Ailemle içiçe oluşum evliliğimi bozuyor :(

canım zor bir durum. annen ile aranızdaki ilişki muhabbet nasıl bilmiyorum ama ben böyle bir durumda olsaydım anneme bir arkadaş gibi söyleyebilirdim oda anlardı diye düşünüyorum. annen nasıl algılar sen tahmin yürüt. ve onu kırmadan bir şekilde annenle konuşmalısın canım. bir süre sonra mutlaka düzene girecektir. olmadı evi biraz daha uzak biryere taşıyın annende çocuğuna kendi evinde baksın . eşin çok haklı öyle hissetmekte. umarım durumunu ailenide eşinide üzmeden halledebilirsin biran önce

ayy çok zor......biz eşimle belli bir süre onun ailesinde belli bir süre de yani şuan benim ailemin yanındayız...

yahu istediğimizi hiç alamıyorduk,babası hep karışırdı ne gerek vardı da cart curt....

eh benim annem de,bunu niye aldınız buna para verceğinize benim kiraya yardımcı olsaydınız da cart curt...

sanki bütün maaşı kendimiz yiyoruz...

can atıyoruz can,gitmek için....insanın kendi evi gibisi var mı ya....

şu an ki aklım olsa ...ailelerle asla !

uzadı zaten bu taşınma olayları iyice gerildim...

bence konuşsanda anlamayacaklardır ...anlasalar bile yanlış anlayacaklardır o yüzden işin zor...

Son düzenleme:
bizde bi kç gün öncesine kadar şehir değiştirip annemlerin yaşadığı yere gidecektik temelli ama kısmet değilmişki olmadı yani erteledik bende bu tip olaylardan korktuğum için hiç istemedim onlarla aynı evde oturmayı iş için bi kaç aylığına da olsa ev üstünde ev OLMAZ!!!!!

konuştum. evet annemle konuştum :)
tahmin ettiğimden çok çok kolay oldu.
normalde biz annemle arkadaş gibiyiz onu kırmaktan korktuğum için iş uzamıştı.
anlattım derdimi :)
o da kızım bu zamana kadar niye söylemedin sen bana benim evime hiç gelme desen ben ona bile alınmam sen benim canımsın dedi
benim bal annem :)

bende öyle olsun istiyorum akşamları gidip alayım çocuğu ama annem bak böyle ne güzel oldu diyor, yemeğin pişiyor
sen kendi evinde bak diyemiyorum.
bazen insan her şeyi açık açık söyleyemiyor

Sizde rahatı görmüşsünüz hayır diyemiyorsunuz. Kararlı bir şekilde konuşsanız anlayacaktır eminim.

Akşamdan yemeğinizi yapın, bir akşamda temizlik yapın, haftasonuda eşiniz ve çocuğunuzla hem evde hem dışarda vakit geçirin.
Unutmayın, sizde bir ailesiniz. Eşinizin kendini iç güveyi hissetmesi normal çünkü her an yanınızdalar..

Yaa bakın kararlı olup konuşunca herşey yoluna giriyormuş demekki :)

rahatı görüp hayır diyemesem rahata devam etmek isterdim değil mi
niye dert edeyim kendime sizce?

nankörlük yaptığını düşünme asla sonuçta sende bir ailesin ve eşin evine geldiği zaman rahat giyinmek rahat hareket etmek isteyebilir.içinde bulunduğun durum zor ailenin düşünmesi gerekir bunları.allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…