Ailemin çift taraflı davranışları

Bavulunuza yer yok diyin konuyu kapatın geçin. Sizin bebeğinizin beşiğine yer bulamayan bunu hak eder bence.

Gelmesinler söyleyin.

Ben de öyle düşünüyorum açıkçası 20 gün geçmiş ben düzenimi oturtmuşum evde zaten yardımcı var yiyip içip gezmek isteyecekler zaten turistik yerdeyim diye.

Pişkin pişkin "yakında bir otelde kalırsanız bebeği görmeniz için sizi çaya misafir etmek isteriz " diyebilseniz ne şık olur aslında. Tam ailenize layık bir muamele olur.

Pişkin pişkin "yakında bir otelde kalırsanız bebeği görmeniz için sizi çaya misafir etmek isteriz " diyebilseniz ne şık olur aslında. Tam ailenize layık bir muamele olur.
Aslında desem olur ama demek istemiyorum çünkü yoruldum. Şu son günlerimi tartışma ile geçirmek istemiyorum hayırsız evlat ben olacağım o zaman da bir negatiflik daha çekecek kapasitem kalmadı. İletişimi minimuma indirdim muhatap olmuyorum. Otelde kalın desem zaten bunu karşılayacak maddiyatları da yok hele bütün paralarını düğün için harcamışlarken. Kendileri de bunun farkında size hala kırgınım gelip burda problem yaratacaksanız gelmeyin dedim annem zaten atarlandı bırak istemiyorlarsa gitmeyiz diye herhalde anlamışlardır.

Açıkçası halen iletişiminizi sürdürmenize çok şaşırdım. Ben olsam köprüleri çoktan yakmıştım.

Heyecanla bebeğinizi beklediğiniz bu süreçte yaşadıklarınız için çok üzgünüm. Açıkçası ben de ailenizin tavrını yanlış ve kırıcı buldum. Mesele sadece düğün tarihi değil, zaten sırf bu olsa, herkesin haklı sebepleri var denilebilirdi.
Siz zaten diyeceğinizi demişsiniz bence. Kırıldığınızı gayet de biliyorlar ama sizi manipüle etmeye çalışıyorlar.
Kolay değil ve üzücü biliyorum, ama bebeğinize kavuşuyor olma heyecanınıza odaklanmaya çalışın. Ailenizin tavrı yüzünden bu özel sürece daha fazla gölge düşürmelerine izin vermeyin. Dilerim sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…