Ailemin Yükünü Çekmekten yoruldum.

Canimcim niye yanlis yolda olsun,annenle konus sizin evinize yansitmasin iliskisi ciddi degilse.Kadincagizi biraz salmalisin.

Ben annemi ellerimle evlendirdim.Keske evlenmese flirt yasasa gezseydi.Esim karisamaz alnini karislarim.Calismis evini barkini almis sosyal bir kadin benim annem.Hos muhtaclik durumu dahi olsa ben onu tatillere yollar el ustunde tutardim.

Sen fazla esinin etkisinde kalmissin yavrunu uzak tut yeter ortada nefret gudulecek bir durum yok.

Direk söyleyeceğim. Kusura bakmayın. Anneniz bekar bir kadın ve erkek arkadaşları görüştüğü kişiler olabilir. Damadı da siz de bu konuda sınırınızı yerinizi bilin. Anneniz ayrı bir birey. ona böyle karışamazsınız.

Çocuğunuzu tabii ki sevdirmeyin kimseye. Evlilik ya da birlikte yaşama gibi ciddi bir şey düşünmediği sürece sizin tanışmanıza da gerek yok bence.

Eşinizi ilgilendiren bir durum yok. Kaç yaşında kadın hayatını damadının doğrularına göre yaşamak zorunda değil.

Aynı durumu kayınvalideniz yaşıyor olsaydı eşiniz "aman benim hanım bu durumdan hoşlanmaz" diye böyle sizin gibi strese girmezdi. En ufak olumsuz yorumunuzda "sana ne sen işine bak" şeklinde bir cevap alırdınız.
Kendinizi elin oğluna ezdirmek sizin bileceğiniz iş ama bari ananızı babanızı ezdirmeyin.

Annenizin neler yaşadığını neler atlattığını tahmin bile edemezsiniz ..senelerce evine çocuklarına kendini adamış bir insan düşünün teşekkürü bir aldatilma ile olmuş .aldatılma çok ağır bir şey İnsanin bünyesi kaldırmıyor üzüntüler sitemler pismanliklar yaşanılanlar anneni rahat bırakmaz ağır bir psikolojik travma.babanızda sizde kendinize yol çizmişsiniz . Çocuğunuzu elin adamına gistermemekte haklısınız ama koşullar her ne olursa olsun annenize desteğinizi esirgemeyin

Ailenin yükünü mü çekmekten yoruldun !? Sağlıklı düşünebildiğinden emin misin? Belli ki annen sizin yükünüzü çekmekten sıkılmış! Çocuğunu silah zoruyla sevdirecek değil. Hayır dersin olur biter! Kuyruğunuz sıkışınca ANNE ANNE ANNEEEĞĞĞ!? Menfaatiniz kesilince, hoşunuza gitmeyen bi durum olunca mı yük!? Kım bilir annen yıllarca neleri yüklenmiş!!!

yerinizde olsam annemle görüşmeyi olabildiğince azaltırım...kendi özel hayatı tabi ama benim ahlak anlayışıma uymuyorsa annem de olsa görüşmemeyi seçerim

Sevgili edinmek için yaş kotası mı var?

Sanırım baban anneni aldattığı için , annende klasik , -bak ben begeniliyorum, isteniyorum, sen neler kacirdin- duygusu var..bu duygu ile de önüne kim çıksa peşinden gidiyor...ama bu tehlikeli

Bugun çocuğunuzu sevdirmek ister, yarın para ister, bakarsın malı mülkü varsa kaptırır, hatta belki istismar edilir. Yani anneniz bir yol tutturmuş, e bu kadar fazla adamla görüşüyorsa belli ki sağlam kriterleri de yok. Kim olsa görüşüyor, aralarında sapık da olabilir, dolandırıcı da.
Ben olsam eşimden önce kendim utanırdım.
O da bir birey, kendi hayatı diyemeyeceğim malesef. Kendi psikolojik travmaları olabilir o halde destek aldırın, olgun bir insan gibi davransın. Gerçekten yeniden sevmek, yeniden hayat kurmak isteyince de buyursun kursun.
Yıllar önce yaşadığı travmanın faturasını hep birlikte ödemeyin yani hala. Toparlansın.
Çünkü ortalıkta kötü insan çok. Yıpratırlar annenizi, yazık olur.

