- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi lilypellaa
-
ben bile aynen senin yazdığın hislere kapılıyorum dediğim gibi,o yaşta evladım olsa sinir katsayım daha da yükselirdi:))Bencede vazgeçmez kararını vermiş,yarın bir gün gelip dertliyim derse şaşırmam hiç..
25 yaşında kızım var,,kendi evladım gözümün önüne geliyor bu yazıları okuyunca.
Okudu masterını yaptı,çalışıyor para kazanıyor,evliliknasıl olsa olacak yani..
Bize 20 yaşında gelse evlenecem dese yolarım onunsaçını başını..
Onun için biraz sert te olsa yazma hakkını buluyorum kendimde,dinleyen anlamak isteyen olursa ne ala..
ben bile aynen senin yazdığın hislere kapılıyorum dediğim gibi,o yaşta evladım olsa sinir katsayım daha da yükselirdi:))
dinlese keşke ama düğünü yakınmış.
malesef bu konu sahibimiz de çok bilen genç kızlarımızdan.
daha ayaklarının üzerinde doğrulmadan evliliğe kalkışmak intihar gibi.
yarın yazacak buraya,kocam okutmuyor,kocam para vermiyor,sokağa çıkarmıyor falan filan diye.
ah bu cahil kızlarımız ne zaman akıllanacak ki.
Gençle maalesef kulaklarını tıkıyor bu konularda,bilseler ki aileler evlatlarının iyiliğini istiyorlar..
Ne diyeyim dilerim mutlu olur kızımızda..
Abla ahh.
O hataya benim arkadasimda düştü.
Hem de lise yillarinda kendinden 10 küsur yas büyük bir adamla kaçarak.
Kaç kere kacti geri aldı ailesi kaç kere..
En sonunda hamile kaldı 17sinde evlendiler.
Adam parasiz pulsuz serserinin tekiydi düşünün 27 yasinda lise önlerine gelen bir adam.
Simdi görüyorum arkadasimi kocaman oğluvar
KKocası iş güç ne bilmeyen sap adamin teki.
Arkadasim calisiyor kocasi yiyor şimdi.
Çok pişman oldu da is işten geçti..
Söylenecek çok şey varda burada olmuyor işte söylenmiyor..
Aklı bir karış havada olursa,olacağı bu işte.
Ne oldu arkadaşın, şimdi mutsuz değilmi.
Aile kıymetini geç anladı ama işmişten geçtikten sonra ne faydası var..
Aynen öyle oldu..
Kocasi ise gitmiyor çocuğa da bakmiyor elinde teşbih sallaya sallaya geziyor..
benim tanıdığım biri de bu hatayı yaptı şimdi her gün gözü yaşlı adam çalışmıyor aynı şekilde kız çalışıyor + kocasının ailesinin zulümleri de cabası kendi ailesi de ilgilenmiyor kızla pek
Aynen öyle oldu..
Kocasi ise gitmiyor çocuğa da bakmiyor elinde teşbih sallaya sallaya geziyor..
benim tanıdığım biri de bu hatayı yaptı şimdi her gün gözü yaşlı adam çalışmıyor aynı şekilde kız çalışıyor + kocasının ailesinin zulümleri de cabası kendi ailesi de ilgilenmiyor kızla pek
sayın konu sahibi gelecekteki haline benzer bir konu açılmış noktasına kadar okumanı isterim http://www.kadinlarkulubu.com/forum...klediklerim-ve-yasadiklarim-tam-tersi.769434/Arkadaslar aşık olduğum adam babamın görüştüğü evimize geldiği uzakta bir akrabası. Bir sene sevgili olduk ve sonra evlenmeye karar verdik ama benim ailem cok karşı çıktı. Zengin kendi işi var babamda cok severdi. Aramızda biraz yaş farkı var. Babam her gün beddua etti her gün küfür etti. S***** G** (Defol) bu evde durma benim aldıklarımı yeme dedi. Annem bazen beni tuttu bazen oda cok kızdı evden kovdu. Onlar böyle yaptıkça ben daha cok inat yaptım. Annem her gün beni suçluyor ve ben cok üzülüyorum kendimi cok yıprattım. Bu günlerimde hic yanımda olmadılar biz tek başımıza yaptık herseyi. Haftaya düğün var ve ben herggün ağlıyorum böyle oldu ailem bana bunu yaptı diye. Napmalıyım? Nasıl üstesinden gelebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?