- 4 Şubat 2022
- 2.870
- 6.907
- 108
- Konu Sahibi kedikiz1728
-
Ailesi o olmadan gitmiyormuş. Kendisi de her sene Trabzon'a gitmek istemiyormuş ailesi onsuz gitmeyince trabzondaki kardeşi onu sucluyormus senin yüzünden annemlerde gelmedi göremedim diye.İnsanlar çocuklarını görmeye gitmesin mi? Sizi bırakmamaları sorun olabilir ama onlar gitmek istemekte haklı. Ablanızda çağırmakta haklı. Siz istemiyorsunuz diye gitmesinler mi?
Gezmek istiyorsanız arkadaş ile yapın.
Ben isten yeni ayrıldım. Zamanım çok şuan.ama ben bu yazda evde kalmak istiyorum diyince hemen surat asıyolar.sartlamislar kendilerini her yaz trabzona gitmeye.kendileri gidebilirler.ama ben onlar istiyo diye hep gittim.artik bırakın beni diyorum.yalniz kalamazsın diyorlar. Haksızlık bu.cunku ben evlat olarak onlara hep fedakar davrandimKendi başınıza da gezip tatil yapabilirsiniz biliyorsunuz değil mi? Neden illa ki yanınızda biri olması gerekiyor ki..
Hayir calisirkende oyleler29 yaşındasınız çalışmıyor musunuz. Kendi düzeninizi ekonomik bağımsızlığınızı elinize alsaydınız bu şekilde olmazdı diye düşünüyorum
Alışmışlar demek ki sürekli fedakar olmanıza.. Neden yalnız kalamazsınız ki?Ben isten yeni ayrıldım. Zamanım çok şuan.ama ben bu yazda evde kalmak istiyorum diyince hemen surat asıyolar.sartlamislar kendilerini her yaz trabzona gitmeye.kendileri gidebilirler.ama ben onlar istiyo diye hep gittim.artik bırakın beni diyorum.yalniz kalamazsın diyorlar. Haksızlık bu.cunku ben evlat olarak onlara hep fedakar davrandim
Ben gitmiyorum isteyen buyursun gitsin diyin ve kararli olun. Ablaniz vs de darlarsa eeeh yeter 30 yasindayyim bi salin beni beee diye minik cinnetler gecirin. Bu arada sosyal faaliyetlerle ugrasip arkadas edinin. 50-60 yasindaki annenizi darlamayin siz de. Ailede genel olarak herkes birbirini darliyor. Kova burcu olarak okurken icim sıkıldı.
Gitsinler. Ama beni de zorlamasinlar.cunku ben onlar istiyo diye 3 yaz istemeye istemeye trabzona gittim.1 hafta da sıkıldım. Sadece evdeydim.2 kez denize gittik.ve inanın evdeydik
Gitmeyin çok basit.Doğru okumadiginizi düşünüyorum. Her sene onlar istiyo diye ben istemediğim halde gittik. Hafta sonları annemle gezen biri değiliz.cunku bisey yapmiyo.ama Trabzon olunca hemen gitmek istiyor.haksizlik görüyorum bunu.cunku benim için bisey yapmiyo
Trabzon görmek istediğim şehirlerden denize de giriyormussunuz.İstanbul da aileniz sizinle gezmiyorsa arkadaşınız da mı yok ?Ablam ve ailesi 3 yıldır Trabzonda yasiyo. Aslende oraliyiz ama köyümüz falan yok bizim ailenin orda.3 yaz ablamın ısrarlari yüzünden sırf ailem oraya trabzona gitmek istiyor diye istemeye istemeye gittim.bu senede anne gel 2,3 gün Bi yere gidelim dedim, para yok dedi.istanbulda adaya gidelim günü birlik dedim uğraşamam dedi.ona yok buna yok.inanın.kafa dengi arkadaşım da yok gidecek.olsada hafta sonu herkesin farklı işi var.simdi bu senede hadi Trabzona gidelim diye tutturmuşlar.dedim siz haksızlık yapıyorsunuz.3 yıldır her yaz istiyorsunuz diye bende gittim oraya.ama orda bisiy de yapmıyoruz evdeyiz hep sadece denize giriyoruz sizde evdesiniz anne dedim.bi sene bari beni rahat bırakın dedim.ablamida biliyorum,annemle babam senin yüzünden gelmiyo seni yalnız bırakmıyorlar dicek.cunku daha önce demisti. Ve ben bunları her sene yasamaktan yoruldum. Siz olsaydınız napardiniz?
