- 21 Ağustos 2025
- 19
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi kaotikyasam
-
Annemin gülü onlar. Öyle der kendisi. Babam da cimrilik konusunda aynı mesela abimi evlendiğinde kiracıyı çıkartıp oturttu ama gözüne uyku girmez yani bir kiradan olduk diye. Abime daireyi verdiği ilk zamanlar bana sen de üçün birini alırsın dedi. Tabi ben asla böyle bir istekle gitmemiştim kendisine. Ama o oğlana verdik kız da ister diye kendince bir önlem aldı bunu söyleyerekerkek kardeşlerinize yaklaşımları nasıl?
Babam hiç ılımlı biri değildir.Aksine despot biri.2 yıldır evliyim eşim saygıda nezakette kusur etmedi.Babamın ılımlı olmasıyla alakası yok.Eşimin tavrından dolayı 2 yıldır yeni yeni ılımlı olmaya başladı.Eşiniz babanıza değer veriyor demek ki babanız da artık ılımlı yaklaşıyor. Benimkiler taştan duvar
Annemin gülü onlar. Öyle der kendisi. Babam da cimrilik konusunda aynı mesela abimi evlendiğinde kiracıyı çıkartıp oturttu ama gözüne uyku girmez yani bir kiradan olduk diye. Abime daireyi verdiği ilk zamanlar bana sen de üçün birini alırsın dedi. Tabi ben asla böyle bir istekle gitmemiştim kendisine. Ama o oğlana verdik kız da ister diye kendince bir önlem aldı bunu söyleyerek
Annemin beni çıldırttığı bir gün sinir krizi geçirdim. Biraz da kendine gelsin empati yapsın istedim. Auvvv bu kızın psikolojisi bozulmuş dediBelki psikolojik sorunları vardır, bunları araştırın. Yaptıkları normal şeyler değil, Ailenizle aranıza mesafe koymayın lütfen, Sıla i rahimden mahrum olmayın. Sizde annesiniz ve yeni nesil o kadar acımasız ki
Şunların yarısını kayınaile yapsaydı burada evinize almayın yorumları yapılırdır. Dünyaya getirdi diye kimse kimseye eziyet etme hakkına sahip değil. Sizin başka bir yere taşınma imkanınız yok mu?Benim içim aileme karşı o kadar soğuk ki. Doğuma birkaç günüm kalmıştı babam sırf hastane masrafı falan kendisine kalmasın diye banane elin piçinden dedi. Babam bana evlenirken küstü biliyor musunuz masraf yapıyormuşum. Annem üstümde tepinirdi. Benim önümdeki yiyeceği alıp saklardı erkek kardeşlerim yiyecekmiş. Yani ben şimdi aileme zaten kendim olumsuz gözle bakıyorum ve inanın biri ailemi kötülese ona verecek cevabım yok. Sadece benim hayatımı artık mahvetmesinler diye uğraşıyorum. Sizin adınıza sevindim benimle aynı duyguları zaten paylaşamazsınız
kardeşim o zaman görüşmeyeceksin sileceksinAilem benim hayatımı mahvetmiş mahvediyor onlara kötü demem mi sorun. Açıkça kötüler işte evet beğenmiyorum. Sen şeytansın sen cehennemliksin. Sen bilmen nesin. Çanta takıyorum diye or.. dediler. Yani kim bunlara katlanır ki? Ne kadar da kolay yargılıyorsunuz keşke aynı şekilde kolayca anlayabilseydiniz.
o kvyi de oğlu atmazdı işteŞunların yarısını kayınaile yapsaydı burada evinize almayın yorumları yapılırdır. Dünyaya getirdi diye kimse kimseye eziyet etme hakkına sahip değil. Sizin başka bir yere taşınma imkanınız yok mu?
Amcanız hiç de babam gibi değil size komik geliyor ama benim hayatım tramvalarla dolu. Mesela amcanız çocuklarını geziyormuş di mi ailemle farklı şehirlerdeyiz ama 2 saat uzaklıkta. Babam bir kere bana gelmedi sebep olarak da yol parasını söylüyor yani anlatsam hayalinizde canlandıramazsınız. O yüzden karşılaştırma yapmak yanlış. Her ailenin dinamiği farklıbenim bir amcam aynı sizin babanız
tüm sülale bilir cimri ve densizdir, biz dalga geçeriz cimrilikleriyle filan. üstü başı düzgündür ama kendisi almadığı için o
neler söylemiştir çocuklarına, hala da söyler. hepimize söyler.
tam 8 tane evli çocuğu var
hiçbiri de babam şöyle böyle diye mahçup olmadı aksine sanki bi fedakarlık yapmış gibi (çocukların hepsini başkaları okuttu) ahh cefakar babam türküleri söylerler
sadece 1 tanesi biraz böyle babasına karşı bazı negatif şeyler hissediyordur o da dünya görüşleri uymaz diye -amcam dinci, iktidar partisi yandaşı, bu çocuğu ise dümdüz komünist, yani çok alakasızlar, ondan.
neyse, yani türkiyenin bir sürü farklı ilinden bi sürü farklı meslekten dünya kadar gelini damadı var
hiçbiri kimseye mahçup değil
amcam gezer, gider hepsi ağırlar, yedirir içirir, bayılır zaten
1 gelini gayet kendisi gidip acilde kız beğenip (evet, kız ATT) kendi dünür olup aldı, kimse de demedi, bu adam cimridir, ukaladır densizdir vırt zırt diye yani. senelerdir evliler.
yani kısacası siz mahçup olup dert ettiğiniz için eş ailesine dert bunlar, bence.
bu amcamdan 40 kat düzgün ne aileler var, çocukları ezikliyor diye eziliyorlar. bu işler böyle bence.
eee sizin şikayetlerinize göre bu iyi bir şey değil miBabam bir kere bana gelmedi
Ben düşünce yapısını söylüyorum. Yani yol parası yüzünden kızına hiç gitmemiş bir babadan bahsediyorum. Yoksa daha rahatım tabieee sizin şikayetlerinize göre bu iyi bir şey değil mi
Ailesiyle görüşmeyen erkekler de var. Kaldı ki evladına hakaret edilmesine göz yuman erkekler var diye biz de mi aynı hatayı yapmalıyız? Ben de ilk mesajımda daha ılımlı bakmıştım ama konu sahibinin ailesinde hakaret, evlat kayırma ne ararsan varmış. Bu tipte bir aileye sahip çıkam erkeğe de git ananla otur o zaman denir. Konu sahibi de olanların farkında ve haklı olarak istemiyor.o kvyi de oğlu atmazdı işte
anam ne yapayım derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?