- 11 Aralık 2018
- 42.743
- 265.482
- 598
Valla seviliyorum. Anneme babama karşı da bir saygısızlığım olmadı bu yaşıma kadar çok şükür. Onları kıracağıma kafamı kırarım.Sen çok seviliyorsun doğru saygısız.
Herkesin ailesi seninki gibi düzgün değil ama.Valla seviliyorum. Anneme babama karşı da bir saygısızlığım olmadı bu yaşıma kadar çok şükür. Onları kıracağıma kafamı kırarım.
Düzgün bir insan olup olmamak herkesin kendi seçimi ama. Armutun her zaman dibine düşmesine gerek yok.Herkesin ailesi seninki gibi düzgün değil ama.
Elleri direksiyonda, ayagi gaz pedalindaki adama karsi bu soylediklerin kendini koruma seklin miKi arabayı bariyere süren ilk saldırmaya çalışan birisine elbet kendimi korurum
Tamam sen döversinEvladım olsan ben de döverim seni
Benim kendime göre tek hatam,aşırı fevriyim tahammülsüzüm aniden kinlenip hırslanıyorum birde o olayı geri de bırakamıyorum düşündükçe hırs yapıyorum.Düzgün bir insan olup olmamak herkesin kendi seçimi ama. Armutun her zaman dibine düşmesine gerek yok.
Ki senin kişiliğini de az çok biliyoruz burada.
Mesela sizi hiç tanımıyorum dimi,baskası takmaz yorumları ben onu da takıyorum ve saldıracak yer arıyorum.Düzgün bir insan olup olmamak herkesin kendi seçimi ama. Armutun her zaman dibine düşmesine gerek yok.
Ki senin kişiliğini de az çok biliyoruz burada.
Evet öyle maalesef kimse birbirini dinlemedi o an olay karıştıNe olmuş olursa olsun baba kız evladına bu lafları nasıl söyleyebilir anlayamıyorum.
Sizinde iletişim şekliniz kötü, konuda herkes hatalı.
Yorumlar yanlış mı ??? Birde kızıyorsunuz.Pire için mahalleyi yakıyorsunuz.Sorunun en çok sizden kaynaklandığını anlayıp odağınızı ve kendinizi değiştirdiğinizde hayatı bambaşka görmeye başlarsınızMesela sizi hiç tanımıyorum dimi,baskası takmaz yorumları ben onu da takıyorum ve saldıracak yer arıyorum.
Biz farkındayız zaten takıp saldıracak yer aradığının. Anne babana karşı da aynı tavırdasın muhtemelen. Olmaz. Anne baba dediğin affedersin ağzına etse de saygısızlık edilmez, alttan alınır hele ki iş fiziksel şiddete vardırılmaz.Mesela sizi hiç tanımıyorum dimi,baskası takmaz yorumları ben onu da takıyorum ve saldıracak yer arıyorum.
Biliyorum ama elimde degil sanki saldırmasam aşağılanacak gibi hissediyorumBiz farkındayız zaten takıp saldıracak yer aradığının. Anne babana karşı da aynı tavırdasın muhtemelen. Olmaz. Anne baba dediğin affedersin ağzına etse de saygısızlık edilmez, alttan alınır hele ki iş fiziksel şiddete vardırılmaz.
Kimse durduk yere linçlenmiyor burda yıllardır burdasın daha farkedemedim mi missYani burda bazen durduk yere konu sahibeleri lincleniyor, nedne hic bilmiyorum. Kizina kufur eden anne ne demek yahuuu, ailen belli ki ruh hastasi ve manyak tiplerden olusuyor . Burda da sana suc bulup sen saygisizsin, sen babani cileden cikarttin adam normal bir insan amma gitti arabayi bariyerlere suruverdi!! diyenlere Allahtan akil fikir diliyorum.
Ailenizle olan kavga ve tartışmalarınızı hareket halindeki bir araçta ve trafikteyken yapmamaya ne dersiniz ? Bilgisayar oyunu mu bu ?Direkt konuya gireceğim arabadayız ve yolculuk yapıyoruz annem 3 dür istemediğim şakayı yapıyor uyarıyorum yapma diye sus diye en son babam atladı ordan noluyor ya felan diye ben de sen karışma dedim o da kes dedi ben de düzgün konuş istersen dedim birden arabayı bariyere hızla sürdü ve çarpmak istedi seni burda öldürürüm dedi ben de sıkıysa dene dedim annem babamı tutmaya calısıyor ben sakince basitlik diz boyu yaptığın hareketlere bak dedim hala öldürücem seni orospu dedi sonra vurmaya çalıştı ağzına sıçarım orospu diye ben de tekme attım kafasına iki tane birbirimize girdik sonra annem felan durdurdu elim ayağım titriyor hala napmış olabilirim bu kadar nefret ediyorum bunlardan
Evet,çünkü sporcuyum ve düzenli beslenmem lazım ondan önce de sokmuyor mutfağa hiçbir şekilde sokmuyor,gerçekten güçten düştüm ve bu performansıma yansıdı diyince de kızıp kabul etmiyor
Hanımefendi,benim şu an dizimi bükmem ayakta durmam yasak antrenörüm ben mecbur gidiyorum heves miyim yoksa şu halde gitmeye,yoksa eskiden tabii ki kendime tost felan yapardım.
Anlamayanlar için,diz kapağım çapraz bağlardan yana dönük ameliyat olmam lazım ama henüz kremle ve dizlikle kapağı oturtturmaya çalışıyoruz.
Milli sporcuyum esneğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?