gerçekten çok çok zor bir durum.. bir yanda aileniz diğer yanda evliliğiniz.. tmm aileniz her konuda destek olmuş çok güzel ama sizinde bir hayatınız var.. eşinizle yalnız olmak istemeniz akşam sakin bir ortamda olmak istemeniz çok normal.. aileniz bu tarafı düşünemiyor sanırım.. kardeşiniz yok mu bu durumu ona anlatsanız o da annenize uygun bir dille söylese.. bunu direkt siz söylerseniz aileniz gücenebilir. ya da bir bahaneyle farklı bir eve taşının biraz daha uzak bir yere...
araya mesafe koymak için bi çözüm bulman gerekiyor, çok fazla iç içe olmuş ilişkiler. benim ailemin boş evi vardı, girin kira vermeyin demişlerdi. ben ne olur ne olmaz diye kabul etmemiştim. şimdi okuyunca iyiki o eve girmemişiz diye dua ettim. çözüm olarak ne yapılabilir bilemedim, aileni kırmadan bi çözüm bulman gerekiyor.
yapabileceğiniz en iyi çözüm işinizden ayrılıp kendi çocuğunuza kendinizin bakması..yada annenizin çocuğunuza kendi evinde bakması...sonuç olarak çocuğunuza hem anneniz hem de sizin evinizde bakıldığı sürece ayrınız gayrınız olmayacaktır...
yanı annenle babanın düşünmesi lazım.sizin bır özel hayatınız oldugunu onlar çoktan unutmuslar.....ailelerden biraz uzak olmak lazım.......
tamam zorlukları var ama uzaktayken oh valla ne etlıye ne sütlüye......
hatayı basta yapmıssınız şimdi onu çözme zamanı da nasıl.......
şimdi bız başka eve cıkıyoruz desenız ne oldu buranın suyumu çıktı derler....
yenı tasınacagınız evde de o sekılde olmayacakları ne malum.....
sonucta cocuk ıcın onlara yakın ev tutmanız lazım....
çok karışık valla......
ee onların evinde yaşıyosunuz ve evet eşinizde iç güveysi olmuş. ve ben evlendiğimde eşinizin durumunda olsam çoktan isyan bayrağını çekerdim..
Aileler durması gerektiği yeri bir bilseler, bu gibi şeyler yaşanmayacak ne güzel. Biraz düşünce lazım, anneniz böyle iyi oldu demek yerine, yalnız kalsınlar diye düşünmesi lazım. Ki babanız, eşinize karışıyor nerde kaldı diye? Gerçekten katlanılması zor bir durum, ev alsanız çocuğa anneniz bakacaksa bu düzen yine bozulmaz, çıksanız dediğim gibi bu şekilde bir düzen kurup, alıştıklarından dolayı yine gelirler. İşiniz zor, konuşmayı deneyin diyeceğim? Ama herkes anlayamıyor yanlış anlıyor, alınıyor.. Allah yardımcınız olsun.
Zor bi durum. İnsan kendisi için yapılan bu fedakarlığa karşı birşey diyemez. Anne babanın gönlü kırılır.
Çocuğun bir yaşındayken çalışmaya başlamışsın. Şimdi kaç yaşında bilmiyorum ama bi kreşe versen nasıl olur?
Kreş için erken diyorsan da en iyi çözüm annenin kendi evinde bakması. Çocukta sıkıldı, onun için de değişiklik olur, hergün dışarı çıkmış olur hava alır desen. Hem onlar kırılmamış olurlar hem de sen daha fazla gerilmemiş olursun.
Annen baban ne güzel seninle ilgileniyorlar. Onları kımadan çözmen lazım. Hakları ödenmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?