Aileler her zaman haklı çıkıyor, bunu bil ve buna göre davran bence
Bizimkilerde aynıydı. İki çocuk beş yıllık evlilik değişen hiç bir şey yok. Çok yipranirsin
Pek alışcak gibi durmuyorlar ama terk etmek gibi bir fikrim de yok..Sadece bu gergin durumdan çok sıkıldım.. Gönül isterdi ki onlardan onay alayım sevsinler,arada kalmayayım...Bugün okuduğum 3. ailenin gelin /damat beğenmeme konusu .
Allah aşkına rahat bırakın gençleri.
Sorduğuna cevaben sen ısrar ettikçe zamana alışırlar. Sevgilin ailesi istemedigi için seni terk etse ne düşünürdün ona göre hareket et.
Yaşım 27.. belki komik gelicek bu yaşta hala bunu sorun etmek. İmkanım var onlar hayır dese de çekip gidip evlenmeye, ama tabiki böyle birşey yaşansın istemiyorum. Hayatım boyunca stresten gerginlikten uzak duran hep ılımlı olan bi insan oldum. O yüzden şuanki gergin durum beni yıpratıyor. Belki de tatsızlık olsun istemediğimi , onları silmek istemediğimi bildikleri için hemen kendi dedikleri olsun istiyorlar.Yaşınız kaç?
Şunu bilin ki yaşınıza bakılmaksızın evlenme çağına gelmiş iseniz aileniz sizi zorla biriyle evlendiremez. Israrcı ve emin olduğunuz takdirde öyle yada böyle kabul edeceklerdir. Ne kadar direnebilirler?
27.. Ailenizi ikna edeceğinizden şüphem yokYaşım 27.. belki komik gelicek bu yaşta hala bunu sorun etmek. İmkanım var onlar hayır dese de çekip gidip evlenmeye, ama tabiki böyle birşey yaşansın istemiyorum. Hayatım boyunca stresten gerginlikten uzak duran hep ılımlı olan bi insan oldum. O yüzden şuanki gergin durum beni yıpratıyor. Belki de tatsızlık olsun istemediğimi , onları silmek istemediğimi bildikleri için hemen kendi dedikleri olsun istiyorlar.
Bilmiyorum.. Saçma sapan bi durumdayım açıkçası...
Yaşım 27.. belki komik gelicek bu yaşta hala bunu sorun etmek. İmkanım var onlar hayır dese de çekip gidip evlenmeye, ama tabiki böyle birşey yaşansın istemiyorum. Hayatım boyunca stresten gerginlikten uzak duran hep ılımlı olan bi insan oldum. O yüzden şuanki gergin durum beni yıpratıyor. Belki de tatsızlık olsun istemediğimi , onları silmek istemediğimi bildikleri için hemen kendi dedikleri olsun istiyorlar.
Bilmiyorum.. Saçma sapan bi durumdayım açıkçası...
Üzüldüm gerçektenAynısını yaşadım bende şuan 27 yaşındayım ve bir buçuk yıl önce aynı durumlardan aileme karşı çıkıp gizlice nikah yaptıö barıştık tekrar küstük bi ara eşimide benide kabul ettiler aonra o gelmesin sen gel dediler yani ne ailemi memnun ettim ne eşimi arada kaldım hep çok yıprandım çook
Valla ben de öyle umuyorum ama pek ümit yok gibi.. bakalım..Bence iki tarafida tam anlamiyla karsina alma simdiden. Sadece zamana birak. Hem bakarsin zamanla rayına oturur hersey. Surekli bu konu konusulursa ailen birazda inada bindirebilir. Bizim lafimiz gecsin seklinde dusunebilirler. Sen sadece ne kadar mutlu oldugunu onlara anlatmaktan ziyade hissettir. Umarim yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?