Merhaba arkadaşlar, önce bir konu açmıştım aceleyle yazmıştım pek anlaşılmadı kusura bakmayın. Bayramda ailemde kalmıştık 1 hafta falan eve gelince ablam mesaj atmıştı bence siz bundan sonra bayramlarda 3.gün gelin yada sen gel eşin gelmesin diye bozuldum ama ses etmedim eşime de bu olaylardan hiç bahsetmedim eşim şakasına bişey söylüyor ciddi anlıyor sebebi de buymuş ne olursa olsun eşim sevmek zorunda değil. kimse dört dörtlük te değil, ailemdeyken eşim anneme ilerde tarlayı ver bize taşınalım buraya diye takılmıştı ablamla kardeşim bunu babama söylemiş. babamda eşime sinirli bi şekilde ne biçim çocuk bu yüzsüz nerden bulaştık bunlara gibisinden hakaretler etmiş kaç kez kaldığından tarlaya gidelim dedi falan demiş bunu da bana ses kaydı attılar. eşimde duydu haliyle hiçbişey demedi tepki vermedi ailen ne diyeyim dedi ama ben çok kötü oldum niye babamı dolduruşa getiriyorlar ben ablamın her zaman yanında oldum ama yanlış yapmışım demek ki annemde bir tepki vermedi ben ablamın numarasını sildim konuşmama kararı aldım aileeme de gitmeyi düşünmüyorum niye ablamla bir olup eşimin arkasından konuşuyolar varsa problem bana söyleyin böyle bi durumda sizin tepkiniz ne olurdu