Ailemin utanç verici yaşamı benim evliliğimi etkiliyor

erkek kardeşlerinize yaklaşımları nasıl?
Annemin gülü onlar. Öyle der kendisi. Babam da cimrilik konusunda aynı mesela abimi evlendiğinde kiracıyı çıkartıp oturttu ama gözüne uyku girmez yani bir kiradan olduk diye. Abime daireyi verdiği ilk zamanlar bana sen de üçün birini alırsın dedi. Tabi ben asla böyle bir istekle gitmemiştim kendisine. Ama o oğlana verdik kız da ister diye kendince bir önlem aldı bunu söyleyerek

Eşiniz babanıza değer veriyor demek ki babanız da artık ılımlı yaklaşıyor. Benimkiler taştan duvar
Babam hiç ılımlı biri değildir.Aksine despot biri.2 yıldır evliyim eşim saygıda nezakette kusur etmedi.Babamın ılımlı olmasıyla alakası yok.Eşimin tavrından dolayı 2 yıldır yeni yeni ılımlı olmaya başladı.

Sen aileni tanıyorsun zaten kocanı uzak tut olaylardan sen de uzak ol. Gene de eşinin ailesinin yanında ailene laf ettirme bence.Boşver bu yaştan sonra onları değiştiremezsin. Kocanla iyi olmaya bak.

Annemin beni çıldırttığı bir gün sinir krizi geçirdim. Biraz da kendine gelsin empati yapsın istedim. Auvvv bu kızın psikolojisi bozulmuş dedi yani annem yeri gelir bir hanımefendi olur yeri gelir psikolojiden anlar. Herkes iyi bir çocukluk geçirmiyor hele ki eski kuşaklar. Ben de psikolojik olarak iyi değilim ama anne olunca dedim ki ailem bana nasıl kıymış. Biraz da bahane artık yok psikolojileri bozuk yok kötü çocukluk. Herkes kime nasıl davranacağını kendi tercih ediyor.

Şunların yarısını kayınaile yapsaydı burada evinize almayın yorumları yapılırdır. Dünyaya getirdi diye kimse kimseye eziyet etme hakkına sahip değil. Sizin başka bir yere taşınma imkanınız yok mu?

Aman size ne, siz evlenmişsiniz kendi hayatınıza bakın, insanları değiştiremezsiniz. Siz canınızı sıkmayın kendi yuvanızda kendi mutluluğunuza odaklanın. Eşinizin ailesi de annen babanla ilgili ne düşünürlerse düşünsünler, onlar kendilerine baksınlar.

kardeşim o zaman görüşmeyeceksin sileceksin
mesajımı oku bak
ilk mesajda da yazmışım böyle kabul etmiyorsan sileceksin

Aileniz kendi icinde tuhaf olabilir buna okey ama iş artik insanlari rahatsiz etmeye vardiysa ki sizde varmiş kaynananizi darliyormuş orada bi dur demek gerek bu insanlara. Yok ailemenlaf soyletmem filan diye bisey yok laf duymak istemiyorsaniz ailenize hakim olacaksiniz. Kimse evlendi ve mecburi akrabalik kurdu diye rahatsiz edilmek ve buna susmak zorunda degil. Esiniz de hakli bu durumda.

Fethiye ölüdenizde çok ünlü bir otelin sahibi bizim ev sahibimizdi. Sokakta görseniz para verirdiniz amca diye. Fethiyeye yolu düşen herkesin bildiği bir otel. İsim vermeyeceğim. Ama karı koca pespaye şekilde gezerler ve kötü bir evde oturuyorlar. Yani demem o ki; bu görgü. Değişmez.

Amcanız hiç de babam gibi değil size komik geliyor ama benim hayatım tramvalarla dolu. Mesela amcanız çocuklarını geziyormuş di mi ailemle farklı şehirlerdeyiz ama 2 saat uzaklıkta. Babam bir kere bana gelmedi sebep olarak da yol parasını söylüyor yani anlatsam hayalinizde canlandıramazsınız. O yüzden karşılaştırma yapmak yanlış. Her ailenin dinamiği farklı

o kvyi de oğlu atmazdı işte
anam ne yapayım derdi
Ailesiyle görüşmeyen erkekler de var. Kaldı ki evladına hakaret edilmesine göz yuman erkekler var diye biz de mi aynı hatayı yapmalıyız? Ben de ilk mesajımda daha ılımlı bakmıştım ama konu sahibinin ailesinde hakaret, evlat kayırma ne ararsan varmış. Bu tipte bir aileye sahip çıkam erkeğe de git ananla otur o zaman denir. Konu sahibi de olanların farkında ve haklı olarak istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…