Ailemin yaptığı bu davranis haksızlık degilmi ?

kedikiz1728

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
151
38
13
30
Ablam ve ailesi 3 yıldır Trabzonda yasiyo. Aslende oraliyiz ama köyümüz falan yok bizim ailenin orda.3 yaz ablamın ısrarlari yüzünden sırf ailem oraya trabzona gitmek istiyor diye istemeye istemeye gittim.bu senede anne gel 2,3 gün Bi yere gidelim dedim, para yok dedi.istanbulda adaya gidelim günü birlik dedim uğraşamam dedi.ona yok buna yok.inanın.kafa dengi arkadaşım da yok gidecek.olsada hafta sonu herkesin farklı işi var.simdi bu senede hadi Trabzona gidelim diye tutturmuşlar.dedim siz haksızlık yapıyorsunuz.3 yıldır her yaz istiyorsunuz diye bende gittim oraya.ama orda bisiy de yapmıyoruz evdeyiz hep sadece denize giriyoruz sizde evdesiniz anne dedim.bi sene bari beni rahat bırakın dedim.ablamida biliyorum,annemle babam senin yüzünden gelmiyo seni yalnız bırakmıyorlar dicek.cunku daha önce demisti. Ve ben bunları her sene yasamaktan yoruldum. Siz olsaydınız napardiniz?

İyide ablan orada yaşıyormuş her sene ablanı görmek için gitmeleri çok normal. Siz aynı şehirdesiniz sizi sürekli görüyor. Ayrıca kendinize arkadaş edinin bence annen her hafta sonu seninle bir yere gitmek zorunda değilki şu devirde günlük adaya gitmek bile çok para annenin seninle gelmesini istiyorsan bütün masrafları sen karşıla yada arkadaş edin onunla git ?

Doğru okumadiginizi düşünüyorum. Her sene onlar istiyo diye ben istemediğim halde gittik. Hafta sonları annemle gezen biri değiliz.cunku bisey yapmiyo.ama Trabzon olunca hemen gitmek istiyor.haksizlik görüyorum bunu.cunku benim için bisey yapmiyo

29 yaşındaymışsınız. "Siz gidin, ben gelmiyorum vb" diyebilirsiniz.

Yani ablan orada yaşıyor ve onu ziyarete gitmek istemeleri çok normal. Bu gezmek değil çocuğunu ziyarete gidiyor. Kendiniz arkadaş edinin veya kendiniz gezin kocaman insansın sürekli her şeyi birlikte mi yapmanız gerekiyo? Ablanızı görmeye gitmek istemiyorsanız gitmeyin?

Sorun da bu.zaten diyorum.ama bırakmıyorlar ben gitmeyince onlarda gitmiyo.ama 3 senedir istiyorlar diye gittim.inanin hic istemiyorum.ama sonra ben kötü oluyorum.cok haksızlık yapiyolar
29 yaşındaymışsınız. "Siz gidin, ben gelmiyorum vb" diyebilirsiniz

Derdeyse 30 yaşındasınız. Bırakın onlar gitsinler Trabzon'a. Siz evde kafanızı dinlersiniz?
Yani "gelmiyorum" derseniz saçınızdan sürükleyecek halleri yok.

Tamam da ben her sene mecbur olmadığım halde istemediğim halde onlar istiyo diye gitmiş biriyim. Bu senede istiyorlar bense istemiyorum. Anlayış göstermiyorlar.kendiniz gidin diyorum sende geleceksin diyolar

Çalışıyorsarsanız işinizi bahane edin. Çalışmıyorsanız iş bulun. Paracıklarınızla gezin.

Sorun da bu.zaten diyorum.ama bırakmıyorlar ben gitmeyince onlarda gitmiyo.ama 3 senedir istiyorlar diye gittim.inanin hic istemiyorum.ama sonra ben kötü oluyorum.cok haksızlık yapiyolar

Tamam da ben her sene mecbur olmadığım halde istemediğim halde onlar istiyo diye gitmiş biriyim. Bu senede istiyorlar bense istemiyorum. Anlayış göstermiyorlar.kendiniz gidin diyorum sende geleceksin diyolar

Gelmiyorum diyecek ve gitmeyeceksiniz ; bunun başka yolu yok. Gerekirse tartışacak ve pes etmeyeceksiniz.

Oradan bi bey bulun
Yani madem aileniz sizi birakmiyor
Ablaniz da aileniz gitmeyince sizi sucluyor
Gitmek istemek icin neden yaratin kendinize
Şöyle çakır gozlu cay yaylalari olan biri olsa fena olmaz
Çay cok pahali

Sizi zorla götürmek istemeleei gereksiz ama farklı ilde yaşayan kızlarının yanına gitmek istemeleri gayet normal. Ailenizin gitmesini de anormal buluyor gibisiniz,ablaniz da ister ailesi yanına gelsin. Sizi rahat bıraksalar yeter.

Son düzenleme:
Kendi başınıza takılamıyor musunuz her şeyi beraber mi yapmanız gerekiyor? Ben kendime plan yaptım bu sene böyle yapacağım deseniz yeterli olmaz mı?

Ne demek siz gitmeyince gitmemek? Size manipülasyon yapıyorlar kaç yaşında yetişkinsiniz öyle şey olur mu ya?

Çalışıyor musunuz? Yıllık izin olayınız yok mu? Varsa kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

İnsanlar çocuklarını görmeye gitmesin mi? Sizi bırakmamaları sorun olabilir ama onlar gitmek istemekte haklı. Ablanızda çağırmakta haklı. Siz istemiyorsunuz diye gitmesinler mi?

Gezmek istiyorsanız arkadaş ile yapın.

Kendi başınıza takılamıyor musunuz her şeyi beraber mi yapmanız gerekiyor? Ben kendime plan yaptım bu sene böyle yapacağım deseniz yeterli olmaz mı?
Aslinda kafa dengi arkadaşlarımla olsaydı olabilirdi belki bu. Ama yok.hepsi farklı yerlerde evliler.ben yalnız kaldım.ama gerektiği kadar trabzona onlarla gittim.3 sene her yaz gittim.kimse bunu düşünmüyo.istemediğim gidince sıkıldığım yere zorla götürmek istiyorlar. Bencillik bu

Kendi başınıza da gezip tatil yapabilirsiniz biliyorsunuz değil mi? Neden illa ki yanınızda biri olması gerekiyor ki..

Gitsinler. Ama beni de zorlamasinlar.cunku ben onlar istiyo diye 3 yaz istemeye istemeye trabzona gittim.1 hafta da sıkıldım. Sadece evdeydim.2 kez denize gittik.ve inanın evdeydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…