Ailemle çok kötü kavga ettim

Dipnot:sakinlesince oturup konuştuk mecburen özür diledim tehdit ettiler, aslında hatalıyım o an sussam olay geçince kızın üstüne geldik böyle demeseydik diyeceklerdi.Haklıyken haksız duruma düstüm herkese tesekkurler.

Düzgün bir insan olup olmamak herkesin kendi seçimi ama. Armutun her zaman dibine düşmesine gerek yok.

Ki senin kişiliğini de az çok biliyoruz burada.
Benim kendime göre tek hatam,aşırı fevriyim tahammülsüzüm aniden kinlenip hırslanıyorum birde o olayı geri de bırakamıyorum düşündükçe hırs yapıyorum.

Ne olmuş olursa olsun baba kız evladına bu lafları nasıl söyleyebilir anlayamıyorum.
Sizinde iletişim şekliniz kötü, konuda herkes hatalı.

Düzgün bir insan olup olmamak herkesin kendi seçimi ama. Armutun her zaman dibine düşmesine gerek yok.

Ki senin kişiliğini de az çok biliyoruz burada.
Mesela sizi hiç tanımıyorum dimi,baskası takmaz yorumları ben onu da takıyorum ve saldıracak yer arıyorum.

Ne olmuş olursa olsun baba kız evladına bu lafları nasıl söyleyebilir anlayamıyorum.
Sizinde iletişim şekliniz kötü, konuda herkes hatalı.
Evet öyle maalesef kimse birbirini dinlemedi o an olay karıştı

Mesela sizi hiç tanımıyorum dimi,baskası takmaz yorumları ben onu da takıyorum ve saldıracak yer arıyorum.
Yorumlar yanlış mı ??? Birde kızıyorsunuz.Pire için mahalleyi yakıyorsunuz.Sorunun en çok sizden kaynaklandığını anlayıp odağınızı ve kendinizi değiştirdiğinizde hayatı bambaşka görmeye başlarsınız

Biz farkındayız zaten takıp saldıracak yer aradığının. Anne babana karşı da aynı tavırdasın muhtemelen. Olmaz. Anne baba dediğin affedersin ağzına etse de saygısızlık edilmez, alttan alınır hele ki iş fiziksel şiddete vardırılmaz.

Biliyorum ama elimde degil sanki saldırmasam aşağılanacak gibi hissediyorum

Kimse durduk yere linçlenmiyor burda yıllardır burdasın daha farkedemedim mi miss

Bu hale gelecek kadar ne yaşadınız. Babaya tekme atmak ne demek öyle şeyler demek. :/ babanda zaten deli belli. Birbirinize hep boylemisiniz. Aynı evde nasıl yaşıyorsunuz. 2 saat sonra hoc bir şey olmamış gibi mi davraniyorsunuz

Ailenizle olan kavga ve tartışmalarınızı hareket halindeki bir araçta ve trafikteyken yapmamaya ne dersiniz ? Bilgisayar oyunu mu bu ?

Kendi canınız ve ailenizin canını önemsemiyor olabilirsiniz ancak sizinle aynı güzergahta ilerleyen diğer insanların ve canlıların hayatını tehlikeye atmaya hakkınız yok.

Böyle birşey olucak ve ben babamın kafasına tekme atıcam babam beni ne yapar biliomusun helal olsun valla. Eskiden anne baba korkusu vardı bizlerde. Yerimizi hadimizi bilirdik saygılı olurduk. Şimdiki gençler çok değişik gerçekten. Hayret ediyorum. Baba haklı demiyorum ama sende haklı değilsin anne baba ile nasıl konuşulacağını bilmiyorsun.

2 Ağustos 2025 konunuzdan :
Evet,çünkü sporcuyum ve düzenli beslenmem lazım ondan önce de sokmuyor mutfağa hiçbir şekilde sokmuyor,gerçekten güçten düştüm ve bu performansıma yansıdı diyince de kızıp kabul etmiyor

Hanımefendi,benim şu an dizimi bükmem ayakta durmam yasak antrenörüm ben mecbur gidiyorum heves miyim yoksa şu halde gitmeye,yoksa eskiden tabii ki kendime tost felan yapardım.

Anlamayanlar için,diz kapağım çapraz bağlardan yana dönük ameliyat olmam lazım ama henüz kremle ve dizlikle kapağı oturtturmaya çalışıyoruz.

Milli sporcuyum esneğim

Kendi işinizi görmeye gelince ameliyat olmanız lazım; ailenizle tartışmaya, kavgaya gelince esneksiniz yani, maşallah.

Keşke bir sporcuda bulunması gereken diğer değerlere de sahip olsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…