Ablacım genel olarak iş güç kariyer bunlar ağlanmaya değer şeyler değil bence, ağlama sen de lütfen :)
- Bir iş seni mutsuz ediyorsa yenisini ara oraya git. Hiçbi işyeri senin sağlığından mutluluğundan önemli değil inan.
- PhD zorunlu değil olmasa da olur yani ağlamalık hiç değil. Dediğim gibi sen başarılı olacaksan zaten olursun PhDsiz de, PhD derinlemesine bilgi ama bir noktada da kullanılmayacak bilgi olabiliyor olmasa da ziyanı yok yani.
- Akademik kariyer herkese göre değil zaten, istemiyorsan da istemiyorsundur vazgeçmisdindir eeee fikirler değişebiliyor. Benimki değişti mesela parayı tercih ettim :) Yaptığım iş de gayet bilimsel hem para hem bilim var akademiyi hiç düşünmedim bile son 4 yılda
- Kendi sağlığım yerinde ailemin sağlığı yerinde param var işim var. Yiyorum içiyorum geziyorum hayatımı yaşıyorum aynısını tavsiye ederim. Hayat kısa, sağlıktan ve ailemden gerisini üzülmeye değer bulmuyorum bile. Kal sağlıcakla yani şu kadar taktığına değmez. CV hazırla iş aramaya başla haydi hayırlısı olsun.