Sevgili edinmek için yaş kotası mı var?
Ben ciddi bir şey olduğu sürece, yaşta/ilişkide sorun görmüyorum. Bunu da belirttim. Şahsen şu an 54 yaşında olan annemin “sevgilileri” olmasını, gönül eğlendirmesini, üstelik bebeğimi de buna alet etmesini istemezdim. Konu sahibi aynen böyle yazmış. Sizin için bunlar sorun olmayabilir,saygı duyarım.

İlişkini min seviyeye indir

İnsan bir ağırlığı olsun bekliyor tabi ki evlenebilir ama sürekli onla bunla gezme modu hoş değil

Ne münasebet ya sapık mı ne sevmek istiyormus?
Alınsın valla kim alınıyosa.

Anneni uyar böyle devam edersen muge anlilik olursin illaki biyerde patlak verir tum turkiyeye rezil oluruz diyin gözünü korkutun vay anasini insanlara neler oluyor

Ben bu fikre katılmıyorum, doğuran ebeveyn çocuğu ayakları üzerinde durana kadar tabi ki fedakarlıklar yapacak.
Torun sahibi olmuş kadınla, ergen yaşta ki kızın tavırları da, ilişkileri de farklı ve kaliteli olmalı.
O kadar yaşanmışlığın, görmüş geçirmişliğin olgunluğu nerede kalır o zaman?

Konu sahibi eğer annemin düzgün bir adamla güzel bir ilişkisi var. İkinci baharını yaşamak istiyor tarzı bir durum olsa ve buna rağmen karşı çıkıyor olsanız, "tabi ki olacak rahat bırakın kadını" derdim. Ama sürekli değişen sevgililerden, ergence tavırlardan bahsediyorsunuz. Şu durumda tepkinizi göstermenizi ve biraz mesafe koymanızı öneririm. Bir süre darılır ama yaşadıklarından beklediği doyumu alamadığında size hak verir.

Eşiniz hangi sadrazamdan olma da anneniz onun gözünden düşecek
Evet hayat annenizin hayatı doğrusuyla yanlışıyla bu onun hayatı dilediği gibi Yaşar, eşinizin anneniz üzerinde hiçbir tasarrufu annenizin de eşiniz üzerinde hiçbir sorumluluğu yok
Annenizi ayaklar altına alan sizsiniz
Bir mesajınızda da annem olmasa küfür edecem demişsiniz, hiç utanmadınız mı? Herşeyden kendinize utanacak birşey çıkardınız da bunu mu yakıştırdınız kendinize annenize?
Keşke herkese saygı duyabilseniz
Kadının canı ister günü birlik ilişki yaşar canı ister tek gecelik canı ister ömürlük, bunun için birilerinden izin mi alacak
Bebeği duruma alet etme filan yok, anne teklif etmiş bebeğin annesi reddetmiş olmuş bitmiş, bebek neye alet olmuş
İnsanlar bir ilişkiye başlarken bunun nereye varacağını bilemezki yaşar ve görürsün
Mevzu bunların benim için sorun olup olmaması değil sınırlarımızı bilmek, benim sınırım annemin kişisel alanında son buluyor

Arkadaş fikir sormuş ben de fikrimi belirttim. Bana yaşananların normal gelmediğini söyledim. Herkese saygı da duyarız, buna siz karar veremezseniz ki Ne demek “keşke herkese saygı duyabilseniz?!”
Neyse, iyi günler.

Hergün sevgili değiştiren insan da 60 yıl aynı yastığa baş koyan insanda aynı saygıyı hakediyor
Kimsenin özel hayatına burnumuzu sokma hakkına sahip değiliz
Keşke herkese saygı duyabilseniz bu demek işte
Sizin duyacağınız saygıya ben karar verebilseydim çok farklı olurdu zaten

İnanın sizin gibi gergin insanlarla uğraşmaya hiç halim yok. Allah’tan sizin gibilerle az karşılaşıyorum.
Dünyanın en iyisi sizsiniz. Tekrar iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…