Ekleme Yapıyorum. 1.5 yaşında kızım var. Görüştüğü kişi kızımı sevmek istiyormuş. Ben de müsaade etmedim diye alındı. Eşim duyarsa görürse ne diycem Allah aşkına. Sizce normal mi?Merhaba ben 28 yaşındayım. 5 yıllık evliyim. Annemle babam 10 yıl önce boşandı. Önceden temiz ve güzel bir hayatımız vardı. Babam annemi aldattı boşandılar ve babam yeniden evlendi. Annem de bizim yanımızda kaldı. Çok fedakarlık yaptı inkar edemem. Ama annemin artık her şeyi boşvermişliği , toplum içindeki tavırları beni cok rahatsız ediyor. Sürekli erkeklerle muhabbetler, sevgilileri. Eşimden saklamaya çalışırken artık yoruluyorum. Eşim de biraz mutaasıptır bu konularda. Artık utanıyorum. Hem kendi adıma hem de annemin eşimin gözünde değerinin düşmesini istemiyorum. Ama annem.hiç umursamıyor. Hayat benim hayatım kimse karışamaz havalarında. Ben kimseyle görüştüğüne kızmıyorum. Bir kişi olsun niyeti ciddiyse o zaman çıkarsın karşımıza usulünce tanışalım edelim. Ama 3 günlük insanlar için beni mahcup etmesine kendini böyle ayaklar altına almasına çok kızıyorum. Ama anneme kalsa ben haksızım. Siz olsaniz napardiniz?
Bence annenizin normalde böyle biri değilken bi müddet sonra bu şekilde erkekler, sevgililer bu tarz şeylere sarmasını tamamen psikolojik olarak görüyorum.. Amaç yalnızlığını gidermek ise evlenirdi. Ama sürekli başkalarıyla konuşmaya başlaması. Hayatta yaşadıklarından ötürü bi yerde patlak veriyor olarak gördüm...Merhaba ben 28 yaşındayım. 5 yıllık evliyim. Annemle babam 10 yıl önce boşandı. Önceden temiz ve güzel bir hayatımız vardı. Babam annemi aldattı boşandılar ve babam yeniden evlendi. Annem de bizim yanımızda kaldı. Çok fedakarlık yaptı inkar edemem. Ama annemin artık her şeyi boşvermişliği , toplum içindeki tavırları beni cok rahatsız ediyor. Sürekli erkeklerle muhabbetler, sevgilileri. Eşimden saklamaya çalışırken artık yoruluyorum. Eşim de biraz mutaasıptır bu konularda. Artık utanıyorum. Hem kendi adıma hem de annemin eşimin gözünde değerinin düşmesini istemiyorum. Ama annem.hiç umursamıyor. Hayat benim hayatım kimse karışamaz havalarında. Ben kimseyle görüştüğüne kızmıyorum. Bir kişi olsun niyeti ciddiyse o zaman çıkarsın karşımıza usulünce tanışalım edelim. Ama 3 günlük insanlar için beni mahcup etmesine kendini böyle ayaklar altına almasına çok kızıyorum. Ama anneme kalsa ben haksızım. Siz olsaniz napardiniz?
İstediği kadar alınsın, çocuğumu tanımadığm birinin sevmesine izin vermezdim bende olsam.Ekleme Yapıyorum. 1.5 yaşında kızım var. Görüştüğü kişi kızımı sevmek istiyormuş. Ben de müsaade etmedim diye alındı. Eşim duyarsa görürse ne diycem Allah aşkına. Sizce normal mi?
Ortalık çocuk istirmarcısı,sapıklarla dolu.Anneniz bunu idrak edemeyecek durumda olabilir.Asla izin vermeyin.Ekleme Yapıyorum. 1.5 yaşında kızım var. Görüştüğü kişi kızımı sevmek istiyormuş. Ben de müsaade etmedim diye alındı. Eşim duyarsa görürse ne diycem Allah aşkına. Sizce normal mi?
Annenize sinir oldum. Torun evlattan bile değerli olan tek şey sanırım. Benim annem için öyle en azından. Adama ne alaka diyeceğine birde utanmadan size mi küsüyorEkleme Yapıyorum. 1.5 yaşında kızım var. Görüştüğü kişi kızımı sevmek istiyormuş. Ben de müsaade etmedim diye alındı. Eşim duyarsa görürse ne diycem Allah aşkına. Sizce normal mi?
