- 9 Temmuz 2012
- 2.349
- 2.111
- 198
- Konu Sahibi lilypellaa
-
zengin olmasına aldanmıştır zaten evlenmesi için tek sebebi budurkonunda çocuğun zengin olduğu dışında hiçbir özelliğinden bahsetmemişsin biz sana ne diyebiliriz ki ha zenginlik seniniçin yeterli bi kıstassa onu bilemem.
Bu adam nası bi adam ne yer ne içer nasıl davranır bilmioruz ki elimizdeki tek özelliği zenginliği hem hiçbir anne baba çocuğunu yok yere evden kovmaz sen sen ol evlenme derim.Sonra dört duvarın içinde kocanın yaşın dolayısla kıskançlıklarıyla uğraşırsın.
zengin olmasına aldanmıştır zaten evlenmesi için tek sebebi budur
Arkadaslar aşık olduğum adam babamın görüştüğü evimize geldiği uzakta bir akrabası. Bir sene sevgili olduk ve sonra evlenmeye karar verdik ama benim ailem cok karşı çıktı. Zengin kendi işi var babamda cok severdi. Aramızda biraz yaş farkı var. Babam her gün beddua etti her gün küfür etti. S***** G** (Defol) bu evde durma benim aldıklarımı yeme dedi. Annem bazen beni tuttu bazen oda cok kızdı evden kovdu. Onlar böyle yaptıkça ben daha cok inat yaptım. Annem her gün beni suçluyor ve ben cok üzülüyorum kendimi cok yıprattım. Bu günlerimde hic yanımda olmadılar biz tek başımıza yaptık herseyi. Haftaya düğün var ve ben herggün ağlıyorum böyle oldu ailem bana bunu yaptı diye. Napmalıyım? Nasıl üstesinden gelebilirim?
19 yaşında zipzippppppppppppppKac yasindasin canim? Erkek arkadasin kac yasinda?
geç kaldın canım. ben yerine sordum : ))Kac yasindasin canim? Erkek arkadasin kac yasinda?
19 yaşında zipzippppppppppppppsevgilisi de 40 küsür
vallaaaa
adam zenginmiş ondan zaarNiye salak mi bu 40 yasindaki adami napcak
Annem sen daha çocuksun yaaaa adam da bildiğin kart horoz ailen tabiki karşı çıkar, ilerde senin isteklerinle onun tavırları arasında dağlar kadar fark olacak bence sen bir U dönüşü yap, ben senin yaşındayken arkadaşlarımla dışarda yakartop oynardımArkadaslar aşık olduğum adam babamın görüştüğü evimize geldiği uzakta bir akrabası. Bir sene sevgili olduk ve sonra evlenmeye karar verdik ama benim ailem cok karşı çıktı. Zengin kendi işi var babamda cok severdi. Aramızda biraz yaş farkı var. Babam her gün beddua etti her gün küfür etti. S***** G** (Defol) bu evde durma benim aldıklarımı yeme dedi. Annem bazen beni tuttu bazen oda cok kızdı evden kovdu. Onlar böyle yaptıkça ben daha cok inat yaptım. Annem her gün beni suçluyor ve ben cok üzülüyorum kendimi cok yıprattım. Bu günlerimde hic yanımda olmadılar biz tek başımıza yaptık herseyi. Haftaya düğün var ve ben herggün ağlıyorum böyle oldu ailem bana bunu yaptı diye. Napmalıyım? Nasıl üstesinden gelebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?