Ailemin tepkisi :(

offfff 19 yaş ne güzel bir yaş...
özgür olmak varken neden hayatını cehenneme çevirir bir insan.
konu sahibi artık bi yoruma da cevap yaz bu ne böyle .... C-E demeye mi geldi buraya...
herkes iyiliğin için yazıyor sen hiç yazma tenezzülünde bulunmuyorsun...
ailesinin istemediği evlilik yapıp sonra pişman olan çok yazılar okuyoruz burda...
sen daha çocuksunn

Yapma diyeceğim ama artık çok geç sanırım. Aynıları bir arkadaşımın başına geldi canım. Aile dostu değildi ama arkadaşım 19 yaşındayken 34 yaşında, dul ve çocuklu bir adamla evlendi. Ailesi izin vermemişti. O da gizlice nikah yaptı adamla. Adam sonra çok değişti. O aşık, anlayışlı adam gitti. Tam bir canavar geldi yerine. Kıza dayak attı,hayatını mahvetti. Artık geri dönemezsin seni kabul edecek bir ailen de yok falan diyormuş kıza.Kız çok pişman oldu. Hatta beni aradı dayak yedikten sonra. Napıcam diye. Ev adreslerini verdi. Ben de polisi gönderdim aldırdım kızı ordan. Sonra adam yalvardı yakardı. Kız geri döndü. Yine aynı. Dayak mayak... Hem de adam bunları annesinin ve kızının gözü önünde yapıyordu kızcağıza. Her yolu denedik. Adam kızın peşini bırakmadı. Kız da 8 aydan sonra soğudu. Dayanamadı bu başına gelenlere zaten. Ben kızın ailesine haber verdim. Kızınıza işkence yapıyor adam diye de, ailesi araya girdi. Adama sağlam bir dayak attılar. Sen şimdi aileni ezip geçiyorsun. Bakalım yarın kötü bişey olduğunda (Allah göstermesin) sana sahip çıkacak bir ailen olacak mı? Bunları düşün. Ben çok severek evlendim eşimi. İlkokuldan beri arkadaşım. Kusursuz bir eş. Ama ben bile 24 yaşımda acaba erken miydi, beklese miydim diye düşünmeden edemiyorum bazen. Eşimle hiç sorun yaşamamama rağmen. Gözünün önüne bak. Arkadaşım çok pişman oldu... Senin de başına aynıları gelmez umarım. Okul yok, üniversite yok iş yok güç yok. Varsa da bitirmedin. Niye bu acele? Hata yapıyorsun...

Allah herkese evladın hayırlısını nasip etsin...Yazılanları okudum çok üzüldüm.

Geçmiş mesajlarını okudum inşallah mutlu bir Evliliğin olur
Dik kafalısın belli 2 konu açmışın olumsuz yazılınca herşey geri dönüp cevap yazmamışın
Evleneceksin o belli bari 4 yıl çocuk yapma dinlersen tabi aileni ve bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…