- 24 Aralık 2024
- 380
- 429
- 18
- 35
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
Ben ne durumda olursam olayım 1 kuruş faydaları yok çocuğum olur ,evlenirim ,borca girerim .Üstüne ben senelerce para gönderdim .Bir kardeşime 200 bin yeni verdiler araba alacaktı peşinat.Diğer 2 sine dershane yurt 1 senede 300 400 bin.Ben böyle şeyler hiç görmedim hep zorlukta okudum 1 kitap dahi sorun oldu.Sadece 1.5 sene harçlık verdiler onu da 10 katı verdim geri.Verdiğim halde hiç bir değerim olmadı.Yazın okul yok 2 3 ay gelin dedim çalışıyorum çocuğa eşimle bakıyoruz.Sadece öyle destek amaçlı günde 1 2 saat bebekle ilgilenin diye.O bile sorun oldu biri geldi gidecem dedi diğeri geç geldi.Zaten geldikleri zaman kimsede 1 tl yok benden çıkar gezme yeme tamm evime misafir gelmiş benden çıksın ama dışarı çıksak da aynı.Bu yüzden kardeşlerimle de kavga ettim kabul etmiyorum dedim onların elinde değil ama annem nifak tohumu ekliyor gibi sizce ne yapayım anneme aylardır mesafe koydum izinde gitmeyi düşünmüyorum ama kardeşimle kavga ettim zorla tutmuyorum git diye 1 aylık geldi zaten okul başlayana kadar o da bana küstü gidecem dedi beni kırmışsın dedi.Anneme söyledim hakkımı helal etmiyorum ama pek oralı değil hala içten içe para bekliyor.Yabancı kuzene bile çeyrek taktılar bana o da yok sorun bende mi