- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.542
- 498
- Konu Sahibi lilypellaa
-
biri 40 biri 30 diyor. 40ı okuyorum ohaa yuuh diyorum, 30u okuyorum yuh diyorum, 19u okuyorum çüüş diyorum. Bu yaşlar beni kanser edecekyok kızlar adamv 30 yaşındaymış.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yim-nasil-duzelebilirim.756786/#post-37056267
Ben 20 o 30 yaşında. Cok fazla kız girmiş hayatına olgun birisi ne istediği biliyor benide seviyor biliyorum ama bir güvensizlik var. Mesela kavga ettiğimiz sırada bana ''seninle evlenmezsem başkasıyla evlenmem 15 gün sürer demişti. Böyle olunca her bayan yedekte biri veya bekleyeni mi var diye düşünmez mi?
Çok sabırlı bir babaymış. Benim babam beni keserdi hemde bildiğin kör testere ile acı çektire çektire. Gerçi evlenince senin yaşayacakların da buna benzer olacak ve çok pişman olacaksın . Oy dağlar oyArkadaslar aşık olduğum adam babamın görüştüğü evimize geldiği uzakta bir akrabası. Bir sene sevgili olduk ve sonra evlenmeye karar verdik ama benim ailem cok karşı çıktı. Zengin kendi işi var babamda cok severdi. Aramızda biraz yaş farkı var. Babam her gün beddua etti her gün küfür etti. S***** G** (Defol) bu evde durma benim aldıklarımı yeme dedi. Annem bazen beni tuttu bazen oda cok kızdı evden kovdu. Onlar böyle yaptıkça ben daha cok inat yaptım. Annem her gün beni suçluyor ve ben cok üzülüyorum kendimi cok yıprattım. Bu günlerimde hic yanımda olmadılar biz tek başımıza yaptık herseyi. Haftaya düğün var ve ben herggün ağlıyorum böyle oldu ailem bana bunu yaptı diye. Napmalıyım? Nasıl üstesinden gelebilirim?
Ben 30 yaş muhabbetine inanmıyorum nedense .. Babası görüşüyormuş gelip gidiyor arkadaş gibi.. Babasının yaşına yakın olduğunu düşünüyorum. 30 kısmı uydurma olabilir.zipzip kulakların çınlasın. senin ve adamın yaşı kaç .
babasının arkadaşı mı,off,kusma smilesi yok dimiYa da kiz, babasinin arkadasini ayartmis igrenc geldi şimdi
babasının arkadaşı mı,off,kusma smilesi yok dimi
Ben 30 yaş muhabbetine inanmıyorum nedense .. Babası görüşüyormuş gelip gidiyor arkadaş gibi.. Babasının yaşına yakın olduğunu düşünüyorum. 30 kısmı uydurma olabilir.
bi bakmışsın teomandan daha 17 17 17 17miş çalar bi köşedebiri 40 biri 30 diyor. 40ı okuyorum ohaa yuuh diyorum, 30u okuyorum yuh diyorum, 19u okuyorum çüüş diyorum. Bu yaşlar beni kanser edecek
bu gerçek mi konu sahibi?19 yaşında zipzippppppppppppppsevgilisi de 40 küsür
Arkadaslar aşık olduğum adam babamın görüştüğü evimize geldiği uzakta bir akrabası. Bir sene sevgili olduk ve sonra evlenmeye karar verdik ama benim ailem cok karşı çıktı. Zengin kendi işi var babamda cok severdi. Aramızda biraz yaş farkı var. Babam her gün beddua etti her gün küfür etti. S***** G** (Defol) bu evde durma benim aldıklarımı yeme dedi. Annem bazen beni tuttu bazen oda cok kızdı evden kovdu. Onlar böyle yaptıkça ben daha cok inat yaptım. Annem her gün beni suçluyor ve ben cok üzülüyorum kendimi cok yıprattım. Bu günlerimde hic yanımda olmadılar biz tek başımıza yaptık herseyi. Haftaya düğün var ve ben herggün ağlıyorum böyle oldu ailem bana bunu yaptı diye. Napmalıyım? Nasıl üstesinden gelebilirim?
canım gelip de yazmaya cesaret edemiyolar konularına gıcık kapıyorumYav konu sahibi nirdeBunca insan soru soruyor ,konuyla ilgilenseniz
zamanla tartışma esnasında söylenmiş bir iki yanlış anlaşılmaya müsait sözler buna neden sanırım. Ve benden önce birlikte olduğu insan çalıştığı yerin bir alt sokağında çalışıyor. Bazen bana hic mesaj atıyor gün içinde şüpheleniyorum. Birazda çapkın biri. Alışverişteyken satış görevlisinin poposuna bakarken yakaladım.
beklediklerinden farklı ve sert tepki alınca kaçıyorlar.canım gelip de yazmaya cesaret edemiyolar konularına gıcık kapıyorum
işlerine gelmeyince kaç konudan, ilgilenme
bu arada konu sahibi inşallah sonra çok ağlamazsın..
ooo çok sert.Bu kızımızı alıp kafasını duvadan duvara çarpıp sürtmek lazım..
çok yazık kendi etti kendi buldu demek düşer bizeArkadaslar 16 kasımda düğünüm var ama balayı yerine karar veremedim. Yazın tatile gitcegimiz icin antalya marmaris gibi yerlere gitmeyim diye düşündüm. Istanbul adalar falan nasıl olur?
valla 2 gün sonra düğünü var. zor vazgeçmez bence.
vazgeçmez o halde,düğün çok yakınmış.Arkadaslar 16 kasımda düğünüm var ama balayı yerine karar veremedim. Yazın tatile gitcegimiz icin antalya marmaris gibi yerlere gitmeyim diye düşündüm. Istanbul adalar falan nasıl olur?
Arkadaslar 16 kasımda düğünüm var ama balayı yerine karar veremedim. Yazın tatile gitcegimiz icin antalya marmaris gibi yerlere gitmeyim diye düşündüm. Istanbul adalar falan nasıl olur?
ooo çok sert.
ama bazen sert yapmak gerekiyor heralde.
yazık babası kendisini paralamış ama dinlememiş, bizi mi dinler.
kk da en kızdığım ve tahammül edemediğim konular ve de aynen senin yazdığın hisse kapılıyorum okurken.o derece sinirlerim zıplıyor.
bu adam 30 filan değildir ,babasının arkadaşı nasıl 30 olacak ki.heralde en az 40 filandır babası bu kadar tepki gösterdiğine göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?