Siz Trabzon'a niçin gitmek istemiyorsunuz? Ablanizda kaldığınız için mi? Trabzon u sevmediginiz için mi?Ablam ve ailesi 3 yıldır Trabzonda yasiyo. Aslende oraliyiz ama köyümüz falan yok bizim ailenin orda.3 yaz ablamın ısrarlari yüzünden sırf ailem oraya trabzona gitmek istiyor diye istemeye istemeye gittim.bu senede anne gel 2,3 gün Bi yere gidelim dedim, para yok dedi.istanbulda adaya gidelim günü birlik dedim uğraşamam dedi.ona yok buna yok.inanın.kafa dengi arkadaşım da yok gidecek.olsada hafta sonu herkesin farklı işi var.simdi bu senede hadi Trabzona gidelim diye tutturmuşlar.dedim siz haksızlık yapıyorsunuz.3 yıldır her yaz istiyorsunuz diye bende gittim oraya.ama orda bisiy de yapmıyoruz evdeyiz hep sadece denize giriyoruz sizde evdesiniz anne dedim.bi sene bari beni rahat bırakın dedim.ablamida biliyorum,annemle babam senin yüzünden gelmiyo seni yalnız bırakmıyorlar dicek.cunku daha önce demisti. Ve ben bunları her sene yasamaktan yoruldum. Siz olsaydınız napardiniz?
Çalışmıyor musunuz?Doğru okumadiginizi düşünüyorum. Her sene onlar istiyo diye ben istemediğim halde gittik. Hafta sonları annemle gezen biri değiliz.cunku bisey yapmiyo.ama Trabzon olunca hemen gitmek istiyor.haksizlik görüyorum bunu.cunku benim için bisey yapmiyo
29 yaşındaki kadın hafta sonu arkadaşlarıyla gezer ya da calismiyorsaniz hafta içi de arkadaşlarınızla gelmelisiniz
Ne işiniz var annenizle?
Ayrıca evlat evlattir , anne babaniz senede 1 kere evlatlarını görmeye gidiyor , onlara gitmeyin deme hakkınız yok
Ortada yapılan bir haksızlık yok
yazdığımı iyi okumadın galiba. 3 senedir her yaz onlar istiyo diye istemediğim Bi yere gittim ben.benim orda sıkılmam bunalmam kimsenin umrunda olmadı.herkes keyfindeydi..bi senede gitmeyin dedim.yada bensiz gidin. Her yere peşlerinden gitmek zorunda degilim.evladi her yıl 2 kez geliyo istanbula zaten. Ayrıca bende evladıyım.benim mutluluğumda onemli.hep bana hep bana olmaz.
İşte anlatmak istediğim bu.zaten 3 senedir yazları gittik.onlar istediği için.bide ablam yılda 2 kez falan gelip gidiyo zaten.ama annemin ve babamın bana yaptığı haksızlık bu.ben olmayınca gitmiyorlar buda ablamı benim üstüme itiyo.mecburen gitmek zorunda bırakıyorlar.3 senedir her yaz istediniz diye gittim. Sıkılıyorum orda diyorum kimse bunu takmiyo.evlatsa bende evladım.bu niye umursanmiyo.2.gunluk Bi yere gidelim diyince gerek yok diyorlar.cifte standart görüyorum bunuGitmeyin onlarda gitmiyorsa gitmesin Alla alla zorla mı ya.. isteyen 30yaşında koca insano evde bırakıp diğer çocuğu görmeye gider yani gitme derslerini alırlar belki üf ne bunaltıcı durum nefret ederm istemediğm yerlerde bulunmaktannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?