Ailemle Kavga Ettim Camları Aşağı Indirdim :((

AsenAsya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
72
1
86
İstanbul
Hep annesiyle sorunu olanlarin yazilarini okuyup iclenirdim benim annem daha beter diye ama yinede yazmadim hic. Aklimada gelmezdi bir gun buraya yazacagim.

Annemle normalde olan butun sorunlari anlatacak gucum yok suan.
Sadece bugun olani gozyaslarimin esliginde yazmak istiyorum.

Odamda uzanmistim. Annem geldi camlari silmeye basladi. Felaket bir koku yayildi odaya sildigi bezden afedersiniz ama resmen b*k kokuyordu. Kokuyu alinca kizdim bi rahatvermiyorsun dedim. Sildigin su ne bakicam dedim banyoya girdi kapiyi kapatti gostermedi suyu.
Basladi vidi vidi konusmaya huyudur asla susmaz cildirtir.
Konussun umrumda degil ama agir agiza alinmayacak kufurler etti.
Cildirdim banyonun onune gidip kapiyi saak diye cektim. Oyle cektim diye Terligi aldi ve koluma hizlica vurdu. Kolum uyustu kizardi kabardi agladim bagirdim bende ona vurdum. Bu defa o sildigi pis kokulu bezle sirtima yapistirdi iki kere. Bende onun o sirada elini cizmisim kanamis.
Abim olacak aptal geldi ikisi bir olup laflariyla cildirttilar bu defa bela okudular demediklerini birakmadilar.
Cinnet gecirdim resmen beni haksiz cikartti.
Banyonun kapisini iteledim ve camlar asagi indi.
Cok agladim cok ben o kufuru bir kiz evladi olarak haketmedim zoruma gitti. Bir anne kiz cocuguna nasil oyle kufur soyleyebilir. Afedersiniz ama, a..ına gavurun s..i girsin nasıl der böyle birşey. Hanginiz sabredersiniz? ????
Aglaya aglaya uyumusum.
Uyanirken dua ettim ruya olsun diye degilmis...
Babam geldi camlari kaldirmamislar.
Dinliyorum pislik abim babami dolduruyor. Sadece benim yaptiklarimi soyluyor.
Hayir baba kadin hic bisey yapmadi diyor.
Babam hic yanima ugramadi.
Hep Allah biliyo diyorum ama, yetmiyooooor yetmiyoooor icimi ferahlatmama yetmiyooor.
Dayanamiyorum artik bu eve.
Seslerine konusmalarina.
Suan pislik yanimda yukses seste muzik aciyor uyariyorum yine basladin diyor.

Kahvaltiyla duruyorum basim agridan catliyor ilac aldim fayda etmedi.
Yalnizim hemde coook.
Gitmek istesem gidecek yerim yok.
Ama inanin onlar bana bir adim gelse su yazdiklarimdan utanir pisman olurum ben.
Rabbim yardimcim ol dayanamiyorum artik.

Bende bazen annemle çok büyük kavgalar ediyorum. Arkadaşlarımda ediyor. Sonuçta bence her ailede yaşanıyodur arada sıradadaolsa. Ama keşke annene vurmasaydın. Bazen benmde annem bi şki tane patlatır. Bende uyandığmda keşke rüya olsaydı demiştim kaç kere annemle kavga ettğimde. Ama o günleri atlattık. Artk daha çok alttan almaya çalışıyorm. Sende öle yap bence. Şuan kızgınsın die böyle düşünüyosun

sen nekadarterbiyesiz bir kizsin boyle buyuk konusmiyim benimde evladim var ama senin gibi bie cocugum olsaydi ben seni dovmekten gebertmistim bide utanmadan annene el kaldirmissin sanada senin gibi versin allahim

Üzüldüm, keşke böyle olmasaymış. Keşke kendi odandaki camları silmeyi teklif etseydin, hem için rahat ederdi hem de bezi temizlemiş olurdun. Ben daha anneme bi defa bile sesimi yükseltmemişimdir, o bazen kızar, bağırır ama gider sarılırım hemen sakinleşir. Sivri olmak hiçbir şeyi çözmez ki.. Annenin yaptğı da hoş değil aslında ama senin yaptıkların sana hiç yakışmamış. Psikolojik bi rahatsızlığın mı var? bu kadar büyük tepkiler vermen hiç normal değil çünkü.