Malesef. Annem olmasa küfür eder def ederim. Ama o kadar arada kaldım ki... yanlış yolda olduğunu biliyorum ama asla kabul etmiyor. O kadar boşvermiş ki her şeyi hiçbir değeri kalmamış... hiç kimseden çekincesi kalmamış.Annenize sinir oldum. Torun evlattan bile değerli olan tek şey sanırım. Benim annem için öyle en azından. Adama ne alaka diyeceğine birde utanmadan size mi küsüyor
Yani madem ki beraber yaşamıyorsanız bırakın kendi bildiğini yapsın sizle ailenizle muhatap etmesin bu adamları yeterYok birlikte değiliz ama sırf bu yüzden görüşmek dahi istemiyorum. Her seferinde zor durumda kalıyorum çünkü. Rest çekmek istiyorum ama bir yandan da annem. Yani fedakarliklari hiçe saymak vicdanımı rahatsız ediyor. Bir yandan da düşünüyorum. Ben olsam kızımı el kapısında asla mahçup etmezdim. Hatta hep yüceltirdim. Ben her seferinde ailem yüzünden mahçup oluyorum.
Kesinlikle ben de isterim tabi ki annem yalnız kalmasin, eşi olsun. Ama her gün başka biriyle. Annem bize gelir sevgilisi kapıdan almaya gelecekmis. Yani burnuma burnuma sokuyor. Ben eşime yansıtmamaya çalıştıkça o sürekli ortada yaşamaya devam ediyor. Eşimi ilgilendirmiyor tabi ki ama olanları bilse, ben anneme gittiğimde gözü arkada kalır. Anneme güveni sarsılır. Ben bunu istemiyorum. Yoksa tabi ki annemin yaptıkları yüzünden beni yargilayacak değil.Benim annemde yalnız.
Evlenmesini,sevgilisi olmasını,ilişki yaşamasına tepki göstermem.
Ama çocuğuma asla yaklaştırmam bu devirde kimseye güvenmiyorum ne münasebet sevecekmiş gorecekmis elin adamı.
Benim eşim de annemin ciddi düşündüğü bir kaç kişiyle tanıştı,bende tanıştım.
Ama hepsi bir sebeple olmadı ve daha sonra bizde sıkıntı yaşamıştık sonra geçti bizim durumumuz.
Belki sizinde geçer.suan psikolojik olabilir, yalnızlıktan bir çıkış yolu da olabilir.
Anneniz genç mi benim annem gençti sonradan duruldu diyebilirim.
Eşine çok yansıtma hatta çoğu şeyi bilmese iyi olur.daha sonra çok lafını edebilir,sizinde aranızda problem olur illaki.
Senin mahcup olacağın bı durum yok ortada.Yok birlikte değiliz ama sırf bu yüzden görüşmek dahi istemiyorum. Her seferinde zor durumda kalıyorum çünkü. Rest çekmek istiyorum ama bir yandan da annem. Yani fedakarliklari hiçe saymak vicdanımı rahatsız ediyor. Bir yandan da düşünüyorum. Ben olsam kızımı el kapısında asla mahçup etmezdim. Hatta hep yüceltirdim. Ben her seferinde ailem yüzünden mahçup oluyorum.
Alınsın, dedem '' Küsenin ekmeği tatlı olur. '' derdi. Biraz küssün de başınız dinlensin sizin de. Kendi hayatını mı yaşıyor, yaşasın, onu tutan yok görüldüğü üzere. Keko dayı şirinlik yapıyo işte, sizin çocuğunuz ayıcı Bayram 'ın ayısı mı öyle önüne gelene oynatacak?Ekleme Yapıyorum. 1.5 yaşında kızım var. Görüştüğü kişi kızımı sevmek istiyormuş. Ben de müsaade etmedim diye alındı. Eşim duyarsa görürse ne diycem Allah aşkına. Sizce normal mi?
Aynısını yaşadık galiba bizKesinlikle ben de isterim tabi ki annem yalnız kalmasin, eşi olsun. Ama her gün başka biriyle. Annem bize gelir sevgilisi kapıdan almaya gelecekmis. Yani burnuma burnuma sokuyor. Ben eşime yansıtmamaya çalıştıkça o sürekli ortada yaşamaya devam ediyor. Eşimi ilgilendirmiyor tabi ki ama olanları bilse, ben anneme gittiğimde gözü arkada kalır. Anneme güveni sarsılır. Ben bunu istemiyorum. Yoksa tabi ki annemin yaptıkları yüzünden beni yargilayacak değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?