Ailemin bütün kardeşlere parası var sadece bana yok

Zamanmakinesi

Yorumcu baba😼taze anne👶
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
380
429
18
35
Ben ne durumda olursam olayım 1 kuruş faydaları yok çocuğum olur ,evlenirim ,borca girerim .Üstüne ben senelerce para gönderdim .Bir kardeşime 200 bin yeni verdiler araba alacaktı peşinat.Diğer 2 sine dershane yurt 1 senede 300 400 bin.Ben böyle şeyler hiç görmedim hep zorlukta okudum 1 kitap dahi sorun oldu.Sadece 1.5 sene harçlık verdiler onu da 10 katı verdim geri.Verdiğim halde hiç bir değerim olmadı.Yazın okul yok 2 3 ay gelin dedim çalışıyorum çocuğa eşimle bakıyoruz.Sadece öyle destek amaçlı günde 1 2 saat bebekle ilgilenin diye.O bile sorun oldu biri geldi gidecem dedi diğeri geç geldi.Zaten geldikleri zaman kimsede 1 tl yok benden çıkar gezme yeme tamm evime misafir gelmiş benden çıksın ama dışarı çıksak da aynı.Bu yüzden kardeşlerimle de kavga ettim kabul etmiyorum dedim onların elinde değil ama annem nifak tohumu ekliyor gibi sizce ne yapayım anneme aylardır mesafe koydum izinde gitmeyi düşünmüyorum ama kardeşimle kavga ettim zorla tutmuyorum git diye 1 aylık geldi zaten okul başlayana kadar o da bana küstü gidecem dedi beni kırmışsın dedi.Anneme söyledim hakkımı helal etmiyorum ama pek oralı değil hala içten içe para bekliyor.Yabancı kuzene bile çeyrek taktılar bana o da yok sorun bende mi

Senden neden para bekliyor annen, verme??

Annen değişmez ve aa çok pişmanım hata yaptım hakkını helal et demeyecek bu beklentiye de girme yine sen üzülürsün.

Senden neden para bekliyor annen, verme??

Annen değişmez ve aa çok pişmanım hata yaptım hakkını helal et demeyecek bu beklentiye de girme yine sen üzülürsün.
Hep verdiğim için insanlık ettim herhalde zamanı gelse bana da yaparlar dedim ama yapan olmadı

Bu işte başka bi şey var. Aileniz neden size vermesin ki? Yani herkese var size mi yok sadece? Bana mantıklı gelmiyor. Size hiçbir destekte mi bulunmadılar? Sadece nakit olarak düşünmeyin mal mülk ne bileyim işte bi şeyler?

bazı ailelerimiz böyle malesef içten içe kin besliyor gibi bazıları v düzeltmek çok zor
bir tane de ben de var:(

Kızlar ben 5.5 yıldır memurum.Zor şartlarda okudum 5 çocuktan en büyüğüyüm. Annem iş yaptırmazdı ders çalış diye kolundaki son bileziği dahi verdi okumam için destek oldu. Babam da üniversite de 2 yıl para gönderdi.

Eski konunuzu ekliycem bir bölümünü. Gittikçe kendinizi doldurmuş nankör biri olmuşsunuz. Anneniz o zorlukta hiçbir kızın okutulmadığı ortamda ne yapmış etmiş sizi okutmuş, son bileziğini bile vermiş be! . Siz onun sayesinde para kazanıyorsunuz . Bu düşünceleriniz çok çirkin değil mi ya? Daha önce de yediği yemeğe laf etmiştiniz yazık!

Yorumumu silicem; anneniz okuyun diye bileziklerini bozdurup, size ders çalıştırmış ve babanızda okurken pramasuz bırakmamış.

Back
X