kıyaslıyordur “oğlum karısını nasıl rahat ettiriyor ama kızım kocasından çekiyor” diye zoruna gidiyordur. Tatile gideriz eşimin memleketine, eşim çocuklarla ilgilense olay olur. Hemen herkes çok şanslısın bak oğlumuz nasıl çocuklarla ilgileniyor diye bunu diyende eşimin dayısının gelinleri bizimle aralarında 2-3 yaş olan insanlar. Eşim nerden onların oğulları oluyorsa.
Yazdıklarınız yaşadıklarımla o kadar benzer ki eltimmisin kız yoksaTabi ki öyle kıyaslıyordur eminim kendi kızı benden sonra evlendi. Kv gene böyleydi bana karşı. Ayrıca kızı çok istedi evlenmeyi, greengirll nolur yardım et abimi de ikna et falan filan tanışmalarında, ailesinin kabul etmesinde hep ben yardımcı oldum. damadını da başta beğenmiyordu kv, annesini anneme şikayet ediyordu falan. Yok boyu kısa yok şöyle böyle...Kimseyi beğenmiyor kv, abisine diyor ama herkesten kendilerini üstün görme durumları var. Oysa afedersiniz eşime wc temizliğini bile öğretmemiş, temel kişisel bakımı bile ben öğrettim, çocuk eğitir gibi.
Yazdıklarınız yaşadıklarımla o kadar benzer ki eltimmisin kız yoksa![]()
Olsaydı yükünü alırdıAhahaha eltim yok canım benim :)
Olsaydı yükünü alırdı. Benim var bir tane Allah tan (severim de eltimi). İlk zamanlar kadar benimle uğraşmıyor, enerjisinin birazını eltim üzerinde atıyor
![]()
Amin canım cümlemizeAh evet ya cidden iyi olurdu. Torun da yok, elti de yok, kadın tüm gücünü bende kullanıyor
Allah eltine de sabır versin canım...
Annenlere iki günlüğüne yatıya gitseniz eşinle ve Instagram hayatı yasasaniz? O yemeğe yardım etse,her saniye dipdibe oturup birbirinizi suzseniz falan... Aileniz belki böyle bir reklam izlerse herşeyin duzeldigine ikna olabilirler :)