Hep annesiyle sorunu olanlarin yazilarini okuyup iclenirdim benim annem daha beter diye ama yinede yazmadim hic. Aklimada gelmezdi bir gun buraya yazacagim.
Annemle normalde olan butun sorunlari anlatacak gucum yok suan.
Sadece bugun olani gozyaslarimin esliginde yazmak istiyorum.
Odamda uzanmistim. Annem geldi camlari silmeye basladi. Felaket bir koku yayildi odaya sildigi bezden afedersiniz ama resmen b*k kokuyordu. Kokuyu alinca kizdim bi rahatvermiyorsun dedim. Sildigin su ne bakicam dedim banyoya girdi kapiyi kapatti gostermedi suyu.
Basladi vidi vidi konusmaya huyudur asla susmaz cildirtir.
Konussun umrumda degil ama agir agiza alinmayacak kufurler etti.
Cildirdim banyonun onune gidip kapiyi saak diye cektim. Oyle cektim diye Terligi aldi ve koluma hizlica vurdu. Kolum uyustu kizardi kabardi agladim bagirdim bende ona vurdum. Bu defa o sildigi pis kokulu bezle sirtima yapistirdi iki kere. Bende onun o sirada elini cizmisim kanamis.
Abim olacak aptal geldi ikisi bir olup laflariyla cildirttilar bu defa bela okudular demediklerini birakmadilar.
Cinnet gecirdim resmen beni haksiz cikartti.
Banyonun kapisini iteledim ve camlar asagi indi.
Cok agladim cok ben o kufuru bir kiz evladi olarak haketmedim zoruma gitti. Bir anne kiz cocuguna nasil oyle kufur soyleyebilir. Afedersiniz ama, a..ına gavurun s..i girsin nasıl der böyle birşey. Hanginiz sabredersiniz? ????
Aglaya aglaya uyumusum.
Uyanirken dua ettim ruya olsun diye degilmis...
Babam geldi camlari kaldirmamislar.
Dinliyorum pislik abim babami dolduruyor. Sadece benim yaptiklarimi soyluyor.
Hayir baba kadin hic bisey yapmadi diyor.
Babam hic yanima ugramadi.
Hep Allah biliyo diyorum ama, yetmiyooooor yetmiyoooor icimi ferahlatmama yetmiyooor.
Dayanamiyorum artik bu eve.
Seslerine konusmalarina.
Suan pislik yanimda yukses seste muzik aciyor uyariyorum yine basladin diyor.
Kahvaltiyla duruyorum basim agridan catliyor ilac aldim fayda etmedi.
Yalnizim hemde coook.
Gitmek istesem gidecek yerim yok.
Ama inanin onlar bana bir adim gelse su yazdiklarimdan utanir pisman olurum ben.
Rabbim yardimcim ol dayanamiyorum artik.
allahım senin gibi evlatlardan bizi korusun
utanmadan bide annesine nasıl vurduğunu anlatıyor
Bende bazen annemle çok büyük kavgalar ediyorum. Arkadaşlarımda ediyor. Sonuçta bence her ailede yaşanıyodur arada sıradadaolsa. Ama keşke annene vurmasaydın. Bazen benmde annem bi şki tane patlatır. Bende uyandığmda keşke rüya olsaydı demiştim kaç kere annemle kavga ettğimde. Ama o günleri atlattık. Artk daha çok alttan almaya çalışıyorm. Sende öle yap bence. Şuan kızgınsın die böyle düşünüyosun
sen nekadarterbiyesiz bir kizsin boyle buyuk konusmiyim benimde evladim var ama senin gibi bie cocugum olsaydi ben seni dovmekten gebertmistim bide utanmadan annene el kaldirmissin sanada senin gibi versin allahim
Üzüldüm, keşke böyle olmasaymış. Keşke kendi odandaki camları silmeyi teklif etseydin, hem için rahat ederdi hem de bezi temizlemiş olurdun. Ben daha anneme bi defa bile sesimi yükseltmemişimdir, o bazen kızar, bağırır ama gider sarılırım hemen sakinleşir. Sivri olmak hiçbir şeyi çözmez ki.. Annenin yaptğı da hoş değil aslında ama senin yaptıkların sana hiç yakışmamış. Psikolojik bi rahatsızlığın mı var? bu kadar büyük tepkiler vermen hiç normal değil çünkü.
Kusura bakmada birazda kendin kaşınmışsın senin odanın camını annen siliyor senin silmen gerekirken ve annene laf ediyorsun beğenmediysen sesini çıkartmasaydın annen gittikten sonra temiz bezle silerdin..Annenin dediği laf çok kötü ama keşke duymamazlıktan gelseydin bir de anneciğine vurmuşsun yazık ya o kadına her ne yaparsa yapsın o senin annen camları indirene kadar abin ve annenle düzgünce konuşabilirdin..O dırdırlar klasik her annede olan bir şey zatenbizde belki aynı olacaz napalım yaratılış meselesi
Psikolojik rahatsızlığım yok ama ciddi bir hastalığım var. Çok ilaç kullanıyorum iyilesemiyorum ama. Sürekli sağlık sorunum çıkıyor. Bugünde aslında sorunlarimi kafaya takmıştım. Normalde böyle tepki vermezdim belki. Ama gözüm hiç bir şeyi görmedi o anda.
durumun ortada seni anladım ama ilk yorumdan belli ki burdada duyacaklarına hazırlıklı ol..
"anne" bu benimde oldugu gibi bazıları bu konuda hassas...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?