Kusura bakmada birazda kendin kaşınmışsın senin odanın camını annen siliyor senin silmen gerekirken ve annene laf ediyorsun beğenmediysen sesini çıkartmasaydın annen gittikten sonra temiz bezle silerdin..Annenin dediği laf çok kötü ama keşke duymamazlıktan gelseydin bir de anneciğine vurmuşsun yazık ya o kadına her ne yaparsa yapsın o senin annen camları indirene kadar abin ve annenle düzgünce konuşabilirdin..O dırdırlar klasik her annede olan bir şey zaten bizde belki aynı olacaz napalım yaratılış meselesi

durumun ortada seni anladım ama ilk yorumdan belli ki burdada duyacaklarına hazırlıklı ol..

"anne" bu benimde oldugu gibi bazıları bu konuda hassas...

allahım senin gibi evlatlardan bizi korusun
utanmadan bide annesine nasıl vurduğunu anlatıyor

Amin.. Ben kötü bir evladım farkındayım ama doğuştan böyle değilim yaa. Geçmişte yaşadığım,yaşattıkları çok daha kötü şeyler var. Bu yüzden belki sabredememem. Ama siz iyi bir anne olun,cocugunuzu yermeyin. Cocukluktan başlayıp yetiskinliginde bile dövmeyin. Benim gibi bir evladiniz olmaz o zaman..

annen garip de sen 10 kat daha garipsin.o cam siliyor sen oda da oturuyorsun bir de koku yaptı diye tavır yapıyorsun kapıları kapatıyosun o sana terlik atıyor sen ona vuruyorsun o da küfürler ediyor.

sadece anne hatalı değil bunu anla önce,tarafsız şekilde okudum ve gördüğüm bu.

benim de çocuklarım var büyük de konuşmak istemem ama Allah ne böyle anne ne böyle evlat konumunda bırakmasın kimseyi.

Evet pismanim ofkemi kontrol edemedigim icin. Normalde bende alttan alirim,susarim ama bugün o küfür bana çok ağır geldi dayanamadim malesef. Keşke böyle olmasaydi..

sen nekadarterbiyesiz bir kizsin boyle buyuk konusmiyim benimde evladim var ama senin gibi bie cocugum olsaydi ben seni dovmekten gebertmistim bide utanmadan annene el kaldirmissin sanada senin gibi versin allahim

Bahsetmek istememistim aslında. Çok ciddi bir rahatsizligim var. Yillardir tedavi görüyor tedavilere cevap veremiyorum. Psikolojim berbat,hassasim.. Bazen fazla sinirli olabiliyorum. Bu yüzden anneme karşılık verdim. Üzgünüm,fazlasıyla..

Ne olursa olsun, annenize o şekilde davranamazsınız ama annenizinde anneliğinden hiç hoşlanmadım. O şekilde çocuk yetiştirilirse, bu şekilde çocuk olur. Ne diyim Allah en hayırlısı neyse onu versin.

Çocuklar adı üzerinde kaç yaşında olursa çocuklardır . Onlara eğitimi verecek olan , en önemlisi örnek olacak olan anne - babadır .
Belli ki aileniz size iyi bir örnek teşkil etmiyor .
Eee ne yapacağız şimdi , anne terlik atıyor , küfür ediyor diye bizde ona mı vuracağız ?
Baba ses çıkarmıyor , olayları kontrol edemiyor diye babayı hiçe mi sayacağız ?
Kardeş , abi ... anne babanın gözünde artı puan almak için kardeşini ispiyonluyorsa , kardeşimizden nefret mi edeceğiz ?

Bence hayır .

Sen bu saydıklarımı yaparsan , ileride kendi evlatlarına da örnek olamayacak psikolojide olursun . Belki sana sunacağım sorumluluk listesi omuzlarına ağır .Belki diyeceksin ki bana , ben mi bu yaşta onları alttan alacağım hep ?

Biraz evet canım . Problemli bir ailen var . Önce kabul edeceksin , sonra yaşın kaç bilmiyorum ama eğer onlarla iletişime geçmeyi başarabilirsen olgunluğunla onları şaşırtacaksın .

Öfke ile beslenen bir çocuk olma lütfen . Ailenin iyi yanlarını görmeye çalış , onlarla konuş , beni dinlemezler diye düşünme .

Anne o küfür bana çok dokundu de . Odana kapanma sürekli .Bugünü unut .Oldu ve geçti.
Herkes takkesini önüne alsın , herkes hatalı .

Odanda kurup durma , olayları konuş ailenle .Annen yakın geliyorsa nispeten annenle , babansa babanla .

Psikolojik rahatsızlığım yok ama ciddi bir hastalığım var. Çok ilaç kullanıyorum iyilesemiyorum ama. Sürekli sağlık sorunum çıkıyor. Bugünde aslında sorunlarimi kafaya takmıştım. Normalde böyle tepki vermezdim belki. Ama gözüm hiç bir şeyi görmedi o anda.

Anneler yavrularını ne yaparsa yapsın affeder ve kötü şeyleri unutup siler. Bence hemen annenden özür dile. Sende böylece kendini yiyip bitirmezsin bunları düşüne düşüne

Annee candır ya... Benim de annemin tahammül edemeyeceğim davranışları var ama onu kırmamaya,üzmemeye özen gösteririm. Keşke sen de alttan alsaydın.Öyle anneye vurmak falan olmasaydı. Benim kardeşlerim anneme bağırır bnm canım acır resmen.Hep hayalimde vardır iyi bir meslek sahibi olmak anneme istediği şeyler almak,rahat ettirmek falan :) Bence git annenin gönlünü al.Karşılıklı konuş istediğin şeyleri söyle annene pişman olacağın şeyler yapma.

Böyle konularda açıkcası kızamıyorum çünkü annemde bizi çok çıldırtırdı ben evlendimde kurtuldum :) Allah ablamlara sabır versin...Bu tarz bir aile ortamında olmak çok yıpratır insanı ki sizin ortamınız çok daha beter anladığım kadarıyla...Ben en iyi çözümün susmak olduğunu düşünüyorum çok dolunca arada cevap verip suscaksın yine...Allah huzur versin evinize kalbinize...

Bırakın cam silmeyi bir elma bile soymam yasak. Hem benim sorun ettiğim silmesini begenmemem değil,odaya yayılan pis koku. Yaptıklarım için pişmanım. Ama 2 kişiye karşı konusamadim. Kendimi savunamadim. Bu yüzden kapıyı çarptım. Camları isteyerek indirmedim..

Ne kadar uç ve kötü bi harekette bulunmuş olsan da haklı olduğun noktalar mutlaka vardır.. Tek taraflı bakmamak lazım.. Ki annen olması, onca sözü sana sarf etmesine hak tanımaz. Bugünkü tatsızlığı çözüp, bir daha karşı karşıya gelmemeye çalış lütfen.. Sivri olmamaya çalış. Böyle bi durumda en çok abine sinir olurdum herhalde. Seninki gibi şeyler yaşayan arkadaşım olmuştu, hep onu suçlu buluyordum ama hak vermek için 1 gün kalmam yeterli oldu. İnsanın ailesi de şansı oluyor valla. Üzülme ve annenin mutlaka gönlünü al, arada ne olursa olsun. Ben şu durumda kimseyi yüzde yüz haklı bulamam.. Ve seni bu hale getiren şeyin tek bir olay olduğuna da inanmıyorum.. Her şey geçer canım, ileride pişman olucağın şeyler yapma lütfen. Geçmiş olsun. Bence annene sarılmadan uyuma bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…