tesekkur ederim, insallah. onunla, veya onsuz. Allah bilir. Allah hepimize mutluluklar sunsun insallah.Öncelikle ben burada yaş farkına pek takılmıyorum zira benim de eşimle aramdaki yaş farkı bu şekilde, yalnız bizimkisi biraz istisnai. Daha doğrusu eşim istisnai biridir, hem fiziksel hem ruhsal olarak çok sağlıklı bir adam ve ikimizin de çocuğu yoktu bu sebeple onunla olmakta bir beis görmedim. Siz sevgilinizin çocuklarının gelip sizde kalmayacağını vs söylüyorsunuz ama çocukları denklemden çıkarmak çözüm değil. Sevgiliniz eğer babalık bilinci olan biri ise enerjisini, sevgisini otomatik olarak önce dörde bölecek, sonra beşe, altıya, yediye zira sizin de iki çocuğunuz var ve çocuklar küçük, tam sevgiye ihtiyaç duydukları çağlardalar. Sevgiliniz sizin çocuklarınıza da kendi çocukları gibi muamele edebilecek mi? Maddi olarak muhakkak eski eşine ve ondan olan çocuklarına destek çıkıyordur, aynı zamanda iki küçük çocuklu bir aileyi de çekip çevirebilecek mi? Yaş farkı büyük olan ilişkilerde gelecekte yaşanabilecek potansiyel problemleri zaten biliyorsunuz, bu 45-50 yaşlarında bir adam için önceden kestirilebiliyor, bu kısmı sizin mahreminiz endişelerinizi birbirinizle paylaşıp hekim görüşü alarak sağlıklı öngörülerde bulunabilirsiniz zaten. Eşinizi çok erken kaybetmişsiniz Allah rahmet eylesin, umarım bu ilişkiniz yaşamınızın kalanında sizi mutlu eder, hayat arkadaşınız olur. Yaralarınızı sarmasını, yeniden sevgiyi size tattırmasını anlıyorum, insan sevdiğini kaybedip bütün hayatın yüküyle baş başa kalınca kolu kanadı kırılmış gibi oluyor. Umarım çok mutlu olursunuz. Ailenize gelince, siz onların evladısınız, sizin çocuklarınız da yavrularının yavruları. Karşı çıkıyor olmaları fazla tedbir ve temkindendir onları da hoş görün. Siz önüyle arkasıyla ölçüp biçtiyseniz, tarttıysanız ve aklınıza kalbinize yatıyorsa zaman içinde mutluluğunuzu görüp saygı duymaya, hiç değilse ön yargılarını aşmaya başlarlar diye düşünüyorum. Allah mesut etsin.
bu arada; fiziksel olarak gayet fit, genc ruhlu, ciddi anlamda cok zeki, ve saglikli bir adam karsimdaki. kirlasmis saclari, yuzunde yasanmisliklari gorunse de.