Merhaba, o kadar bunalmış durumdayım ki, buraya üye olup konu açma ihtiyacı duydum.
Gayet ciddi giden bir ilişkim var, evlenmek istediğim. İkimiz de planlar yapıyoruz. Ailem gelsin tanışalım dediği için ailemle tanıştırdım. Ancak sana asla uygun değil dendi, sana yakışmıyor, yanında çok çirkin kalıyor dendi, maddi durumu sana uygun değil dendi, kocasızlıktan ölüyor musun ki vs vs gibi sözler ediliyor. Kimse karakterine, iyi biri olup olmamasına bakmıyor şuan. Ya dış görünüş ya da maddi durum şuan onlar için önemli konular. Anlatmaya çalışıyorum, mutlu olacağıma emin olduğumu, çok düzgün bi insan olduğunu..
Aslında sormak istediğim şey şu..
Tamam aile herşeyden önce gelir, ailemi silemem. Ama bi ailenin önem verdiği şey karşı tarafın karakteri, kişiliği, ilerde üzme potansiyeli olup olmaması değil midir.. İşin içinden çıkamıyorum bir türlü.. Ona da anlatamıyorum üzülmesin diye.
Tamam maddi açıdan onun ailesinden daha iyi durumdayız, ama bizim de kendimizce bi planımız var kafamızda. Aylardır bunun üstünde düşünüp kafa patlatıyoruz. Yani bi ailenin kızının sevgilisini sevmesi için illa fabrikatör mü olması lazım ya da para içinde mi yüzmesi lazım.Onun babasının benim babamla aynı statüde olmaması onun suçu mu.. Ya da çok mu yakışıklı olması lazım..
Çok uzun yazdım sanırım ama çok doluyum, olay benim mutluluğum mu yoksa kendilerinin çevreye hava atması mı diye düşünmeden edemiyorum.. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ???