Ailemin tepkisi :(

ben bile aynen senin yazdığın hislere kapılıyorum dediğim gibi,o yaşta evladım olsa sinir katsayım daha da yükselirdi:))
dinlese keşke ama düğünü yakınmış.
malesef bu konu sahibimiz de çok bilen genç kızlarımızdan.
daha ayaklarının üzerinde doğrulmadan evliliğe kalkışmak intihar gibi.
yarın yazacak buraya,kocam okutmuyor,kocam para vermiyor,sokağa çıkarmıyor falan filan diye.
ah bu cahil kızlarımız ne zaman akıllanacak ki.

Gençle maalesef kulaklarını tıkıyor bu konularda,bilseler ki aileler evlatlarının iyiliğini istiyorlar..
Ne diyeyim dilerim mutlu olur kızımızda..

Abla ahh.
O hataya benim arkadasimda düştü.
Hem de lise yillarinda kendinden 10 küsur yas büyük bir adamla kaçarak.
Kaç kere kacti geri aldı ailesi kaç kere..
En sonunda hamile kaldı 17sinde evlendiler.
Adam parasiz pulsuz serserinin tekiydi düşünün 27 yasinda lise önlerine gelen bir adam.
Simdi görüyorum arkadasimi kocaman oğluvar
KKocası iş güç ne bilmeyen sap adamin teki.
Arkadasim calisiyor kocasi yiyor şimdi.
Çok pişman oldu da is işten geçti..
Gençle maalesef kulaklarını tıkıyor bu konularda,bilseler ki aileler evlatlarının iyiliğini istiyorlar..
Ne diyeyim dilerim mutlu olur kızımızda..

dayak cennetten çıkma lafı burada devreye giriyor işte
büyük konuşmuyorum allahım da
kızım gelse böle sölese çok kötü dayak yer oturur yerine
evcilik değil ki bu ya

Bu durumda ailen sonuna kadar haklı yarın öbür gün bu adam etmediğini bıraktığın da onların yanına hangi yüzle döneceksin?

Kendim ettim kendim buldum gül gibi sararım soldum eyvah eyvah diye türkü çığırırsın

Söylenecek çok şey varda burada olmuyor işte söylenmiyor..
Aklı bir karış havada olursa,olacağı bu işte.
Ne oldu arkadaşın, şimdi mutsuz değilmi.
Aile kıymetini geç anladı ama işmişten geçtikten sonra ne faydası var..

Ailenin yerinde olsam kilitlerdim seni eve anlamıyosun sözden belli... Kart biriyle ne işin var senin üstelik para hariç adamda vasıf sıfır çok laf edesim var da kiblenirim diye susuyorum

Aynen öyle oldu..
Kocasi ise gitmiyor çocuğa da bakmiyor elinde teşbih sallaya sallaya geziyor..

Aynen öyle oldu..
benim tanıdığım biri de bu hatayı yaptı şimdi her gün gözü yaşlı adam çalışmıyor aynı şekilde kız çalışıyor + kocasının ailesinin zulümleri de cabası kendi ailesi de ilgilenmiyor kızla pek

Konu sahibi okuda aklini basina al lütfen.
2 gün 2 gündür.
Çok yazik ya.
Çok yazik.

Aynen öyle oldu..

Yazık değilmi kadına,yaptığın hatanın bedelini ödüyor şimdi..

Buda yanlış,kızın aileside destek olacak ,onun yanında olacak ki erkek te bunu bilecek biraz çekinecek ..

Allahım sen koru yarabbim babanın arkadaşıyla yuva olmaz. İnsanlar burda sevgilim benden 2 yaş büyük\küçük sorun olur mu derken bu sorunun önde koşanı başka bişiy değil!

Yorum yapacaktım ama herkes benim diyeceklerimi yazmış ve konu sahibi evlendi sanırım hiç yorum yazmamış son zamanlarda,gerek yok sanırım

Diyecek bir şey kalmamış.. Yazık çok üzüldüm... İnşallah bizler haksız çıkarız.. Umarım mutlu bir yuvan olur...

sayın konu sahibi gelecekteki haline benzer bir konu açılmış noktasına kadar okumanı isterim http://www.kadinlarkulubu.com/forum...klediklerim-ve-yasadiklarim-tam-tersi.769434/

babasının arkadaşı mı? yok artık.
zenginliğine aldanmış herhalde.parayla pulla mutlu olacağını sanmış.anne ve babanın özellikle babanın ahı tutarmış.onlar bu evliliğe karşıysa bir bildikleri vardır.
inşallah mutlu olursun.ne diyeyim ki şimdi.2 gün sonra bu adam beni onca insanın içinde tekme,tokat attı diye konu açmazsın.

19 büyük bir yaş değil ama dil öğrenme kararıyla evlilik kararı arasındaki farkı bilecek bir yaş. Karar senin.

Bu maceradan alacağın en büyük ders herkesin kendi kararlarının sonuçlarını tek başına göğüslediği olacak.

konu sahibi 16 sında evlenecekmiş o şimdi konuya bakmak yerine kendisine giyeceği geceliği seçiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…